Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wieloma ludźmi rozmawiam ale nie znam nikogo kto by popierał PO

Polecane posty

Gość gość
PiS może i jest socjalny ale nie grabi tak polaków jak PełO. Przynajmniej obniżyli jakiś podatek. A co zrobiła PełO? VAT do 25%, wiek emerytalny do 67 lat.... I tak możnaby wymieniać antyobywatelskie ustawy "obywatelskiej" platformy.... Przy PełO to PiS , SLD i wszystko razem wzięte jest o wiele bardziej liberalne i k***inistyczne niż Partia Oszustów która obiecała obniżenie wszelkich podatków x Nie będę głosował na jakieś kiepskie podróby liberałów i sieroty po PRLu. Ani PO ani PiS niczego w tym kraju nie zmienią na lepsze ponieważ są partiami etatystycznymi zawirusowanymi socjalizmem.

Gość gość
PiS jest 1000x mniejszym złem niż PO, ale wybieram RUCH NARODOWY tak jak moi znajomi. Wszyscy głosujemy albo na RN albo na KORWIN-a.

Gość gość
Ja z kolei, nie znam nikogo kto głosuje na PiS i nie jestem urzędnikiem. Do gościa z 14.24 cena benzyny nie zależy od rządu. Wiele wymienionych punktów to zwykłe bzdury. Zastanów się kto ci robi pranie mózgu.

Gość gość
To rząd nakłada akcyzy, wiec nie kłam. Ostatnio gdy jej cena spadała PełO dolozylo jeszcze jedna akcyzę, by ceny produktów nie malały.

Gość gość
W Polsce powinny dominować maksymalnie dwie partie, Ruch Narodowy i Partia KORWiN. Reszta socjalistycznych partyjek to strata czasu i pieniędzy podatników.

Gość gość
Wybory w Polsce opierają się na zasadzie temu wierzę a temu nie ,tego lubię tego nie.A fakty gdzie?Rządzący nie są do lubienia tylko do rządzenia.Powinni w zasadzie rozliczać się ze swojej pracy.Wiara też tu nie ma nic do rzeczy.Wszyscy mówią religia niech się nie wtrąca do polityki i to powinno działać w obydwie strony.Wiara do kościoła a przed wyborami fakty .,,Polityka miłośći,, to tak jakby powiedzieć,,ładne nieładne,,

Gość gość
Zgadzam się . Tylko KORWIN i RN mogą uratować ten zniszczony podatkami kraj. Ci ludzie i tak będą rządzić i to jest tylko kwestią czasu. Jeszcze kilka roczników musi tylko uzyskać prawa wyborcze....

Gość Grzesiek z Sianowa
Ja na presidęta komorowskiego zagłosuje pod warunkiem że premierem zostanie Krzysztof Kononowicz a wice premierem Anna Krzysztof Grodzka Begowski.

Gość gość
Zgadzam sie z postami wyżej Tylko Ruch Narodowy i KORWIN - te partie powinny być w sejmie. No ew paru posłów z PiSu by uszło.

Gość gość
a kto zna... :O

Gość gość
Platforma Obywatelska jest skrajnie lewacką partią socjalistyczną okradającą pod przymusem wszystkich obywateli w celu redystrybucji pieniędzy podatników do agresywnych grup interesów. PO można bez żadnych przeszkód porównać do NSDAP i PZPR.

Gość gość
Obecnie to już chyba nikt nie zna ;)

Gość gość
a ja znam sporo osob popierajacych PO nie wiem gdzie wy mieszkacie

Gość gość
To lepiej ty powiedz gdzie mieszkasz że znasz takie osoby :O Obecnie chyba nikt myślący samodzielnie i nie katujący się antypolskimi mediami nie glosuje na PełO...

Gość gość
ja na Korwina głosuję. Miałam nie iść w ogóle na głosowanie. Ale od kiedy premier przyznał środki na pensje górników, to zdecydowałam, że idę.

Gość gość
Nie pytajcie, gdzie mieszka, tylko gdzie pracuje. Pewnie na państwowej posadzie albo w korpo.

Gość Laura2777
A ja jestem za PO już najbardziej ze wszystkich tych partii, nie mówię ,że jest to dobra partia, ale takich w Polsce nie ma wiec wybieram mniejsze zło. Bo lewica odpada dla mnie całkowicie, jestem prawicowa, PiS też za ich chore poglądy na temat kościoła, więc co zostaje? Ale na głosowaniu nawet nie byłam więc w sumie nie wybrałam nikogo i w sumie dobrze

Gość gość
Ja znam, mojego faceta :O Dziwie się mu trochę, że jest za tą Kopacz, Tuskiem i innymi bo ja ich nie cierpię , ale takie ma poglądy to trudno, raczej nikomu się nie chwalę, że mój facet popiera ta wspaniała partie ...

Gość gość
@ Laura2777 dziś Jak nie ma dobrych partii? Skoro jesteś prawicowa to głosuj na KORWiNa albo Ruch Narodowy... To są partie godne głosu. Po co marnować głos i głowoać na PełO? Mało już nas ograbili? Vat 25%, wiek emerytalny 67...

Gość gość
gość dziś "ale takie ma poglądy" ... RACZEJ NIE MA ŻADNYCH. Jak się rozmawia z wyborcami PełO o ja nie słyszę żadnych poglądów ani argumentów tylko takie coś jak widać z reszta w tym wątku "bo nie ma lepszej partii", "bo kaczor brzydki", "bo kler bedzie rządził" Oni zyja w swoim swiecie. Mysla ze jest tylko PO i PiS i trzeba glosowac na PO bo bedzie ciemnota i chaos ... :D

Gość Laura2777
Korwin też ma dziwne poglądy, ja jak pisałam nie głosuje na nikogo, jestem prawicowa i jakby chociaż 50% założeń PO faktycznie było wprowadzonych w zycie to by byli dobra partią, ale od teorii do praktyki dluga droga,oni duzo gadają, a mało robią

Gość gość
Bo platfusy to ludzie bez własnego zdania, cytujący zasłyszane wypowiedzi.... Spędzający czas przed telewizorem, mało wychodzący do ludzi. Takie snoby...

Gość gość
11:19- no niby tak, ale juz to toleruje, że on jest za PO, nie wiem dlaczego, może dzieki temu, że mu sie jakoś powiodło w zyciu i niezle zarabia, ale nie zerwe z nim bo ma inne pogladu polityczne, trudno... choć pewne decyzje PO mu sie tez nie podobaja, ale na nich głosował :O

Gość gość
Laura2777 dziś oni przede wszystkim kłamią. Obiecali że nie tkną pdoatkó tylko obniżą a mamy vat 25%... Za PiS kurs Euro najniższy w historii. Złotówka mocna, oniżony pdoatek. To juz PiS był lepszy i bardziej prawicowy. Nie wiem co prawicowego widzisz w oszustach PełO bo po tym co robią to i SLD sie bardziej na prawo wydaje... Co w Korwinie ci sie nie podoba skoro jesteś "PRAWICOWA"? Jest jeszcze Ruch Narodowy który jest w 100% proPolski i chce by kapitał miał wartość Państwową, był w Polskich rękach. Na te partie trzeba głosować. A nie tą bandę która od paru lat nas okrada!!!

Gość gość
tu sie nie zgodzę bo on dużo wychodzi do ludzi chocby ze wzgledu na swoja prace, to jest inteligentny facet wiec dziwi mnie troche ,że akurat taka partie sobie upodobał...Ja już wolałam PiS choć nie jestem pobożna w ogóle, ale lepiej sobie radzili poprostu

Gość gość
popieram platformę i bardzo proszę o kulturę wypowiedzi - każdy ma prawo do własnych poglądów, dlaczego rzucacie obelgami?

Gość gość
Ludzie dajcie spokój.. PO ile już a władze? 7 lat? ANI JEDNEJ obietnicy nie zrobili. A okłamali nas tylko... Czas przejrzeć na oczy. Przecież głosowanie na nich to tak jakby ktoś na was lał, pluł a wy mówili że to tylko deszcz pada... Jak bym miała tracić czas żeby isć głosować na tych kłamców to już wolałabym na spacer z rodziną iść.

Gość gość
gość dziś nie widzę tu obelg. Nie wiem gdzie ty widzisz ;) No , ale wyborcy PełO zazwyczaj widzą to czego nie ma ;)

Gość gość
nie znasz nikogo bo na po glosuja bogaci ludzie ktorzy maja prace i mieszkanie i pochodza z miasta. dla nich pis kloci sie z pogladami, nie kazdy chodzi co niedziele do kosciolka i dzwoni do trwam. po dla mnie tez kleczy prz2d KK. ale jak bede musiala wybrac to wole powskie ryje niz mastalarka ktory dziala mi na nerwy. nie ma partii dla mnie. k***in ma dobre gospodarcze poglady ale jest szowinista. nie ma partii ktora powiela moje liberalne poglady

Gość gość
11:22 tu są obelgi