Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wieloma ludźmi rozmawiam ale nie znam nikogo kto by popierał PO

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie.

Gość gość
Ja to samo. Z kim się nie rozmawia to za PiS, Korwinem albo Ruchem Narodowym.... Wyborcy PO chyba z domów nie wychodzą.... :D Ciekawe skąd potem biorą te sondaże wyssane z palca że PO niby ma takie wyniki :D Wśród ludzi których znam nie mieliby nawet 1%....

Gość gość
bo PełO jst prześladowane. zwolennicy są szykanowani i bici jak chrześcijanie w rzymie przed zaadoptowaniem tej religi dla celów cesarstwa przez konstantyna

Gość gość
Porozmawiaj z urzędnikami, oni w większości glosują na chlebodawców z PO dzięki której mogą wygodnie pasożytować na podatnikach.

Gość gość
Dokładnie to banda urzędasów i ich potomki i do tego całą ta pseudoelyta = pseudoaktorzy itp. TO SĄ ICH WYBORCY...

Gość scoti
Je..ać PO ale PIS raczej też nic dobrego nie wniesie. Jestem za Kukizem. Tylko on może zmienić coś w tym niby kraju

Gość gość
ja popieram i wszyscy moi znajomi również nie znam nikogo, kto by był za pis a tym bardziej rąbniętym k***inem

Gość gość
Pis moze i nie wniesie. Ale uważam że mimo wielu błędów PiS to i tak jest to o wiele mniejsze zło niż PO. ;)

Gość gość
gość dziś pracujecie w urzędach ?:)

Gość gość
g****o ci do tego

Gość gość
PO chce "zabrać" pieniądze z kont naszych zmarłych.

Gość gość
Głosuje na Korwina, tylko on wie jak skutecznie zmienić ten pasożytniczy system z którego coraz więcej ludzi ucieka za granice.

Gość gość
zresztą pis już rządził - zapomnieliście? nie przetrwali nawet jednej kadencji mieli szansę się wykazać a pokazali wielkie NIC

Gość gość
Dwóch malców siedzi w piaskownicy i dyskutuje: - Mój tata jest najszybszy na świecie! - A wcale że nie! - A wcale że tak! Jest urzędnikiem. Pracuje codziennie do piątej, a w domu jest piętnaście po czwartej.

Gość gość
Do wiekiego NIC Ponieważ bezustannie słysze, że przecież PIS przez te niespełna dwa lata rządów i tak nic nie zrobił, więc zapodaję, co zrobił: -produkt krajowy brutto w czasie rządów PIS-u przyrastał rocznie o ponad 6%, produkcja przemysłowa o ponad 10%, inwestycje o 20%, produkcja budowlana o ponad 60%. -w okresie 2005-2007 powstało 1,2 mln miejsc pracy w kraju - spadło bezrobocie z ponad 3 mln osób w 2005 do około 1 mln 100 tys. w 2008 - inflacja była niska ( spełniała kryteria wejścia do strefy euro), a zloty stabilny ( złoty nie przekroczył bariery 3.50 za euro). -zmniejszono deficyt finansów publicznych z około 4 proc. PKB do w 2006 do 3 proc. PKB ( jedno z kryterium do przyjęcia waluty unijnej) ( Tu warto przypomnieć, że za rządów PIS Polska spełniała wszystkie kryteria przyjęcia do strefy euro. Jednak Kaczyński sensownie uznał, że jesteśmy za słabi gospodarczo i ekonomicznie, żeby starać się o wejście do korytarza ERM2 ( zamrożenie kursu złotego na dwa lata) -cena benzyny spadla z ok. 4,30 zł do 3,70 zł. -zlikwidowano podatek od spadków i darowizn - zmniejszono podatek dochodowy od osób fizycznych - obniżono o ponad polowe składkę rentową, dzięki czemu wzrosły pensje - podniesiono znacząco najniższą płacę. -w ramach funduszy strukturalnych i Funduszu Spójności rząd PIS uzyskał 67,3 mld euro na lata 2007 – 2013. ( za które obecnie są budowane m.in. drogi ).

Gość gość
PiS nie przetrwał bo miał honor. Jechali po nich to dali się do dymisji. Po PełO jechano jeszcze bardziej a oni jakby nigdy nic rządzili i rządzą dalej. Partia Oszustów, która w naziwe ma "obywatelska" a każdy obywatelski projekt odrzucai kasuje setki tysięcy podpisów w niszczarkach.... :O O to wasze PełO.... :O PiS mimo wszystko obniżył podatki. Pamietam że za ich rządów kurs Euro był niziutki, złotówka była mocna. Ogólnie żyło się lepiej. Tylko jak tv się włączało to antypolskie media aż kipiały z złości.... Nie dajmy się ogłupić PiS to były o niebo lepsze rządy od PełO...

Gość gość
Tylko Ruch Narodowy i Korwin MOŻE COŚ ZMIENIĆ. Głosujcie na Mariana Kowalskiego albo JKM!!!

Gość gość
PiS rządził niecałe dwa lata i okazuje się teraz że robił to lepiej

Gość gość
nie chce mi się z wami kłócić - każdy ma swoje poglądy polityczne ja głosuję na po i kropka - nic wam do tego nie pracuję w urzędzie, lecz w administracji w prywatnej firmie dziękuję za uwagę, pa :)

Gość gość
U mnie wszyscy głosują na Ruch Narodowy. :)

Gość gość
Wkleiłem tylko polowe, bo reszta to spam. Jak ktoś chce to znajdzie więcej o tym co zrobił PiS dla swoich obywateli :)

Gość gośćAntyLeming
Typowy wyborca PO.... nie ma argumentów to ucieka od dyskusji... "Głosujęna PO bo Kaczor jest fe".. Hehehe.

Gość gość
jeszcze tylko wtrącę, że po nie musiało się podawać do dymisji, bo miało poparcie społeczeństwa - jak wytłumaczycie fakt, że zostało wybrane na 2 kadencję? pewnie wybory sfałszowali :D

Gość gość
PiS jest partią Socjalistyczną, ich roszczeniowy program opiera się głownie na odbieraniu pieniędzy jednym grupom społecznym i dawaniu innym. Typowa Pisowska manipulacja społeczna niczym nie różniąca się od Platfusów. Obie partie to skrajna lewica.

Gość typowy wyborca po
a wklejaj sobie co chcesz - mam swoje zdanie od dawna wyrobione i go na pewno nie zmienię - adios!

Gość gość
znam bardzo wielu ludzi spotykam wielu taka moja praca , każdy twierdzi że na PO nie będą głosować nikt ich nie popiera ,każdy twierdzi że doprowadzili Polskę do ruiny a Polaków do biedy !

Gość gość
typowy wyborca po dziś a wklejaj sobie co chcesz - mam swoje zdanie od dawna wyrobione i go na pewno nie zmienię - adios x Tylko swinia nie zmienia poglądów :D

Gość gość
Tylko swinia nie zmienia poglądów smiech.gif xxx zmień zatem swoje

Gość gość
gość dziś PiS może i jest socjalny ale nie grabi tak polaków jak PełO. Przynajmniej obniżyli jakiś podatek. A co zrobiła PełO? VAT do 25%, wiek emerytalny do 67 lat.... I tak możnaby wymieniać antyobywatelskie ustawy "obywatelskiej" platformy.... Przy PełO to PiS , SLD i wszystko razem wzięte jest o wiele bardziej liberalne i k***inistyczne niż Partia Oszustów która obiecała obniżenie wszelkich podatków :D