Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wieloma ludźmi rozmawiam ale nie znam nikogo kto by popierał PO

Polecane posty

Gość gość
a ja znam takie 2 stare lampucecry co chodza we dwie i tylko sie powtarzają "żeby ten wstrętny kaczor nie rządził" :D

Gość gość
Shatyn jest teraz na jakimś łonecie i robi minusy Dudzie.Taka praca :-)

Gość gość
a ktoś wie ile PłacO za takie minusowanie ?:D

Gość gość
0,25 grosza od minusa

Gość gość
Platforma Obywatelska uważa, że człowiek nie może samodzielnie decydować o własnym życiu dlatego traktuje ludzi jak bydło wprowadzając coraz to nowe regulacje i zakazy. Można swobodnie tą nędzną antyludzką partie przyrównać do totalitarnych faszystów i bolszewików.

Gość gość
Nie mam ani jednego znajomego który byłby za inną partią niż PO. Wszystko zależy z jakiej części PL jesteś. na Pomorzu ludzie są głównie za PO.

Gość gość
a to czemu na pomorzu tak słabo z samodzielnym myśleniem mają?

Gość gość
lemingi zazwyczaj gromadnie na oślep skaczą ze skarpy do morza :)

Gość gość
Też jestem za PO. PiS i ludzie pokroju Korwina spieprzyliby całkowicie stosunki międzynarodowe. No, może Korwin padłby na kolana przed Rosją, ale to tyle.

Gość gość
Nie ma kompletnie NIKOGO na kogo warto byłoby głosować. PO to dla mnie najmniejsze zło.

Gość gość
Jest na Kogo. KORWiN, RUCH NARODOWY... PO to największe zło. Po tym co wyprawiają i jak rozgrabiają Polaków.

Gość gość
jak rozgrabiają?

Gość gość
Też bardziej skłaniam się ku PO. Nie mam pojęcia na kogo głosować, ale PiS i KNP absolutnie odpadają.

Gość gość
Już nie KNP tylko KORWiN :D i zgadzam się, nigdy w życiu na nich nie zagłosuję. Już prędzej bym na PiS głosował, a ich też nienawidzę.

Gość gość
Wybory będą tragiczne, bo naprawdę nie ma ani jednego kandydata na którego warto by głosować :o Zostaję przy PO, ale bardziej dla tego, że alternatywa jest jeszcze gorsza. Tragedia, po prostu tragedia.

Gość gość
A ja jestem za PO :P

Gość gość
Głosowałbym na TR, ale oni nie mają żadnych szans na realną władzę :D Mój drugi wybór to PO, więc jak widać nie wszyscy są pisowcami i k***inami.

Gość gość
Czemu jesteś taki głupi ?

Gość gość
A co macie do PiS ? Przecież rządzili lepiej niż PO ?

Gość gość
POPiS, PSL, SLD to istna tragedia, łoją obywateli na coraz większe sumy.

Gość gość
A PiS w jaki sposób jeśli od ośmiu lat nie rządzi ?

Gość gość
A PiS w jaki sposób jeśli od ośmiu lat nie rządzi ? x Gdy przychodzi do głosowania za kolejnym opodatkowaniem PiS z resztą tych okrągłosostołowych bandytów zawsze głosuje ZA ustawą. Ich interesuje koryto zamiast los zwykłego podatnika.

Gość gość
Ha ha ha Dziecko PiS nie ma większości w Sejmie i nic nie może niestety.Wiekszosc ma PO i PSL oni uchwalaja co tylko chcą

Gość gość
dziś PiS nigdy nie głosuje przeciwko wyższym podatkom, w tej kwestii zawsze głosują zgodnie z bandytami PO,PSL,SLD jak te barany. Zresztą czego można spodziewać się po socjalistycznych sierotach po komunie.

Gość gość
Jak można na PO głosować?? To już lepiej nic nie robić niż iść i marnować głos... :O

Gość gość
Ha ha ha PiS nigdy nie glosuje tak jak PO nigdy .Partia opozycyjna nie będzie popierala dzialania rzadu.Musisz dziecko dużo poczytać :-)

Gość gość
kur..wa czytam te wasze błędne wypociny i się mi rzygać chce ! gdzie do chu..ja macie mózg? jak można myśleć nie myśląc ! PO - sprzedało nasz cały kraj ,wszystkie fabryki , zniszczyło gospodarkę to co było nasze jest dzisiaj w łapach Niemca Angola Francuza i innego kutasa z Europy ! Tych skurwie...li już dawno nie powinno być w naszym rządzie tak jak.....nie ma "dzięki" tym gnojom- znanych polskich marek jak: Absolwent, Allegro, Alpinus, Bobo Frut, Bols, Bryza, Delecta, Dermika, Dosia, proszek E, Fortuna, Hortex, Inka, Kamis, Krakus, Lajkonik, Lech, łowicz, Mieszko a nawet gadu-gadu czy tez nasz klasa !!! PiS według was gorszy ?! Ja powiem jedno współczuję wygranej PiS-owi a to dlatego bo cały naród pokłada nadzieje w tej partii , a do chu..ja pana ! z czego mają wybudować nową Polskę skoro PO wskie ścierwa za waszym przyzwoleniem !! wyprzedały wszystkie nasze firmy i fabryki ?! skąd mają naruch...ać miejsc pracy ?! no chyba że tusk i cała jego elita złodziejska odda wspaniałomyślnie kasę którą zgarneli na sprzedawaniu naszego dobytku narodowego!

Gość gość
Dziecinko czytaj dobrze. Caly klub parlamentarny glosowal PRZECIW zwiekszeniu wieku emerytalnego.A ich kandydat na prezydenta Andrzej Duda w obecnej kampanii podkreśla ze gdy zostanie wybrany na prezydenta będzie dążył do zmiany czyli obniżki wieku

Gość gość
dziś Polski nie buduje żadna partia lecz zwykli obywatele-podatnicy, wystarczy ich nie okradać jak do tej pory robią to degeneraci z PO do spółki z PiSiorami.