Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wieloma ludźmi rozmawiam ale nie znam nikogo kto by popierał PO

Polecane posty

Gość gość
Wybory PO nie mają żądnych argumentów opo za takimi jak wyżej wymienione typu "kaczor jest fe". Co więcej już nawet ich kanydaci nie mają argumentów i uciekają od debaty - nie chcą rozmawiać z konkurentami bo wiedza że cały ich plan na włądze jest taki żeby nic dobrego dla obywateli nie zrobić tylko odwrotnie, a od paru lat słyszany jest tylko bełkot typu "Zgoda buduje" po czym olewa sie obywateli i przyklepuje jak leci wszystko co ta banda przegłosuje :O ... To naprawdę trzeba mieć klapki na oczach by głosować na tych oszustów którzy w nazwie mają "obywatelska", a każdy obywatelski wniosek odrzucają mieląc mln-y podpisów :O

Gość gość
ja jakoś zresztą nie wypisuję po forach, że typowi wyborcy pis są tacy, siacy i owacy, no ale na to trzeba mieć trochę kultury i szacunku do ludzi - szczerze mówiąc, spotkałabym się z tobą, wyborco pis, i nawet byś nie odgadł, jaką partię popieram, więc przestań wypisywać o tych TYPOWYCH wyborcach po, czy jak to pogardliwie piszesz - peło

Gość gość
A ja wole Trwam i Rydzyka który tez ma wiele dobrych poglądów niz tych wszystkich biskupów i cała klike za ktora stoi PEłO to tam dopiero idą mln-y z budżetu. A rydzyk to bierze od tych ktorzy chca dawac swoj tzw wdowi grosz na jego dzialalnosc...

Gość gość
CBOS jest w rękach Ewy Kopacz i PO, chyba nikt nie wierzy ze po takich aferach, laniu wody i tematach zastępczych i wyskokach brzedzisława ta partia ma nadal 43% poparcie! :D śmiech na sali, ale jak ludziom pokażą ze niby 43 to ludzie też tak głosują bo widząc ze RN czy Korwin ma kilka procent, uwazają 'eee szkoda marnować głos, przecież oni i tak nie mają szans wygrać, zagłosuje na PO albo Pis' Powinno być raz na zawsze zakazane publikowanie jakichkolwiek sondaży i nie tylko w przeddzien wyborów podczas ciszy wyborczej ale ZAWSZE

Gość gość
Wiecie co? Jestem z małego miasteczka gdzie prawie wszyscy sie znają mniej lub bardziej i ja znam tu parę osób za PO. Są to osoby w ogóle nie pomocne, nie sympatyczne, aroganckie i butne. Poznałam za to dużo ludzi bardzo sympatycznych, pomocnych którzy mówią że są za PiSem, Korwinem, Ruchem Narodowym czy nawet SLD. Wydaje mi się że ludzie z PO potrafią tyko wszystkich obzywać od ciemniaków, katoli nie patrząc w ogóle kogo popierają. Oni nawet nie przeglądają programów wszystkich partii. Uważają się za lepszych, za jakąś elitę, ludzi "światowych", "europejskich" to jest takie żenujące....:O Bo jak ktoś próbuje podjąć merytoryczna dyskusje na argumenty z nimi to uciekają albo pukają się w czoło że niby idiota, ciemniak z nimi próbuje dyskutować. Co ciekawe u mnie w miejscowości do kościołka co niedziele lata b. duzo z tych wyborców PO ci którzy potem tak szczekają na "katoli"...

Gość gość
Mam w rodzinie platfusów i PiSowców... PiSowcy mają skromne mieszkania, Platfusy wille. Jak jade w gości do platfusów to na stole są słone paluszki w szklance. Jak do PiSowców to wykwintne obiady i czego tylko dusza zapragnie. O czymś to świadczy.

Gość gość
Na PO głosują nikomu nie potrzebni urzędnicy.Nie myślący ogladacze tasiemcowych seriali i Faktow TVN.Ludzie nie znający historii podatni na manipulacje.Kazdy zwolennik PO zapytany czemu ich popiera prosze zauważyć odpowiada tymi samymi zdaniami zaslyszanymi w TV :-)

Gość Wallander
Wybory są fałszowane i teraz czeka nas powtórka z rozrywki, ta sama firma informatyczna będzie obsługiwała nadchodzące wybory LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ

Gość gość
100% racji. A ci z PO co chcieli merytorczynej dyskusji to gdzie są? Bo ja bym chętnie poczytała ich argumenty "merytoryczne"...

Gość gość
Kurde, skąd wy macie takie informacje? Wy się każdego pytacie, na kogo głosuje? Szczerze mówiąc to ja z nikim nie rozmawiam o polityce, wiadomo, że w towarzystwie jest to bardzo niebezpieczny temat i nawet nie powinno się go poruszać, podobnie zresztą jak nie rozmawia się na temat wyznania. Nawet nie interesuje mnie, na kogo głosują moi przyjaciele, rodzina i znajomi, bo są dla mnie ważni jako ludzie, ale jeśli nawet by się okazało, że mają poglądy inne niż moje, to ja to uszanuję. To chore wręcz, tak segregować ludzi.

Gość gość
Dla nikogo to nie są drażniące rozmowy po za wyborcami PO. Zauważyłam że osoby za innymi partiami sie otwarcie przyznają na kogo głosują. Myślę że pewnie temu nie znacie żadnych wyborców PO bo oni sie maskuja gdyż wszyscy inni na nich jadą a własnie brakuej im argumentów w dyskusji.

Gość gość
U mnie to samo, nie słyszałam od nikogo ze znajomych. Dlatego szlag mnie trafia, jak w tv mówią, że to my decydujemy w wyborach o tym, kto zasiada w rządzie. Wynika z tego, że to wielkie matactwo i to nie my decydujemy w wyborach lecz oszuści. Nie dziwię się więc protestującym, bo skoro w wyborach się nie da, to pozostaje protest.

Gość gość
Ich argumentem jest PiS i Kaczor którzy odpowiadaja za ich nieudolne rządy i ucieczkę milionów Polaków za granicę. PiS według nich odpowiedzialny jest za powodzie , pożary i pomór pszczoł

Gość gość
u mnie w pracy normalnie wszyscy sobie mowimy kto na kogo glosuje Dzieci w szkole też sobie mowia na kogo rodzice glosuja itd :p

Gość gość
Po prostu wstyd przyznać się że głosowało się za PO bo to świadczy o niewielkiej inteligencji

Gość platfusy to typowe
lemingi

Gość gość
Przecież to musi być jakaś ściema. Wystarczy do internetu zajrzeć.... przeczytać opinie pod różnymi artykułami politycznymi. Albo jak oceniane są artykuły cytujące wypowiedzi polityków PO i widać że zwolennikow PO jest może z 10%. Jak są jakieś sondaże w necie gdzie można "kliknąć" to zawsze prowadzi Korwin, PiS , Ruch Narodowy. A PO ma jakiś znikomy %. Jak się rozmawia z ludźmi to to samo. Więc skąd im nagle takie poparcie wychodzi? jak niby wygrywają wybory? Już ostatnio były cuda nad urnami :O i co z tego? Nic sobie z tego nie robią... Już widzę jakby to PiS był u władzy a byłyby takie cuda...

Gość gość
hehe z tymi paluszkami na stole to święta racja :D

Gość gość
To jest platforma NIEobywatelska

Gość gość
szczerze to ja też nie znam nikogo takiego :O

Gość gość
Nikt przy zdrowych zmysłach tego nie robi :D

Gość gość
no raczej

Gość gość
kto choć troszke używa mózgu to tego nie robi :P

Gość gość
heloł pisiorki :D

Gość gość
no hey platfusku :) co tam? jaki 'argument' za PO tym razem podasz? Wojna z ruskimi ?;)

Gość gość
a nie, argument zawsze mam ten sam, że jarek jest be no i oglądam tefałen i tam mówią mi, że by nie głosować na jareczka całuski, pisiorki :)

Gość gość
To ja z kolei widuję cały czas poparcie dla PO. Mam znajomych którzy na portalach społecznościowych często wypowiadają się na temat PO w samych superlatywach. Niektórzy biorą udział w kampaniach promujących tą partię. Zauważyłem też, że większość ludzi jest posrana. PO okrada obywateli od siedmiu lat, ta partia prowadzi totalną politykę antyrodzinną, dla nich liczą się oni i tylko oni a nie głosy obywateli (przykład przegłosowanie ustawy w sprawie 6 latków i szkoły). A ludzie zazwyczaj mówią, że i tak zagłosują na nich bo wolą PO niż PIS. To jest chore. Ta partia jawnie oszukuje i okrada nas na każdym kroku, ich afery w ciągu tych lat osiągnęły apogeum a ludzie dalej ich popierają. To mnie utwierdza w tym, że Polacy to posrani ludzie, debile na całego, brak słów. W tym kraju właśnie przez takich posranych ludzi nigdy nie będzie dobrze.

Gość gość
Shatyn powinien przyjsc i wyjasnic czemu powinno glosowac sie na PO

Gość gość
i ja tysz nie znom :O

Gość gość
jak mówi JKM , w demokracji zawsze głupich jest więcej niż mądrych dlatego wybory na ogół wygrywają idioci :P