Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlicjaDonnikova

bywa tu jeszcze ktoś ze starej ekipy?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
U mnie nic. Swieta za pasem. Zajace z czekolady i mazurki czekaja az ktos je zje. Wiosna idzie.

u mnie pogoda jakaś dziwaczna i zmienna, ale to chyba norma w marcu. nie mogę się doczekać, kiedy wszystko rozkwitnie i w ogóle tej całej wiosny :)

Gość gość
gdzie ten piekny, kwiecisty, pachnacy maj?😭

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jaki maj? Przeciez to dopiero pierwszy kwietnia. Kwiecien plecien bo przeplata troche zimy troche lata. Jak kwiecie taki gaj jaki marzec taki maj. Marzec byl mglisty. Maj bedzie zimny

Gość gość
jednak kretynka:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc gosciu. Nie ma to jak ublizanie z goscia. Coz za honor twarz i odwaga cywilna. Pociesz sie ze nawet jak sie zesrasz to i tak mi do piet nie siegniesz. Nie masz odwagi sie pokazac czy wstydzisz sie tego co piszesz? Wesolych swiat tak czy inaczej.

Gość gość
zuzka, czy masz swiadomosc tego, ze gdzie sie pojawisz, rozmowa na tym topiku jet niemozliwa? alicja kolejna najmadrzejsza ale dobrze ze tylko na kafci i wsrod prawiczatek moze taka strugac, bo wiecej przy nikim:D

Gość gość
Zuzannie tylko pozazdroscic odwagi. Zalogowala sie na niebiesko i wystarczy kliknac w nik a od razu macie podane wszystkie dane jak na tacy.

oj, nadal komuś podnoszę ciśnienie, nawet pisząc mniej więcej raz w tygodniu :) ktoś się zaciął na pisaniu o prawiczkach i nie może ruszyć dalej. to chyba jakiś prawiczkowy fetysz, syndrom niedopchnięcia itp. :)

Gość gość
masz te mniemanie o sobie dziewczyno i jak pieknie, ladnie sie usprawiedliwilas swoja bytnoscia tutaj jak sie zachowaujesz, kazdy widzi i kazdy wie jak hojrakujesz z prawiczkami mamusia prawiczkow, mentorka, pocieszycielka :D

Gość gość
powiedziala wyuczona po studiach z mozdzkiem ameby :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosciu jak Ci sie nie podoba to nie przylaz tutaj i nie czytaj.

Gość gość
Może nie jestem "starą ekipą", bo nie pisałam tutaj aż tak dużo, ale zawsze lubiłam czytać Twoje wpisy - byłaś/jesteś tu jedną z inteligentniejszych osób. Teraz bywam tu od przypadku do przypadku i nawet nie chce mi się logować. Pozdrawiam - fly away

fly away - dzięki :) ja też cię pamiętam. u mnie wylazło słońce. ale wczoraj też wylazło, a jak poszłam zachęcona tym po południu na zakupy, to musiałam w trybie ekspresowym kupić sobie parasol. bo była burza z ulewą :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pewnie jest wiecej osob ktore nadal od czasu do czasu zagladaja. Ale juz tylko od czasu do czasu.

zuza, a po co zaglądać częściej? nie ma z kim pogadać, a jedyne na co można liczyć to obrażanie przez jakąś sfrustrowaną osobę, która nawet nie wyduka, o co jej właściwie chodzi.

Gość gość
oj, nadal komuś podnoszę ciśnienie, nawet pisząc mniej więcej raz w tygodniu usmiech.gif ktoś się zaciął na pisaniu o prawiczkach i nie może ruszyć dalej. to chyba jakiś prawiczkowy fetysz, syndrom niedopchnięcia itp x mnie tez sie czepiaja bywam boli nie bywam to jak ktos cos zbroi jest na mnie tak zle tak nie dobrze jeszcze jak potrafia zbluzgac "wytwornie" 💤 na to :classic_cool:

Gość gość
czy zakupiłaś już wibratto?:classic_cool: i czy przymierzyłaś byłaś go?:classic_cool:

Gość gość
o kurfa :classic_cool:

Gość gość
ok. przyznaje sie. pasuje :classic_cool: tylko nie rozumiem dlaczego tak szybko wyczerpuj***aterie?

Gość gość
o kurfa:classic_cool: połóż go na słońcu może się naładuje:classic_cool:

Gość gość
skad wiesz, ze to pomoze? a jak mi sasiad moja zabawke buchnie? :classic_cool: e lipny plan. pobawie sie bez baterii :classic_cool:

Gość gość
wesołych świąt:classic_cool: