Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psychodelirium_

Dlaczego mądrzy i atrakcyjni ludzie bywają samotni

Polecane posty

Gość gość
Nie da się wrzucić na luz w tym raju zdemoralizowanych cweli

Gość gość
Nie:), traktuję kafe jak odskocznię od rzeczywistości.

Gość gość
tego nie wykluczysz , ewolucja promuje cwaniactwo

Gość gość
Nie ewolucja tylko brak prawa i jego egzekwowania. Cwaniaki juz wlazly na gore i robią na nas.

Gość gość
Mądrzy i atrakcyjni nie są sami. Zawsze zajęci, reszta wiadomo, jakieś znaczące wady zwane wymaganiami. Czymś trzeba się tłumaczyć.

Nie lubię słowa "samotny", sama go używam, bo nie ma innych lepszych określeń na osobę niebędącą w związku, ale ono się tak smutno kojarzy, z kimś nieszczęśliwym. Słowo singiel z kolei też jest niezbyt fajne, zapożyczone. Natomiast co do pytania, gdybym nie była - niech będzie - samotna, to raczej bym w tym momencie uprawiała seks z moim facetem niż siedziała na kafe. Chociaż kto wie, może siedziałby tu razem ze mną. To by dopiero była perwersja. dziś Cóż za szybka i generalizująca diagnoza. Czyli mam się iść leczyć czy płakać do poduszki? Aha, miałam iść spać, no to idę.

Gość gość
Szczycisz się ? Uważasz, ze brzydki jestem ? Przecież tu już pisał ktoś, że facet ma 38 lat i jest samotny i przystojny, a nie chce brać pustych kobiet. Sam tytuł świadczy o czym jest ten temat ;)

Gość gość
masz na myśli rząd ? swoich pracodawców ? czy jeszcze kogoś innego ?

Gość gość
kim są Ci cwaniacy ? którzy leja na nas z góry ?

Gość gość
Wszystkich partaczy którzy myślą tylko o tym żeby zabezpieczyć głównie siebie kosztem innych

Gość gość
z ewolucja wiele wspólnego to nie ma natomiast strategia rozbijania grupy przypomina jako zywo polowanie wilków np. chociaż z drugiej strony to już zaszło tak daleko, że chociaż nie wiem jakbyś nie był cwany to już z hodowli nie uciekniesz. podstawowy błąd ludzi to pozwolenie na uspienie czujności. wszędzie to widze. i wszędzie widze jak uśpieni wykazuja niesamowitą wrecz energie w usypianiu innych. coś na kształt piąchopiryny dla tego, który sie odważy zbudzić ich ze snu aby ostrzec o wilkach. przykre to ale zźrą nas wszystkich przez wasze nygustwo. na żywca żrą zawsze kilku ale ludzie uważają, że tamci mkrzycą przez sen. tragedia po prostu. to gorsze dla świadomego człowieka niz - patrzeć na to wszystko niż zginąć szybką smiercią w walce

Gość gość
co chwila kilka bestii rozrywa na strzępy człowieka a reszta krzyczy tylko: "CICHO KURFAA!!! SPAĆ NIE MOZNA!!!" to obłęd. jak ślepcy. ale żeby nie czuć zapachu krwi? część nawet sama uważa sie za myśliwych zlizując krew z podłogi albo zywiąc sie padliną. nazxywają to sukcesem i awansem społecznym. oczywiście w większości długo nie trwa jak sami giną wpiertoleni ze smakiem. taki żywot w polsce i na świecie. Oczywiście nie wszedzie taki sam. mają rejony polowań. okresy ochronne na zwierzyne. a śpiochy dalej śpią i piertolą w czapke wszystko:O

Gość gość
Mniejszy czy większy cwaniak to zawsze cwaniak. I jeszcze usiłują wmówić ludziom ze człowiek uczciwy jest glupi . Nie ma fajnych cwaniakow, ciekawych przypadków. Cwaniak z zasady jest zawsze fałszywy, egoistyczny i wykorzystuje dobre intencje innych. A potem zakłada ci knebel i homato żebyś na niego robił, bo jemu się nie chce

Gość gość
Tak zamierzona ignorancja, sen są błogosławieństwem.

Gość gość
piękne zielone pastwiska, mgła dmuchawców zapach trawy, cisza, spokój, raj na ziemi. roslinożercy pasą sie błogo. więksozość jest już tak spasiona albo odretwiała z bezruchu, że tylko beczą jak przyjdzie co do czego: beeee beeee ebeeeee..A reszta baranów też beczy tyle że ze śmiechu albo złości na hałas. BEEEEE BEEEEE BEEEE!!!!

Gość gość
anawet jak sie który obudzi to spiertala w drugą strone. Przecież jak wilk jest z tamtej strony to ten drugi po przeciwnej nie może być wilkiem. albo może to dobry wilk roślinożerca?!?! C****j was zwącha wsystkich. i to już niebawem. i jeżeli o tym mówie to nie dlatego, że chce być zbawcą wynoszonym na piedestał tylko kooorfa cepy ja przez was też zgine. W dooopie was mam. nie kocham was i mi zwisacie. ale czasami trzeba współpracować. w zasadzie współpraca rodizi dopiero jakieś więzi. Z większością z was można wpółpracować jedynie w beczeniu niestety koooorfa mać.

Gość gość
BEEEEEEE!

Gość gość
:D:D szkoda język strzępić

Gość gość
Skoro szkoda, to po co ten komentarz?

Gość gość
po cos innego

Gość gość
w tej sytuacji trzeba mysleć wielotorowo. czasami nawet przydaje sie poudawać barana a juz tlumaczenie sie z tego po co sie coś robi to błąd, który się kończy przeważnie szybkim zgonem;)

Gość gość
Co innego można tutaj znaleźć?

Gość gość
Ja nie udaję:), jestem baranem.

Gość gość
chyba, że nie muwisz prawdy. a że ja sam rzadko wiem co mi do łba wpadnie za chwile to sie dekonspiracji planów nie boje. improwizacja to jedyna broń przeciw architektom zgliszcz

Gość gość
czasami trafi sie na coś ciekawego.

Gość gość
uciekanie od powaznej rozmowy to nie udawanie barana tylko permanentne baranienie

Gość gość
Zodiakalny baran:). Wioskowy głupek.

Gość gość
powodzenia

Gość gość
gość dziś chyba, że nie muwisz prawdy. a że ja sam rzadko wiem co mi do łba wpadnie za chwile to sie dekonspiracji planów nie boje. improwizacja to jedyna broń przeciw architektom zgliszcz x Noo, słowo rzekło się:). Gdzie dekonspiracja?

Gość gość
sory ale teraz pieprzycie jakbyscie mieli schizofrenię