Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o 43 latce która na fb zachowuje się jak nastolatka ?

Polecane posty

Gość gość
Ta 40 letnia kobieta to kto bo nie wiem o kim mówisz.

Gość gość
Czyli twoja matka to d*****.

Po co tyle agresji? Ta pani na fb musiała zwrócic uwagę autorki sztuczną emfazą, odmladzaniem się na siłę. To kwestia dobrego smaku i gustu, ale kazda przesada, a szczególnie natrętnie sztuczna budzi śmiech i politowanie.

Gość gość
Oczywiście mnie się też nie wszystko podoba bo i nie musi ale nigdy nikogo nie obrażam wyzwiskami niektórzy mają kulture a innym jej brak.

Gość gość
Też spotkałam na fb jedną koło 40, krótkie czarne włosy, we łbie ostro nasrane.

Gość gość
Nie przejmuj się, to schizofreniczka.

Gość gość
najgorsze jest to,że im do pięćdziesiątki nie mija, a wręcz przeciwnie debilizm sexualno-aforyzmowy rozwija się

Gość gość
chodzi mi o to że ona przecież może normalnie pisać byś po prostu jakąś normalną kobietą ale po co ona pisze slangiem młodzieżowym którym mówią gimnazjaliści albo nastolatki pisze jakieś historie które spotkały ją na ulicy, focie że na impreze idzie albo wyjeżdża gdzieś, hotele pokazuje , restauracje gdzie po drodze je ja jej nie zazdroszczę bo nie mam czego, ona wzbudza moje politowanie, jest żenująca i żeby było ciekawie na żywo w realu taka nie jest, zachowuje się normalnie, jest bardzo cicha,spokojna i mało mówi .A na fb robi z siebie lansiarę , prowadzi jakby pamiętnik ze zdarzeń i ma ponad 500 znajomych

Gość gość
Debilizm seksualno aforyzmowy to tylko u ciebie, cokolwiek to znaczy :D:D:D

Gość GOCHA ROZKLAPIOCHA
To chyba o mnie :(😭

Gość gość
przysrać i trzy uśmiechnięte buźki wstawić - schizofrenia paranoidalna ostrej bywalczyni fejsa w wieku 40-50 lat.

Gość gość
przecież znam dużo atrakcyjnych kobiet które zachowują się normalnie, zdjęcia, coś biszą , bla bla akurat ta koleżanka uważam nie jest zbyt ładna ale to kwestia gustu , wg mnie jest przeciętna , mi się nie podoba ale odzywki takie rzuca na fb że szok , pewna siebie, i chce udowodnić że jest taka mądra a inni głupi, śmieje sie z jakiejś kobiety na ulicy że coś nie umiała , nabija się z róznych ludzi, że ktoś chyba nie nadaje sie do zawodu , taka piercielnięta jest wg mnie mogłaby taka być w realu a w realu cicha mysz pod miotłą

Gość gość
Przysrać i się uśmiać to akurat czysta normalność. Wziąć to do siebie, to już oznaka schizofrenii, tak jak u ciebie.

Gość gość
Co sądzę o tej kobiecie? to, że takie zachowanie jest żenujące w każdym wieku. Poza tym mam to kompletnie gdzieś, jeśli irytuje mnie to co ktoś robi na FB to nie zaglądam na jego profil.

Gość gość
zauważyłam własnie to co piszesz, ostre bywalczynie fejsa 40-50 przysrywają i buźki wstawiają w rzędzie albo kilka

Gość gość
A ostre paranoiczki myślą, że wszystko po to aby je zniszczyć.

Gość gość
nie biorę tego do siebie co ona pisze , jakos dziwnie interpretujesz to co piszę, irytuje mnie jak ona nabija się z innych ludzi bo sama jakoś inteligentna nie jest i dużo jej brakuje .Też jest raczej taka guzdrała co nic nie potrafi załatwić i nie ma pojęcia a opisuje jak tam ktoś zrobił błąd lub coś sie pomylił i sie chichra jak gimbusiara. Zresztą kobiety inteligentne jakoś nie nabijają się z innych a ona musi

Gość gość
Jedno jest pewne: ta kobieta ma problemy ze sobą.

Gość gość
17:47 zgadzam się w 100% z twoją wypowiedzią.

Gość gość
Jakbym czytała o mojej znajomej, krótkie czarne włosy, dziwne zaczepne zachowanie, jakby czuła, że jej czas przemija i nikt się już nią nie interesuje :)

Gość gość
Idiotki farbują włosy na czarno żeby zatuszować swój brak inteligencji :D

47 odpowiedzi, na temat o kobiecie, która nie jest się w stanie bronić. A zatem: Co sądzicie o lasce, która zakłada na Kaffe temat, o kimś, kto o temacie nie ma pojęcia, i nie może się bronić? :D

Gość gość
Co ma "piernik do wiatraka "co ma brak inteligencji z kolorem włosów. Osobiście czarny kolor włosów mi się nie podoba ale jak komuś się podoba to niech sobie farbuje

Gość gość
Przecież właśnie się bronisz :D

Gość gość
Przysrać i się uśmiać to akurat czysta normalność" one nawet nie wiedzą o co chodzi, dalej sądzi,ze to normalność!

Gość gość
Mama mojej kolezanki ma 45 lat i wcale nie jest jakas super.Natomiast na brak powodzenia narzekac nie moze.Jest wesola otwarta i sympatyczna.Teraz jest zwiazana z 38 latkiem ktory niedawno jej sie oswiadczyl he he,

Gość gość
I oto polski zaścianek, w całej okazałości. Ludzie co za małostkowość, to ocenianie innych, a co was do cholery obchodzą inni, pilnujcie własnego zasmarkanego nosa. Ja chodzę na rękach, bo tak lubię, tak mi wygodnie, i mam 60 lat. To jest moje życie, mój wybór, przeszkadza wam to? Właśnie to nas różni od krajów wyżej rozwiniętych, wszechobecna TOLERANCJA we wszystkim.

Gość gość
Istnieje przekonanie, że czarne włosy to oznaka inteligencji, co jest kompletnym idiotyzmem, ale kretynki w to wierzą, i farbują się na czarno żeby być uważane za inteligentne, zwłaszcza jak im pod tym względem dużo brakuje, czyli kiedy są mocno głupie. Zrozumiałaś czy za trudne? :D

Gość gość
Ale piedolisz aż żał:-oAkurat 38 latek związał by się ze starym babskiem.

Gość gość
na rózne rzeczy człowiek przymyka oko, nie krytykuję ludzi z przyzwyczajenia wiele np babek robia sobie zdjęcia w halce w łóżku, buziaki do aparatu ale juz one wcale nie denerwują i nie krytykuję, jest wolność i niech sobie robi co chce ale w porównaniu do tej to jest kompletnie irytująca, przekonana o swojej wielkości , nic sobą nie reprezentuje a juz jej pisanie jaka to głupia baba sklepie albo ktoś inny i chce żeby inni tez uczestniczyli w nabijaniu się z kogoś i oczekuje rozwoju tematu