Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o 43 latce która na fb zachowuje się jak nastolatka ?

Polecane posty

Gość gość
Z tego co piszesz autorko, wynika, że to jakieś tępe babsko.

Gość gość
To rozdwojenie jaźni występuje u nich nagminnie, znam zastraszoną brudaskę,chyba depresja, kim jest na fejsie, no cóż... jedynie kobietą luksusową,demonem sexu,bardzo wyzwoloną a zarazem cieplutką i domową z wyraźnym pociągiem do klimatów dalekiego wschodu i podróży niemalże galaktycznych (zaznaczę że w realu najdalej była na Słowacji po tanią wódkę)

Gość gość
Wiadomo że 38 latek woli fajną i zadbaną 19-stkę albo 20-stkę:) Widać on jakiś ułomny jest

Gość gość
17:59 100% racji.

Gość gość
To jest akurat prawda.Zreszta mama mojej kolezanki ma fajna figure jest za co zlapac i jest zadbana.Zreszta tu wiele jest takich par on mlodszy ona starsza .Mieszkam w Niemczech.

Gość gość
Zasada stara jak świat; Ci co nie mają własnego życia, żyją życiem innych. Amen

Gość gość
no ale co cię to obchodzi autorko?żal ci czy jak?krzywdzi cię ?to po uj wchodzisz na jej profil?jesteś masochistką,albo chcesz się dowartościować?

Gość gość
no tez własnie z zaskoczeniem stwierdziłam że ona jest tępa i dowiedziałam się z tego z fb nie spodziewałam sie po niej, mam znajome które sa przebojowe i robią karierę i jakoś nie piszą bzdetów a ta pisze jakby jakieś kompleksy leczyła, miała załatwić coś w urzędzie to nie potrafiła tego załatwić i pisuje to na fb, myślała że urząd to chyba ekskluzywny hotel gdzie na wejściu będzie ją oprowadzał boy hotelowy, życie jest cięzkie i dziwi mnie że ona nic o tym nie wie i jakieś żądania fafluni

Gość gość
Jeśli ona obmawia ludzi to i do tego nawołuje, to my mamy jak najbardziej prawo obgadać ją, mimo że jest tutaj i protestuje jak umie.

Gość gość
a dlaczegóż to mam się nie interesować tj. oglądać babska skoro sama się wystawia na widok publiczny, nawet nie raz się przestraszyć można, ja jej do chałupy nie zaglądam, to ona się wystawia jak krowa na sprzedaż, a skoro się wystawia to i ocenić można i zdanie swoje wyrobić i napisać o tym, gdzie tu zaścianek? niedługo te tolerancyjne wystawią rozklapiochę i jak ktoś napisze -wyleniała! to polski zaścianek będą obwiniać, jakie naiwne ha ha ha

Gość gość
mam 54 lat ,wygląd na 26

Gość gość
odwróć cyfry

Gość gość
Autorko bardzo ci współczuję, nie masz własnego interesującego życia i tak szczegółowo żyjesz życiem tej pani bidulko.

Gość Sanitas prawdziwa
Ja też mam 54 i w ogóle nie piszę o sobie ani o swoich prywatnych sprawach. Dlaczego miałoby to kogoś interesować?

Gość gość
a ty masz z******te życie i cały ten yemat w sobotę na kafeterii przeczytałaś - gratki

Gość gość
Autorka pisze bo rozkręciłyście ten wątek. Odezwały się wszystkie zakompleksione czterdziechy nie radzace sobie w życiu ale z***biochy na fejsie.

Gość gość
Jak ma 40+ i nic nie osiągnęła, to jest tam u niej fura kompleksów, które muszą się jakoś wyrazić bo inaczej pęknie.

Gość gość
Według mnie ; ktoś robi coś złego jest głupi, ale ten co zwraca na to uwagę i jeszcze to komentuje jest stokroć głupszy.

Gość gość
Polska jest 100 lat za arabami... Najlepiej jak skonczysz 40 to kup sobie mocherowy beret i czolgaj sie w strone cmentarza... Zalosna lajza autorko jestes, czemu jej na fb nie napiszesz ze sie osmiesza. Bardz szczera i odwazna a nie za plecami niz wbijasz... Pewnie gruba dewota jestes co nie potrafi schudnac wiec sie czepia...

Gość gość
Moherowy beret nie jest przeciwieństwem tępej plotkary.

Gość gość
Jesli ona sie boi urzędów to ma pierwsze oznaki choroby psychicznej.

Gość gośćJana
Zastanawiam sie, skad bierzemy te normy zachowania dla doroslych kobiet. Czemu drazni nas Rodowicz, Perepeczko czy Mazurówna, które też zachowują się jak ... dzidzie piernik, no właśnie. Czemu kobieta 40-50 i więcej letnia musi już być poważną, stateczną matroną, czemu się od niej tego wymaga? Czemu nie może założyć mini, zrobić sobie niebieskich pasemek, i tak dalej? Czemu twierdzimy, że to jest śmieszne, infantylne, że taka kobieta nie potrafi pogodzić się ze swoim wiekiem, i tak dalej? A może to nas boli, że nadal jest wesoła, nie przestała marzyć i spełnia te marzenia zamiast udupiać się w domu przy dzieciach i serialach.

Gość gość
To jak mi się coś nie podoba to mam udawać że to nie istnieje ? gadasz tak samo jak moja mama, nie komentuj, nie interesuj sie, nie patrz , nie wtrącaj itd w końcu człowiek ma oczy to widzi, i ma swoje zdanie, wg niektórych bab trzeba cicho siedzieć i zajmować się swoim zyciem , jeszcze może mam burkę założyc jak w islamie ?

Gość gość
a kto ci każe zakładać burkę, mówimy że tępa jesteś jeśli potrafisz tylko obgadywać i nic innego cię nie interesuje.

Gość gość
te stare już dzieci przy sobie nie mają i im odbija bo zegar tyka a tu nic się nie przeżyło, żadnych zainteresowań a chciało by się być taką cool a to se neda pane Havranek

Gość gość
ale ona nie jest wcale ładna i przebojowa że jej zazdroszczę ! własnie odwrotnie, pisałam że znam ładne przebojowe kobiety które robią karierę i są normalne a ta nic nie osiągnęła i robi z siebie nie wiem jaka ważna personę, w dodatku oszukuje na fb że skończyła daną szkołę średnią a jej nie skończyła i jak możesz to uzasadniać że ona jest jakas ekstra odbiegająca od przeciętnej polki i ja krytykuję ? takie zdolne super babki to ja znam, nie bój się i nic do nich nie mam ale wkurza mnie jak ktoś ma za wysokie mniemanie o sobie niezgodnie z rzczeywistością , w dodatku nabija się z innych , dla mnie po/je/b sory

Gość gość
a ta nic nie osiągnęła i robi z siebie nie wiem jaka ważna personę, w dodatku oszukuje na fb że skończyła daną szkołę średnią a jej nie skończyła x To już masz odpowiedź na pytanie, dlaczego ona taka jest.

Gość gość
no to żeś poleciała Mazurówna, Perepeczko i ta maszkara z rozdziawioną sztucznymi zębami gębą Rodowicz to są przykłady fajnych babek? chyba dla ciebie, cała Polska się z nich śmieje chyba są jakieś granice straszydeł? czy już nie ma?

Gość gość
18.40 - no własnie trafnie ujęte, ona nie ma żadnych zainteresowań i chce być strasznie cool , wow czasem wyrywa teksty dziwaczne i chce byc taka nowoczesna , super w wg mnie jest wiocha

Gość gość
a co sądzicie o takiej która ma 40 lat, wygląda na 50 lat bo całą skórę ma spaloną na solarium i na każdym zdjęciu obowiązkowo cyce na wierzchu, ścisniete po sama szyję i wywalone? bo wg mnie taka osoba pokazuje że ma jakieś kompleksy i boi się, że mąż ją zdradzi (a jest przystojny, ona wygląda przy nim jak jego matka) i musi pokazac swiatu jaka to jest piekna, choć nie jest bo z mordy wygląda staro i szczupla tez nie jest