Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o 43 latce która na fb zachowuje się jak nastolatka ?

Polecane posty

Gość gość
Uważam że ta rozmowa nie ma sęsu nie ma co rozmawiać z autorka to osobą arogancką zle wychowaną i mało inteligentną. Zresztą zaraz obrzuci nowymi epitetami szkoda gadać.

Gość gość
mi się wydaje że taka kobieta ma swój obraz świata w swojej głowie, patrzy na foty w internecie jak kobiety pokazują wdzięki i uważa że ona też musi sie do tego dostosować żeby zasłużyć na uwagę ludzi

Gość gość
autorka słusznie zwróciła uwagę na zjawisko, które służy do śmiechu dla osób normalnych, autorko nie rozkminiaj jej zachowania bo zachowań starych aktywistek Naszej Klasy rzuconych na międzynarodowe wody fejsbooka nie rozkminisz, tam jest coś nie tak z główkami u tych biedulek

Gość gość
:)

Gość gość
a najlepsze że jej się wydaje że taka jest seksi, bo jacyś faceci jej piszą jaka ona jest piękna i seksowna i że zazdroszczą jej mężowi... a ona wygląda fatalnie, twarz zniszczona jak u 50 latki, skóra ciemno brązowa spalona na solarium (jakby brak opalenizny był powodem do wstydu...), tapeta na gębie, różowa szminka i oczywiście wywalone cyce. I mimo tego i tak wygląda przy swoim mężu jak jego matka...

Gość gość
Nikt jej nie zabrania pisania o swoich spostrzeżeniach chodzi o to że ona nie potrafi w kulturalny sposób powiedzieć co myśli bez agresji wyzwisk czy prostackich wypowiedzi jest osobą mało inteligentną.

Gość gość
moja mama ma 62 lata i nie ma zniszczonej twarzy ,nie opalała sie nigdy, ma drobną gładką twarz więc nie ma co pisać że ona ma zniszczoną jak 50 latka

Gość gość
ani razu nie stosowałam wyzwisk, nie wiem o kim piszesz, chyba sobie coś nadinterpretujesz

Gość gość
jej mąż kawał chłopa, wysoki, barczysty, dobrze zbudowany, wygląda na 35 lat; a ona taka mała, grubawa, cyce na wierzchu, spalona na solarium, wygląda starzej od męża i mam wrażenie, że wystawiając te cyce ona pokazuje swoje kompleksy, strach że mąż ją zdradzi i dlatego musi pokazywać światu jaka jest sexy. Nawet na zdjęciach jej córki z komunii ona ma cyce na wierzchu prawie...

Gość gość
zdjęcia z wigilii rodzinne, zdjęcia ze spaceru, zdjęcia znad morza, zdjęcia jakieś z domu, wszędzie cyce na wierzchu ściśniete i wywalone po samą szyje :D gdyby to chociaż ładne bylo ale ona naprawde jest przecietna

Gość gość
jakoby Kim Kardashian

Gość gość
to podaj linka też sie pośmieję

Gość gość
och te nasze fejsbookowe 40 w górę gwiazdy, zawsze się zastanawiam czy ci którzy piszą jakiejś maszkarze, że jest naj. i piękna i właśnie lubią podpisać - nasza gwiazda, to czy oni piszą to poważnie czy leją w gacie ze śmiechu

Gość gość
Dewoty, przestańcie osądzać innych, zajmijcie się sobą i swoim zasranym życiem. Dlaczego zasranym?, bo gdybyście były szczęśliwe to nie interesował by was cały świat, i nie byłybyście takie zgorzkniałe i zawistne jędze .Człowiek szczęśliwy widzi wszystko na różowo, a ten nieszczęśliwy widzi tylko czerń.

Gość gość
Autorko ty chyba jesteś strasznym kopciuszkiem, że kosztem tej pani chcesz się dowartościować. Mam rację?

Gość gość
szczęśliwych nie interesuje cały świat? tylko zajmują się swoim życiem ? pierwsze słyszę, piszę co chcę a ty nie czytaj , zrób sobie słit focię w halce to się rozluźnisz

Gość gość
jestem szczęsliwa, widzę trzy różowe świnki...

Gość gość
19:21 Póki co to autorka zajmuje się życie innych chyba nie ma własnego i to nawet nie jest takie złe gdyby robiła to w sposób kulturalny.

Gość gość
ale tez chyba jakbyś widziała na fb cicha koleżankę która jest nadaktywna, wali teksty w języku slangowym i jeszcze pisze że skończyła szkołe której nie skończyła albo narzeka na jakąs pracowniczkę firmy , że jej coś nie załatwiła a sama jest ciemna i ciamajda to też by cie to zastanowiło skończ juz pisac to swoje "zajmij sie swoim życiem" bo nudna jesteś

Gość gość
polaczkowy ciemnogród i tyle w temacie.