Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsi na erotycznym

Polecane posty

Gość gość
to ja już nic nie rozumiem. koke to widmo? :)

Gość gość
słodka ma dzieci? nie wierze :D

Gość gość
zazdrosny babol wymyślił historyjke z dziećmi aby słodka brania nie miała pelikany :D

Gość gość
13:19 a skąd, widmo jest prostakiem i psycholem do pięt nie dorasta kokejowi, ale słodką zabrał na priv :D

Gość gość
slodko winna dziś Nie udzielam się na innych tematach, gdyż nie ma co się wcinać do tej żenadypechowiec.gif więc Koke, pozwól, że skorzystam z kawałeczka Twojego tematu. OK? Pragnę zdementować jakiekolwiek plotki..bo cóż czytam, że to ja niby cały czas "przywołuję" Twoją i moją osobę na forum. Otóż NIE! Wiem kto, mimo, że ta osoba zaprzecza, że tak nie jest. Z grzeczności nie napiszę kto miesza- może być ta osoba pewna, że to co mi mówiła nie wycieknie z naszych rozmów. Ale ostrzegam, jeszcze raz przeczytam stricte Twoje słowa obiecuję, że ujawnię kim jesteś i co usłyszałam od Ciebie. Ty tak, to ja tak. Dajcie Koke spokój i mnie przy okazji również. Nie udzielam się już tutaj kompletnie, bo te wasze teorie i j****e przepychanki człowieka przyprawiają o niestrawności! NIE MACIE K**WA SWOJEGO ZYCIA??? Z**********m tego, co sprzedał moje spr prywatne na forum- BO TO JUŻ NIE JEST ZWYKŁE TROLOWANIE A SPRZEDAWANIE PRYWATNEGO INFO i jeszcze raz k***a poczytam coś na swój temat, a tym bardziej życia osobistego, nie podaruję., Tak straszę i ostrzegam,i bo takie ściery nie poinny chodzić wolno. Bez odbioru

Gość gość
Pelikany yepane poczytajcie temat amstaf 2 nd którym koko i słodka wyznawali sobie miłość podawał jej numer komunikatora maila Sprawa się rypła bo słodka zapomnicała się wylogowac i zamiast spod Orange napisała z Blue Ktoś kto mmyśli że ona i koke nie są na privie to pelikan do entej

Gość gość
Gdzie jest ten temat?

Gość gość
przekonajcie sie sami jaki jest wasz naj. piszcie z nim. powodzenia. gdyby mial odrobine wstydu juz nigdy by tu nie napisal. niestety nie ma. wraca. macie szanse. nikt inny tutaj nie jest takim kutafonem.

Gość gość
Jedni odchodzą a inni przychodzą..:)

Gość gość
Jaka cisza zapadla na temat Słodkiej:D No mąciciel musi się bać bo Słodka chyba ma asa w rękawie kto i co miesza:classic_cool:

Gość gość
Ty wyciągłes ze ma męża bo pisales to na bacówce

Gość gość
:)

Gość gość
a chuj z najem,niech nabiera naiwne idiotki na bleblanine oszust jeden. mnie dziwi źe słodka wybrała takiego prostaka widmo zamiast koke :/

Gość gość
14:36 a co cie tak ta słodka boli?😴

@Smof Co u Ciebie:)? Bo nie widze zadnego twojego Tematu a szkoda? Ja walcze z zalozeniem prywatnego froum ale wiesz ze jestem noga z kompa dzisiaj juz chyba z 3 razy mialem wyrzucic kompa za okno wiec powiedz cos wesolego na moja skolatane nerwy:) WPNK zostaje na ERO jako blog i punkt rekrutacyjny do prywatnego: Wspolnota Polska Nocy Kupaly. Chyba konczy sie jakas epoka na ERO znikaja stale Tematy ktore tworzyly klimat ERO. Ale zycie nie znosi prozni przyjda nowi moze stworza cos lepszego od nas:) Obawiam sie tylko ze jak nie zmieni sie polityka Redakcji w stosunku do chamskich trolli kazdy ciekawy i z charyzmatyczny Tworca tematu w ktoryms momencie zrobi to co Cynik i jego towarzystwo Widmo albo Wilk. Staly Temat wymaga mozliwosci kontroli nad nim jego Tworcy zeby byl w stanie decydowac o: 1. Celach 2. Klimacie 3. Zasadach 4. Kto jest a kto nie mile widziany Inaczej Temat traci swoj charakter a wymaga tez prywatnosci i intymnosci spokoju i zapewnienia kompfortu i bezpieczenstwa jego uczestnikom wolnosci od chamskiego trollowania i spamowania. Czuje sie odpowiedzialny za ludzi ktorzy trafiaja na WPNK juz tyle razy obserowalem jak ciekawe i wartosciowe osoby poddane chamskiemu trollowaniu odchodzily z ERO bo ja nie bylem im wstanie zaproponowac nic oprocz solidarnego ignorowania chamskich trolli. Mechanizm ich odejscia jest zawsze taki sam: 1. Na poczatku sie odcinaja trollom 2.Pozniej staraja sie dystansowac i ignorowac je 3. A na koncu wchodzenie na WPNK przestaje byc przyjemne bo ile mozna nawet katem oka czytac chamskie wyzwiska na swoj temat i udawac ze nic sie nie dzieje.

Gość gość
Wilk zwiał ,)

Gość gość
Czemu kreska nie zedytował tego adresu@?

Gość gość
bo jest pelikanem :D

Gość gość
Jak to co go słodka boli,KOKE pisze z oranzady,zabujal się w SW i przeżyc nie może ze wolała widmo tylko ze pipa mężatką jest hehehe Co na to szanowny mąż???

Gość gość
14:56 obstawiam zazdrośnice, koke nie zniżyłby sie do pojazdów po kimkolwiek :)

Wilk jest nigdzie nie ucieka czekam na pokazanie tego wpisu w ktorym pisze ze Slodka ma meza??? Nigdy nie podalem takiej informacji i teraz tez nie zamierzam niczego ujawniac:) A Slodka bardzo lubie prowadzila swietny Temat ale chamskie trolle i zazdrosne babska skutecznie obrzydzily jej obecnosc na ERO. Choc musze przyznac ze nasza znajomsc jest burzliwa a na jej poczatku nigdy bym nie powiedzial ze tak polubie Slodka:) Ale dzisiaj to juz wszystko powoli przestaje miec znaczenie. Konczy sie pewna Epoka na ERO. Nie chcieliscie solidarnie przeciwstawic sie chamskim trollom bedziecie mieli ERO zlozone glownie z chamskim trolli i krotkich okresowych Tematow ktore nigdy nie zastapia stalych ktore tworzyly roznorodnosc i klimat ERO. Nie chcielicscie wspolnie zarzadac od Redakcji wprowadzenia Prawa Wilka na ERO ktore przeciez wiekszosc kulturalnych popiera probowaliscie kokietowac chamskich trolli to wlasnie takie ERO bedziecie mieli. Tak sie koncza proby kokietowania chamskich trolli i stosowanie strategii nie wchodzenia im w droge i uwzgledniania ich zalecen z kim mozecie a z kim nie gadac na wlasnym Temacie bo jak nie to oni beda go chamsko trollowali i spamowali. W tym momencie to juz nie jest wasz Temat tylko chamskich Trolli bo to oni decyduja kto jest na nim mile widziany a kto nie. Takie wlasnie bedzie teraz ERO Zero stalych ciekawych i wartosciowych Tematow tworzacych roznorodnosc i klimat ERO:) Kto tego nie widzi jest slepy:)

Gość gość
adres @ widma jest aktywny i leszczyk blokuje bo odbija:D

Gość gość
Pamiętacie jej zdjęcia nóg, które ktoś wstawil? Pisze niewiadomo z kim a pózniej placz bo ktoś wrzucił jej nogi. Kobieta tego nie zrobiła

Gość gość
Kresce zalezalo glownie na slodkiej

Gość gość
Zazdrosny odrzucony facet miesza :-O

Gość gość
to wilk

Gość gość
Kiedyś u widma slodka pisała do jakiejs kobiety zeby nie mieszala