Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsi na erotycznym

Polecane posty

Gość gość
Ja p*****le jakie macie problemy🖐️

Gość gość
h

Gość gość
8

Gość gość
8

Gość gość
Deviant zniszczył temat Kokeja bo się mieszał i ostrzegał Nieogryzka

@gość dziś Czy mam rozumiec ze sadzisz ze Wilk stoi za atakami na Koke:):):)???

Gość gość
Deviant się wtrącał i jakieś bajki opowiadał. Ostrzegał Ole przed Koke, że bedzie płakała przez niego. Potem wpisy"Nowy gwałci małe dzieci". Ile można sie tłumaczyć?

Gość gość
Wpis o nowym był wklejony na temacie Koke

Troche juz zyje na tym swiecie i powiem ze nie ma nic bardziej bezlitosnego nie przebierajacego w srodkach niz zemsta odrzuconej kobiety:) Wszyscy wiemy jaki jest Koke kocha i adoruje kobiety naprawde jest dla nich czarujacy chcoc najbardziej zachwycony jest oczywiscie soba ale takie prawo jego wieku:) Jego problem polega tylko na tym ze kocha i adoruje wiele kobiet na raz przynajmniej one to tak odbieraja:) A kobiety chca wylacznosci i jak walcza o upatrzonego samca wszystkie chwyty sa dozwolone. A jak juz wiedza ze go nie moga miec bo je olal i wybral w sposob jednoznaczny inna to agresja ktora dopoki mialy nadzieje ze go zdobeda byla kierowana glownie w strone rywalek a on byl nie ruszany obraca sie przeciwko niemu. Takie sa moje obserwacje zyciowe z 25 lat obserwowania kobiet. Facet odrzucony powie "To zla kobieta byla" Wypije morze alkoholu przerznie wszystkie atrakcyjne i dostepne dla niego kobiety i jest jak nowy ma w d***e zla kobiete:) Ale zemsta kobiety to zupelnie inna sprawa :) Uderzy kochanka ktory ja odrzucil tak mocno w najczulszy punkt zeby ja zapamietal do konca zycia a przy okazji zadba zeby za szybko sobie nie ulozyl zycia:) W mysl zasady nie moge go miec Ja nie bedzie miala zadna. Dopiero nowa Milosc czyni je normalnymi i zdatnymi do normalnego funkcjonowania w spoleczenstwie:) Nie mowie ze wszystkie kobiety takie sa ale takich zachowan wsrod kobiet widzialem wielokrotnie wiecej niz wsrod mezczyn. Mezczyni najwyzej dadza sobie po mordzie wyladuja fizycznie agresje ale dlugotrwale knucie koronkowych intrygi to nie jest meska domena zbyt koronkowe i delikatne to wszystko:) Wolimy proste fizycznie jednoznaczne rozwiazania:)

@Smof Jestes genialny oblalem sie kawa znowu:) A to: "wilk spier/dolil" , powiesc drogi" To juz prawdziwa perelka w Twojej tworczosci:)

@gość dziś To zapytaj Slodka czy mysli ze to Wilk:)? A Ja stawiam skrzynke Sliwowicy ze Slodka podejrzewa jakas kobiete:)

Ja widzialem tylko Tematy ze Nowy g***** dzieci. To juz naprawde jest szczyt chamstwa i patrzcie Redakcja nic z tym nie robi. A przywalaja sie ojaies p*****ly:) Po prostu zenada. Przeciez ktos kto zaklada taki Temat powinien dostac dozywotniego Bana po IP tego samego dnia zalozy z nastepnego urzadzenia znowu taka sam reakcja no ile tych urzadzen moze miec lub kupic???

Gość gość
Wilku niby masz rację Ale tak z ciekawości patrzę ma wpisy devianta i na kobietę nie wygląda Typowy męski język,dosadne porównania#

Gość gość
Żalosne to wszystko. Dorośli ludzie, kazdy ma rodzine a zachowują się jak dzieci. Niestałej ktoś Karuzele niszczy 8 ..

@gość dziś A widziales wpisy Grota Nestle ? Moim zdaniem to projekt kobiety a jest tak chamski jak jeszcze nie bylo na ERO.

Gość gość
Dobrze Wilk piszesz ale ten deviant to ktos komu podoba się Nieogryzek i miesza.

@gość dziś Na jakim temacie i pod jaka data ma szukac? Dasz jakiegos linka? I przeczytaj co napisalem o Grota Nestle. A ten Deviant atakuje tylko Koke czy kobiety z ktorymi Koke flirtuje?

Gość gość
Deviant to stary uzytkownik forum pod innym nickiem nienawidzący Koke że lecą na niego kobiety. Temu zniszczył Ice cream że nikogo tam nie ma!!

Gość gość
Deviant to mężczyzna,czuć to na odległość który nie wiem ale że nosi hůja w spodniach to daje sobie palce uciąć# Kokej jest jaki jest ale to nie znaczy że można tak po chamsku się wperdalac między wódkę a zakaskę

Gość gość
Posadzano Kokeja że jest Nowym...

Gość gość
Spiski, spiski. Zaraz powiedzą Ze Deviant to Władca lalek albo Duch Kafe. :D

Poczytalem tego devianta i dla mnie ewidentnie to kobieta za miekki styl zero testosteronu w tym cienia meskiej agresji dominacji. Dla mnie to naprawde oczywiste niech sie wypowiedza inni faceci przeciez w tych jego wypowiedziach kapie od estrogenu:)

Gość gość
:-O

Gość gość
:-O

Gość gość
14 str i zapchane :O

Gość gość
Lalkarz zniszczył Wersety bo odkąd się pojawił tam tez sie działo a Temat Koke zniszczył Deviant zazdrosny ze Koke ma gadane :(

@gość dziś Niech wypowiedza sie mezczyni nich go przeczytaja na spokojnie kilka wpisow rozumiem mozna byc mieciutkim w jednym ale on jest caly czas mieciutki zero testosteronu jakiegokolwiek przejawu meskosci naprawde zero. A ze zrobil sie chamski woeck Koke to jaka ma byc kobieta na widok bylego w jej mniemaniu kochanka ktory uwodzi na calego inna kobiete. Czytalem opis zabojstw w fekcie w USA jak zachowuja sie kobiety ktore zlapia na zdradzie mezczyne. Jedna znich ktorej maz obiecal ze zakonczyl romans zobaczyla go pozniej na parkingu przed centrum handlowym calujacego sie zkochamka. Odczekala az sie pozegnaj poczym samochodem przejachal kochanka zrobilo koleczko i jeszcze raz i tak 4 razy. Nie chce sie madzryc ale naprawde niech tego devianta poczytakja faceci zobaczycie zze wiekszosc powiem wam to samo co Ja to nie jest facet to ciezko wytlumaczyc ale tosie wyczuwa jest wnim taka kobieca miekkosc unikanie twradej meskiej konfrontacji w poczatkowych wpisach jest mieciutki do Koke jak napalona niego kobieta chce nawiazac z nim wiez emocjonalno-erotyczna ze sa wtym swiecie fantrazji erotycznych. Z calym szacunkiem dla Koke ale nie chcialbym z nim byc w tym samym swiecie fantazji erotycznych:):):) Nawiazywac jakas wiez emocjonalno-erotyczna w tym zakresie. Mezczyni nie daza do tego miedzy soba. Pokazcie mi jakiegos innego mezczyne z ERO ktory podobnie rozmawial z Koke czy w ogole taka rozmowe miedzy dwoma facetami na ERO. Ale niech wypowiedza sie inni faceci ktorzy czytali Devianta

Gyby jakis facet chcial podwazyc pozycje Koke wsrod kobiet zrobilby to zupelnie inaczej. Wykazalby ze Koke jest tchorzem bez jaj i cale jego opowiesci jakim jest twradzielem sa palcem na wodzie pisane. Uderzylby w jego sprawnosc seksualna ze impotent kastrat itp. Tak zalatwiaja to fececi miedzy soba a nie takie babskie pitolenie na mieciutko jak Devianta.

Gość gość
Dlaczego Deviant ostrzegał przez Koke Ole? I nazwał go potworem.:-O

Gość gość
Damskie pitolenie na mięciutko :-D:-D:-D:-D