Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madelline

Rozważania z ph:) ... cd.

Polecane posty

wszystkie tematy, tz tasiemce, odznaczaja sie tym samym.. wszedzie juz wyrazilas swe niezadowolenie?

Gość gość
gospodarz to może kawał też lepszy wrzucisz...czekam.

kawał 1 Żona wysyła męża informatyka do sklepu - Kup parówki. Jak będą jajka to kup 10. Mąż w sklepie - Są jajka - Są - To poproszę 10 parówek

kawał 2 (o gospodarzu nomen omen) Gospodarz wychodzi rano oporządzić swoją krowę. Ale po chwili wzburzony wraca do chałupy i budzi swoich trzech synów mówiąc: - Jakiś ch.u.j ukradł nam krowę! Starszy syn: - Jak ch.u.j to znaczy konus jakiś... Średni syn: - Jak konus to pewnie z Trojanowa... Najmłodszy syn: - Jak z Trojanowa to pewnie Wasyl. Zaprzęgli konia do wozu i pojechali do Trojanowa i dali Wasylowi po mordzie. Wasyl jednak nie przyznał się do kradzieży. Profilaktycznie dali mu po mordzie drugi raz, ale także bez efektu. Chcąc nie chcąc wsadzili Wasyla na wóz i pojechali do sądu grodzkiego. Stanęli przed sędzią i ojciec mówi: - Obudziłem się rano, patrzę krowę ukradł jakiś ch.u.j. Mówię o tym synom. Najstarszy mówi, że jak ch.u.j to musiał być konus. Średni mówi, że jak konus to z pewnością z Trojanowa. Najmłodszy mówi, że jak z Trojanowa to na pewno Wasyl. Dalimy mu po mordzie, ale krowy nie chce oddać! Sędzia: - Hmmm... logika niby żelazna, ale to jeszcze niczego nie dowodzi. No na ten przykład, powiedzcie mi co mam w tym pudełku? Ojciec: - Pudełko kwadratowe... Najstarszy syn: - To znaczy, że w nim coś okrągłego... Średni syn: - Jak okrągłe to musi być pomarańczowe... Najmłodszy: - Jak pomarańczowe - to z pewnością mandarynka... Sędzia zdumiony zagląda do pudełka i mówi: - No, Wasyl.... Oddawaj k*****a krowę!!!

Gość gość
No widzisz?Facet ironicznie o charakterystyce swojej płci.W to wierzę bez problemu i uśmiech mi usta wydłużył.

Bo cały pic polega na tym, że Panowie tu przebywający powinni wykazać większe zainteresowanie Panią gość i grać tak jak ona zagra:) przykład powyżej jest wystarczającym dowodem. Adoracja może zdziałać cuda:) od razu zagościł uśmiech z ph.

Aj, zapomniałam. Od rana tyle czasu na forum przy jednej kawie, nie męcz się aż tak. Chociaż przyjemnościami powinno się delektować:)

gosc kogos poprosilem aby Ci nie dowalal.Zauje. My tutaj chociaz nie udajemy,ze nas tu nie ma... Gdybym wypil tyle kawy co Ty dzisiaj to wlasnie bym konczyl czwarte okrazenie wokol Ziemi.

Gość gość
Przepraszam pracuję. gospodarz kawały niezłe.Ale poza tym dalej dyskusja tylko o mnie,jako o intruzie.Jak się wbić?

Gość gość
Takki skąd wiesz ile kawy to było?kotce wierzysz na słowo,że 10 l?Nie aż tyle.Wystarczy jedna.

Gość gość
Powiedział ten,który rozdwojenie jaźni z przyzwyczajenia ma.Ja chętnie,tylko powiedz kiedy nadejdzie moment bycia sobą na tym temacie.

Gość gość
Lubię taką.Wy tu na zwykłe pytania nie potraficie odpowiedzieć.

wiesz, ja się zastanawiam czy ty atakujesz, czy ironizujesz czy chcesz normalnie rozmawiać. Wiec ciężko przyjąć jakąś postawę A na te pytania to chyba odpowiedziałem?

Ciężko będzie Ci się wbić bo po prostu jesteś apodyktyczna i niesympatyczna. Nie masz dystansu do innych a przede wszystkim do siebie.

to znaczy może raczej chce rozmawiać o czymś konkretnym, ale sama nie zapodaje tematu, tylko czeka na jakiś konkret no sorry, ale przypomina mi trochę taką pańcię, która siedzi z zadartym noskiem i trzeba ją zabawiać takie podejście to może mieć np żona, w realu ;) tutaj na kafe wszystkie kobiety są miłe, otwarte i chętne do rozmowy na każdy temat ;)

Gość gość
Madelline dziś Bo cały pic polega na tym, że Panowie tu przebywający powinni wykazać większe zainteresowanie Panią gość i grać tak jak ona zagra przykład powyżej jest wystarczającym dowodem. Adoracja może zdziałać cuda od razu zagościł uśmiech z ph. Masz problem z tym,że nie tylko tobie zainteresowanie pokazują?Nie mów za mnie,ani za Panów.Bądź sobą i nie wyliczaj kto jak myśli.

gość czyli jednak posuwamy się drobnymi kroczkami do przodu? bardzo mi miło chyba lubisz być zdobywana aż do upadłego, tzn jak rycerz wejdzie do środka to już z tego wszystkiego nie ma siły na nic. Masz wielkie oczekiwania. Czy odwdzięczasz się chociaż jakoś, tak aby wysiłek był tego wart?

Nikt mnie nie zmusi do zaiteresowania kimkolwiek,to samo dazial tak lub nie. Mala awaria w pracy i tu jestem.:)