Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madelline

Rozważania z ph:) ... cd.

Polecane posty

No gdyby mi mad ktoś tak wprost napisał,to bym odeszła.Nie udawałabym,że nie widzę pytań. xxx jak ładnie odkręcasz kota ogonem ;) chyba takie przepychanki to dla Ciebie jak gra wstępna? A moje pytania? Cały czas dzisiaj pytam o bogate życie erotyczne. Po czym sądzisz że tak masz? A inni że nie?

Gość gość
Poes dziękuję za taki twórczy post.Poszło mi w pięty,szkoda,że nie w cycki.:-D Autorytet działu erotycznego.Kolejny. gospodarzu ty opowiedz lepiej jak monitor i klawiaturę montujesz by podczas seksu nie utrudniał pisania.;-)Tego jeszcze nie próbowałam. Madelline,możesz stękać.Niechętnie,ale znikam.

Panienka pisząc o odchodzeniu zapomniała, że to mój temat. Pogubiła się biedaczka:)

gospodarzu ty opowiedz lepiej jak monitor i klawiaturę montujesz by podczas seksu nie utrudniał pisania.oczko.gif Tego jeszcze nie próbowałam. xxxx są smartfony, które można zabrać wszędzie ;) ....bogate życie erotyczne...

nie chce mi się przypominać o tym po raz n-ty pełnymi wyrazami posługiwać się będe skrótem BŻE tak łatwiej będzie dla mnie i wiadomo będzie o co chodzi

albo BF8, jeszcze prościej, nie będę musiał wklepywać tego "Ż" no więc? rozwiniesz temat wreszcie? zakasuj nas...

Gość gość
Panienka pisząc o tym,że temat otworzyła zapomniała,że nie ma to najmniejszego znaczenia. gospodarzu upierdliwy jesteś,a to moja rola tutaj.Tyle z mad piszecie,jej zapytaj co to znaczy.Też pewnie jak ty ze smartem co wieczór sex uprawia.Bardziej to dotrze do ciebie.

Gość gość
A czego ty chciałeś?Przecież to nie mój temat,jak zadzierająca nosa AUTORKA podkreśla.Z nią j***esz milion postów typu Cześć No cześć. Lubię deszcz. A ja wolę słońce. No to cześć. Cześć.Do jutra. A ja mam ci opisy podłożyć jak wczoraj po imprezie kochaliśmy się już w bramie,bo tak nam się chciało?Prysznic wspólny też?I dalej w łóżku?Po co?To wy odpowiadacie na moją szyderkę.Nie proszę o to.

Gość gość
Jestem w pracy i mam luz.Pójdę i wrócę kiedy zechcę.A ty dalej klikasz o mnie i do mnie.Zajmij swoich rozmówców wreszcie.

już w bramie? no to może uniosła mi się lewa brew lekko... Ale poza tym to normalka chyba wiesz, bo jak dumnie rzucasz teksty, co to nie Ty, a ze inni to nic, no to warto zapytać, na jakiej podstawie tak sądzisz No ale grunt to dobre samopoczucie. Tylko że to usypia trochę, rozleniwia itd. Ale jak Tobie z tym dobrze, to OK

Gość Madelline
Z każdym wpisem moje ph wzrasta:)

Gość gość
brama, wspolna kapiel, lozko... rzeczywiscie bogate doswiadczenie w rozmowach erotycznych.

Gość gość
Cieszę się.Pewnie ci trochę lżej po tym wyznaniu.A oprócz tego,że ci głupota twoja humor poprawia coś jeszcze wyklikasz?:-D Znów TWÓJ temat aktualizuję?

Gość gość
gościu,żeby ciekawie rozmawiać o erotyce trzeba mieć o niej pojęcie z życia.Wątek jak się toczy widzi każdy.Wnioski też każdy wyciąga.

gościu (ta przemądrzała) ja naprawdę nie lubię się kłócić, jestem tutaj dla rozrywki, ale tak jesteś męcząca że nie można inaczej. Te Twoje życie erotyczne to nie jest jakiś Everest, ale raczej standard, więc nie ma się czym chwalić. Rozumiałbym to jak pisałaby o tym jakaś świeżynka, ale jeżeli to Ty sprzed dwóch tygodni i masz 15letni staż w związku no to specjalnie szału nie ma. Rozumiem że chcesz się pochwalić, fajnie, ale nie powala na nogi. Gdybyś była trochę milsza jeszcze to możnaby być wyrozumiałym, ale tak...

Gość gość
gospodarz o autorytetach tego forum i moim zdaniu przeczytasz wyżej.:-D Twoje słowa poszły mi tym razem w cycki.Może to od płci zależy?:-D

Gość gość
Cześć No cześć. Lubię deszcz. A ja wolę słońce. No to cześć. Cześć.Do jutra." x zapomnialas/es jeszcze o masie poczatkowych postow na stronach typu Pcham Trzeba pchac przepycham popycham dshbnskdvn wdix pchamy :D o tak, zalozycielka jest bardzo intrygujaca, ineteresujaca, pociagajaca jak gowno w sraczu:o :D

wiesz, wyczuwam takie zazdrosne zdziwienie, że" wokół tamtej to faceci wirują a ja cały czas samaaa. Dlaczego, do k***y nędzy" ;)

Gość gość
To nie ja.To inny gość.:-D Żeby nie było,że to ja od rana tutaj... A tenatu dalej brak.To jak z Madelline planami na weekend.Jakiś tam pomysł ma,ale z realizacją ciężko.:-D

aha, tak to wyniszcza że się zmieniać musicie? a ja cały czas na posterunku, ale po południu już pójdę, spoko ;)