Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madelline

Rozważania z ph:) ... cd.

Polecane posty

Gość gość
gospodarzu ty się nigdy nie dowiesz jak przyjemnie można wirtualnie rozmawiać i nie tylko.:-p Nie ilość a jakość się liczy.A po drugie tutaj można się namierzyć najwyżej.;-)

Gość gość
Gdybym siedziała przy mad i przy każdej zjawiskowej stąd też bym jak ty nie wiedziała.

Gość gość
wiesz, wyczuwam takie zazdrosne zdziwienie, że" wokół tamtej to faceci wirują a ja cały czas samaaa. Dlaczego, do k***y nędzy" oczko.gif x wskaz przynajmniej jednego faceta na tym watku:D

mam problemy z rozumieniem słowa pisanego... w każdym razie, real zawsze wygrywa nad pisaniną, może jeszcze nie osiągnęłaś tego etapu aby to zrozumieć

Gość gość
Nawet ty zauważyłeś,że Madelline z facetem się tak niby namierzają już kolejny wątek.Nawet na podwójnym nicku skubany jechał i co?Jajco.Jak coś zdycha tutaj,to nie ma czego kontynuować bez widowni w przyjemności niezakłóconej.Pisałam kiedyś już,że ona tutaj tylko może udawać.Nie słucha,jak ja.;-)

Gość gość
A ty stara babo będziesz to znosić,bo o tym jest TWÓJ temat a ty stąd nie masz gdzie iść.

A c oz tym wirtualnym rozmawianiem? Bo to, że nie lubisz Madelline to wiemy, co prawda nie wiadomo dlaczego, chociaż ja swoje podejrzenia mam

Gość gość
O hej!:-D Madelline zrobiła sobie laleczkę voodoo uosabiającą gośco na tym temacie.Dźga....jakie to przyjemne.:-D

Gość gość
Witam w porze odpowiedniej na małe co nieco.Jest wybornie,ale dorzucam świeżutkie truskawki.:-D

Gość gość
Czy jej nie lubię?Jestem raczej zafascynowana.Nie znam tu lepszej aktorki.

Gość gość
godpodarzu to nie ładnie w stosunku do mad,że na JEJ temacie tak denerwującej osobie jak ja wciąż pytania zadajesz.Proszę przestań.:-D

Witam w porze odpowiedniej na małe co nieco.Jest wybornie,ale dorzucam świeżutkie truskawki. xxx Jak można pisać coś tak nudnego, przecież to my, piszący tutaj stale nudziarze mamy na to monopol ;)

Gość gość
222 stary ośle, po co piszesz z tą trolicą?? Ja pierdolę

Gość gość
Próbuję się zniżyć do poziomu waszych rozmów,wtopić w tłum,język znaleźć...też źle??? A komuż to się wylogowało na moment?:-D

jak piszę o preejakulacie źle, jak rozmawiam ładnie z "trollicą" też ;) co za marudne towarzystwo

Gość gość
Madelline daję ci możliwość stękania bez mojego towarzystwa wieczorami i nocą,popołudniem mogę wpadać.Wiesz,ph natankować za darmo.To tak informacyjnie,żebyś się nie czaiła bez sensu.:-D

Gość gość
takie i inne wylogowania to oczywiscie wina kaffe:D

Gość gość
222 jak c***asuje z nią gadać to opuść ten temat :(

Gość gość
Zainteresuj mnie,niech stracę,skoro tak ci zależy.Może uchylę ci rąbka tajemnicy jak może być miło.;-)

No ale dopiero co pisałaś że szmacę sie zagadując inne ;) To jak to w końcu jest? No chyba że to nie Ty to pisałaś? ;) Ciekawe ilu tutaj pisze z gościa, z pięciu? Niezły mętlik, no ale skoro lubicie ;)

Gość Takki_jeden
Kurwa mac gospodarz chce Ci sie z ta niedopukana panienka ciagnac temat w nieskonczonosc.

Gość gość
No i po co atak na gości?Może wreszcie by się tu coś działo!