Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana w kolezance z pracy, pomozecie? cz.2

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś Zdecydowanie dajacego nadzieje. Bo tych tekstow o tesknotach juz mam po dziurki;)

Gość gość
Jak moje otoczenie postrzega ta sytuacje? Nie wie po prostu, a moje dziwne zachowanie, wycofanie, smuty itp. tlumacze problemami rodzinnymi, bo tych mam akurat ostatnimi czasy w nadmiarze. Tak wiec jestem bomba emocjionalna.

Gość gość
czym dla was jest tesknota ?

Gość gość
gość dziś Głowa do góry, cokolwiek to jest to w końcu uda się rozwiązac i zostanie Ci na głowie tylko Twoja ukochana :)

Gość gość
Alex zaśpiewaj Yeoke dla Denis. :) Podoba się?

Gość gość
*emocjonalna, zeby nie bylo zem analfabeta. Niestety nie moze mi sie zaladowac muzyczka, po maam dostep tylko z telefonu, z doskoku, odslucham zaleglosci niebawem

Gość gość
Alex może gdzieś Deniske wyciągnęła w końcu, albo sama gdzieś baluje. ;)

Gość Alex79d
Czesc laski, nie było mnie troche bo byłam na grillu, ktos mnie pytał czy otoczenie sie domyśla, u mnie moja szefowa sie domysla, ona nawet chyba bardziej niz domysla, w biurze nie zauwazylam zeby niuni ktos dogryzał, bo ona se nie pozwoli, zamknie wszystkim ryja jednym tekstem, ale do mnie ciagle jakies teksty typu, alex a co ty taka wystrojona ostatnio, makijaż nowy, nowa fryzura, nowe perfumy, zakochałaś sie co? Codziennie prawie, jedna nawet powiedziała u nas w biurze nic sie nie ukryje, ale nie ma jakich złośliwości, jak plotkują to ja nie słyszę. Ostatnio tez była taka sytuacja ze jedna taka co jej nie lubie, niunia tez jej nie lubi, komentowała mojmwyglad, zmiany ze niby komplement, w koncu ja jej mowie, odwal sie ode mnie, co mam od jutra rzychodzic nieumalowana,w worku parcianym i niedomyta zebys sie lepiej poczuła? Nie twój biznes, na to niunia mowi do mnie, dokucza ci ta suka? Chcesz to cos z tym zrobie, ja jej mowie, słuchaj ty bądź adwokatem dla naszej patologii, ja se sama poradzę. Niunia nie przejmuj sie, nie reaguj na zaczepki.

Gość gość
Mysle wiec, że otoczenie szybko sie potrafi zorientowac...

Gość Alex79d
Fajna ta piosenka simply falling

Gość Crazy75
Milo mi :-)

Gość Alex79d
Elie goulding love me like you do, to mi wczoraj śpiewała, jak w radiu leciała ta poisenka, ja akurat pisałam sprawozdanie na kompie a ona obok siedziała i śpiewała na głos, zaczęło je wkurzać ze nie reaguje, wiec wzięła gumkę recepturek i strzeliła z niej we mnie spojrzałam sie na nia ona dalej śpiewała, szczególnie refren, i am not thinking straight, czyli ze mozna to odczytać ze nie mysli jak hetero :-) jestem pewna ze moja niunia jest bi

Gość gość
Cieszę się. Wiesz,że kibicuje ci mała. Zabierz gdzieś niunie i koniecznie chatę ogarniam na bieżąco!

Gość gość
Nie wierze, zaraz padne!!! A problemy niestety sie same szybko nie rozwiaza, dlatego tak mi ciezko z tym wszystkim. Strasznie tesknie.

Gość gość
.

Gość gość
gość dziś Cudna. Boska. Mozesz mnie uszczypnac? :D Jezu, jak ja tesknie...

Gość gość
Up