Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
Hehehe najpierw wysledzily ze ma meza(nawet przystojnego)potem jednak ze konkubent Igor,no cyrk cyrk na kolkach kiwajacy sie na boki:D Nie ma to jak wejsc na kafe a tam ci juz tozsamosc uloza:D

Gość gość
gość dziś Hehehe najpierw wysledzily ze ma meza(nawet przystojnego)potem jednak ze konkubent Igor,no cyrk cyrk na kolkach kiwajacy sie na bokismiech.gif Nie ma to jak wejsc na kafe a tam ci juz tozsamosc ulozasmiech.gif x A Ty naprawdę jesteś zbyt tępa, żeby to sprawdzić? Może poproś kogoś o pomoc?

Gość Maria Anna86
Dajcie jej już spokój wstrętne szmaty.jesteście sukami największymi z możliwych.Grube,france za,którymi nawet żul się nie obejrzy.Co ona wam zrobiła?Autorko nie przejmuj się,jestem z tobą a jutro wysyłam paczkę i parę groszy w kopercie dodatkowo.

Gość gość
Debilko jedna,na ch/uj mi sprawdzać czy autorka ma męża czy konkubenta?co to ma za znaczenie ja się pytam ? Normalnie masz rozum na poziomie deski klozetowe,albo jeszcze niżej.Oblukałaś już dokładnie wszystko na fejsie,zmierzyłaś rozmiar buta i fi/uta jej męża,nie męża czy jeszcze analizujesz?

Gość gość
gość dziś Debilko jedna,na ch/uj mi sprawdzać czy autorka ma męża czy konkubenta?co to ma za znaczenie ja się pytam ? Normalnie masz rozum na poziomie deski klozetowe,albo jeszcze niżej.Oblukałaś już dokładnie wszystko na fejsie,zmierzyłaś rozmiar buta i fi/uta jej męża,nie męża czy jeszcze analizujesz? x Po to, żeby nie wyjść na debilkę, która pomaga osobie, która w profilu wpisała sobie motto "szlachta nie pracuje". Prościej wytłumaczyć się nie da, choć czytając Twoją wypowiedź mam wrażenie, że możesz nawet takiej oczywistości nie pojąć :)

Gość gość
Czy ja dobrze widzę wpis z 20:47??

Gość gość
słuchaj no detektywko,a na ktorym ty profilu jestes?ktorej Anny?wez wroc do poprzedniego bo ten to nie jest jej:classic_cool:

Gość gość
gość dziś Dobrze widzisz :). Od momentu gdy wyszły na jaw "nieścisłości" w opowieści w temacie zrobił się cyrk.

Gość gość
"Maria Anna86 dziś Dajcie jej już spokój wstrętne szmaty.jesteście sukami największymi z możliwych.Grube,france za,którymi nawet żul się nie obejrzy.Co ona wam zrobiła?Autorko nie przejmuj się,jestem z tobą a jutro wysyłam paczkę i parę groszy w kopercie dodatkowo." Hm,czyżbyś autorko zapomniała zmienic nicka ;-) i piszesz pod swoim nickiem ale jako kto inny :-)

Gość gość
ta jakis d... sie podszywa ale łajzy

Gość gość
gość dziś słuchaj no detektywko,a na ktorym ty profilu jestes?ktorej Anny?wez wroc do poprzedniego bo ten to nie jest jejcool.gif x Fascynujące. Nie jej, ale z jej mailem? Koniowi to tłumacz, może zrozumie. Dotarłaś już na profil faceta autorki, czy nadal to dla Ciebie zbyt trudne?

Gość Maria Anna   86
won🖐️

Gość gość
dziewczyny jakieona ma zdjecie profilowe? pasuje to uscislic

Gość gość
CZEMU SIE PODSZYWACIE

Gość gość
Nie kotuniu nie dotarlam,bo ide zajac sie swoim facetem:classic_cool: Tobie radze zrobic to samo,no-chyba ze nikogo nie masz i zazdroscisz autorce takiego nie meza,meza:D To zrob sobie na noc wala z koldry wlacz fejsa i przegladaj profil jej chlopa i w rytm tego ujezdzaj tego wala,placzac ze zgryzoty ze ona ma takiego chlopa a ty tylko wala:classic_cool:

Gość Maria Anna86
Żeby Ci pomóc gapciu:*

Gość gość
Ja tez nie mogę jej znaleźć przez telefon , a już miałam robić paczkę Dajcie namiary na nia

Gość gość
przecież ona nie ma zastrzeżonego nika to każdy może się podszyć.

Gość gość
gość dziś Nie kotuniu nie dotarlam,bo ide zajac sie swoim facetemcool.gif Tobie radze zrobic to samo,no-chyba ze nikogo nie masz i zazdroscisz autorce takiego nie meza,mezasmiech.gif To zrob sobie na noc wala z koldry wlacz fejsa i przegladaj profil jej chlopa i w rytm tego ujezdzaj tego wala,placzac ze zgryzoty ze ona ma takiego chlopa a ty tylko walacool.gif x Bez komentarza, cały poziom "obrończyń" autorki. Nie dziwię się, że wysyłają paczki "szlachcie, która nie musi pracować" :)

Gość gość
Buahahahahaha aleś jej d*******a z tym wałem brawo brawisssimo!!!pewnie Ani do pięt nie dorasta z wyglądem i dlatego tak ją gnoi ściera

Gość gość
ja tez nie moge znalezc

Gość gość
To jej meil annajankowska11@op.pl

Gość gość
jak możesz twierdzić ze to poziom wszystkich które chcą pomoc? kto dał ci takie prawo? jestem jedną z nich i zapraszam sobie. to że Ty nie pomagasz i nie chcesz bo w Twoim mniemaniu jest oszustka to nie oceniaj tego kto pomaga, być może ma tyle że go stać...

Gość anelissbett
Aniu czy kosmetyki dla ciebie i corci tez ci sie przydaza?Sadze ze tak.Wysle paczke tylko niestety ona bedzie z USA wiec napewno na swieta nie dojdzie,no chyba ze cud sie stanie.Napisze do ciebie na maila i prosze przygotuj mi tez nr bucikow corci twoj i meza.Dziewczyny jak was czytam to poprostu jestem przerazona jak mozna kopac lezacego:(

Gość gość
Wpiszcie w google adres mailowy autorki, traficie łatwo na profil na FB dot. pisania prac. A tam macie wszystko jak na dłoni :)

Gość gość
gość dziś jak możesz twierdzić ze to poziom wszystkich które chcą pomoc? kto dał ci takie prawo? jestem jedną z nich i zapraszam sobie. to że Ty nie pomagasz i nie chcesz bo w Twoim mniemaniu jest oszustka to nie oceniaj tego kto pomaga, być może ma tyle że go stać... x Znalazłaś w moim poście gdzieś słowo "wszystkich"? Proponuję przeczytać jeszcze raz. Chcesz to pomagaj "szlachcie", nic mi do tego, co nie oznacza, że nie mam prawa napisać komentarza na wolnym forum.

Gość gość
dziecko,już się tak nie bulwersuj:classic_cool:mój poziom dostosowuję do twojego.jeszcze nie odgadłaś?

Gość gość
kurcze szkoda ze o pare zl teraz tyle ludzi wie co sie stalo i ze prosi w internecie opomoc..piekne krecone wlosy Aniu

Gość gość
A czy kafeteria nie moglaby nam napisać czy ona pisze pod swoim ip? czy zmienia Nicki itp? chyba też powinni jakoś reagować jeśli zobaczą że ktoś oszukuje

Gość gość
A ty jeszcze trollico nie poszłaś zająć się facetem? Niech zgadnę: uciekł?