Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria Anna86

proszę Was o pomoc przed Świętami;(

Polecane posty

Gość gość
j.

Gość gość
ale wy dziwne jesteście

Gość gość
no przeczytalam i co? pierwsza zaoferowala naciagaczce adelajdzie , że wyśle jej ciuszki i paczkę żywnościową, napisała, że jeśli ktoś ma to przyjmie kombinezon od córki.no i co z tego?miała rentę, teraz jej nie ma. 5 lat temu. dziwne naprawdę jesteście.jakie tu oszustwo niby?ze ktos prosi o pomoc, nawet drugi raz?

Gość gość
wczesniej udzielała się jako Freydis, potem wyłudzala jako Przegralam swoje zycie:( a teraz tu to wlasnie jest autorka. wyłudza juz od 2010r i szydzi z uczciwie pracujących bo po co przeciez zawsze mozna naciagnac naiwnych zwlaszcza przed swietami.

Gość gość
ona cały czas wyłudza pod roznymi nickami! od wielu lat!

Gość gość
gość dziś ale szybko przeczytałas cały topik? 11 stron? mi to zajeło trochę dłuzej. chyba ze jestes sama autorką ktora dobrze zna temat i jak zostala zdemaskowana!!

Gość gość
pasożyty nigdy nie pojdą do pracy tylko zawsze beda wyłudzac wystarczy nick zmienić i wymyslec ckliwą historyjkę, ludzie nie bądzcie naiwni.

Gość gość
caly czas czytam i nie rozumiem czym się podniecacie.Ale sensacja napijcie się melisy, bo noc z głowy:) A co mnie to obchodzi, jak miała złą sytuację to nie wyłudzała tylko prosiła o pomoc, teraz też prosi, wolno jej a ja ją odwiedzę i pomogę. Powiem wam, że g.... mnie obchodzą takie sensacje i grzebanie w brudach sprzed x lat. zal mi was, ze macie takie nudne życie by grzebać w czyimś.

Gość gość
z tego co widzę to wtedy też zapraszała do siebie. Ale macie problem jak nie wierzycie to jak zaprasza mozecie sparwdzić ją a nie obrzucać gównem.

Gość gość
a skad pewność że to ona? dopiero mówiłyście ze pokoi synowi remontuje:D ann jankowskich jest wiele niejednemu psu burek

Gość gość
wiadomosść z ostatniej chwili sensacja!!!!!!!! nie zesrajcie sie tylko na rzadko. to forum sięgnęło dna.

Gość gość
to widac

Gość gość
No i macie swoją biedną autoreczkę:D Oto jej sposób na życie-od lat żebranie na kafe.Nawet gdy była zdrowa to nigdzie nie pracowała.miała zasiłek a jej facet nigdzie nie pracował bo to leń i leser.Nie było żadnego wypadku!Nie jest już ze swoim facetem i ma zasiłek dla samotnej matki.Kilka lat temu pisała tu na kafe,że chcą odebrac dziecko jego byłej zonie a potem założyła temat o tym jak obniżyć alimenty na jego dziecko. xxxxxxxxxxxxxxx 22:13 Freydis Mam taki problem, moze ktos sie orientuje w temacie i mi pomoze, bede ogromnie wdzieczna. Czy istnieje mozliwosc zlozenia podania o obnizenie alimentow mojego faceta ktore musi placic na swoja corke podczas kiedy zalozyl nowa rodzine i ja, nowa partnerka, urodzilam mu wlasnie dziecko?placac alimenty na starsza nie jest w stanie zaspokoic naszych podstawowych potrzeb, poza tym jest bezrobotny i poki co utrzymujemy sie z mojego zasilku. slyszalam ze to ja musze wystosowac takie pismo, ale nie wiem nic konkretnie---gdzie, jak...pomozcie): I co autoreczko?Chciałas tamtemu dziecko pożałować i karma wróciła.Teraz ty nie masz zlamanego grosza.Chociaż tak naprawdę z tego co widac nigdy nie miałaś:O Swoją drogą co z ciebie za polonistka,że nigdy nie znalazłas pracy w swoim zawodzie tylko juz szósty rok żebrzesz na forum.Zmiana nicków nic ci nie pomogła oszustko

Gość gość
Tu pisze,że posprzedawali auta,żeby mieć kasę ,a na gazecie pl pisze z kolei,ze na benzynę wydają tygodniowo lub miesięcznie 20 zł.Autorko niby takie szczegóły,ale kto nie jest naiwny to doda dwa do dwóch i goowno ci wyśle a nie paczkę.Jesteś zdrowa jak ryba więc do roboty idź.Pamiętaj,ze na podrabianie papierów i pieczątek jest paragraf

Gość gość
Przeczytałam tamten topiki widzę,ze niezłe ziółko z tej naszej aneczki:D i jak się teraz czujecie naiwne mamuski obrzucające epitetami osoby sceptycznie nastawione do tej historyjki?

Gość gość
wszak SZLACHTA NIE PRACUJE :D znowu naiwne kurki domowe dały się naciągnąć na kasę:Djak co święta:D

Gość gość
Ja nadal wierzę autorce. Czepiacie się nie wiadomo czego. Tak wam żal to podajcie adres, też wam wyślę makaron.

Gość gość
dowartościuj się paczką makaronu za 2zł. :D Wielka filantropka utrzymująca szlachtę:D śmiech na sali

Gość gość
No właśnie! Żal wam prezentu za 2 złote czy o co chodzi? Bo jak dla mnie to wszystko co znalazlyscie przemawia za wiarygodnoscia autorki.

Gość gość
Aniu po co wołasz zabawki i ciuchy skoro za chwilę masz być na bruku?Raczej powinnaś się pozbywać zbędnych rzeczy,zeby miec jak najmniej tobołów:D tu ciszki,tu zabaweczki,tu jedzonko i kaska zaoszczędzona:D a kafeterianki się cieszą ,ze pomogły "potrzebującej":D:D

Gość gość
Zgłoszone na pomocnych emamach, autoreczko spodziewaj się prokuratury, one nie popuszczą :D

Gość gość
Rany, przestudiowalam tamten watek i to faktycznie ona!!! Nie wyudza pieniedzy, bo wie, ze za to mogla by pojsc siedziec, ale przyjmuje rzeczy, zeby mogla zaoszczedzic. Uwazajcie na nia.

Gość Maria Anna86
Tak prokuratura toby sie przydala ale na tych co oskarzaja mnie ze podrabiam pieczatki, klamie o wypadku, nieprlnosprawnosci i stanie zdrowia.nie wiedzialam ze proszac o pomoc trzeba opowiedziec cala historie swego zycia w najdrobniejsxych sxczrgolach nir pomijajac niczego.opisalam zwiezle AKTUALNA sytuacje.btw.n nerke choruje od 14 roku zycia na co mam papiery.robicie wszystko by komus w zlej sytuacji zaszkodzic i go zgnoic, tak samo jak wtefy gdy prosilam tutaj o pomoc.nikogo w niczym nie oszukalam als wy i tak wiecie lepiej.czy powiefzialam ze ide n bruk? Jestesvie powazne? Z dzieckiem? Zalozylam sprawe w sadzie o prawo do lokalu socjalnego.a o jedzenie prosilam by moc zaoszczedzic te pieniadze ktore nam jeszcze zostaly- bo poki sprawa sie nie rozstrzygnie bedziemy musieli wynajac stancje i miec ja za co oplacic.tyle w temacie jesli ktos chce sprawdzac tym lepiej bo prawda wyjdzie na jaw i bedzie wam glupio ze tak niesprawiedliwie oceniacie ludzi

Gość gość
Od sześciu lat nie pracuje tylko ciągnie zasiłki i żebrze na forach:O już w 2009 okazywała się jakimis papierami potwierdzającymi,ze jest niezdolna do pracy,a przecież wypadek miała w 2014:D:D mówilam wam,że dziś wszystko można pięknie podrobić,a wy uwierzyłyście w skany jakiejś naciągaczki i paczuszki poleciały.Anka nie musi kupić córce ciuchów ani jedzenia i tym sposobem ma pieniążki na rozrywki:D

Gość Maria Anna86
Gosciu jak mozesz tak przekrecac fakty na moja niekorzysc? Napisalam ze sprzefalismy autO.jedno, to nieuszkodzone.myslisz ze ktos kupil by matiza z 2000 po wypadku???? Zostal nam i rzeczywiscie wydajemy ok.20 zl na benzyne TYGODNIOWO by dowozic mala do szkoly rano .ma wptawdzie blisko ale gdy bylo zimno i ciemno w zimie a ona miala na 7 30 do szkoly to ja wozilismy a tak to mpk i piechota.jak mozecie wydawac takie wyroki na podstawie wyrwanych z kontrkstu i przeinaczonych faktow???

Gość gość
Stać was było na naprawę auta,która pewnie kosztowala więcej niż samo auto?Idź juz stąd wstrętna kłamliwa prostaczko.Pytam sie dlaczego ty nigdy nie pracowalaś?A twój gach?Patologią od was trąci na kilometr.Brzydzę się takimi jak wy

Gość gość
No niezbyt ładne zachowanie, faktycznie...ale najważniejsze, że to co przekazałyście pójdzie dla dziecka, jak ono ma z tego trochę radości to reszta nieważna, ja tam dziecku nie żałuję a do autorki wszystko wróci - zresztą, zobaczcie, co to za życie - żebranina po forach, jaką ta osoba ma opinię, co o niej pomyśli własna córka jak dorośnie?

Gość gość
ludzie opanujcie sie i skonczcie ten temat czy wy nie widzicie ze ona chora na innych topikach tez wymysla nie ma kobieta co robic do pracy niech idzie.raz ma syna potem corke raz schudla bo chora potem radzi jak sie odchudzac.ma baba niezly ubaw z was. to wszystko jakies brednie i klamstwa i nikt potrzebujacy pomocy nie bedzie pisal na takim forum

Gość Maria Anna86
W 2009 to ja mialam rente socjalna z powodu niewydolnosci jedynej nerki.jakbys sir orientowala tobys wiedzuala ze mozna ja otrzymac gdy schorzenie powstalo przef 18 rokiem zycia.wiev wypadek i kregoslup nie maja z tym nic wspolnego.stan zdrowia pogorszyl mi sie na tyle uwzgledniajac kamice nerkowa i ten niezczesny kregoslup ze pofczad kontroli zus na ktora wyslal mnie Mup sam lekarz poradzil mi ponownie skladac papiery na rente socjalna.teraz jej nie mam komu wyslalam dokumenty wie o o co chodzi.