Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FARBA ROZJAŚNIAJĄCA typu Garnier 111 Wellaton 12 na lekko wytrawione blond wło

Polecane posty

Gość gość

sy - można? chwyci? teraz mam poziom coś około 8-9 i chciałabym jej nieco rozjaśnić by wyrównać je na całej długości (odrosty nieco różnią się kolorem od długości)

Gość gość
odrost i tak będzie lekko złotawy jeśli twój naturalny kolor włosa jest ciemny

Gość gość
naturalny poziom jest 6 i dosyć łatwo jest rozjaśnić moje włosy;) najbardziej interesuje mnie czy włosy na długości rozjaśnia się, bo jak wspomniałam są już nieco wytrawione ;)

Gość gość
jakby tu odpowiedzieć farbuję włosy od co najmniej 17 lat, mam długie i na początku farbowałam na ciemny blond, potem stopniowo przechodziłam do jaśniejszych i w sumie nigdy nie farbowałam całości włosów, po prostu gdy zaczynałam nakładać jaśniejsze odcienie stopniowo kolor się wyrównywał końcówki same płowiały a jaśniejszą farbę nakładałam tylko na odrosty

Gość gość
u mnie jest ten problem, że ze dwa razy miałam wątpliwości czy chcę blond i kładłam Casting w ciemniejszym odcieniu, raz chyba 613 i jeszcze jakiś odcień z 5 na początku więc włosy na długości są nieco innego koloru dlatego chciałabym to jakoś wyrównać może ktoś też miał podobny dylemat albo jest tu jakaś fryzjerka, która doradzi czy jest sens kłaść na całość taką mocniejszą farbę?;) czy to chwyci na długości i rozjaśni?

Gość gość
podnoszę;)

Hej dziewczyny po długich poszukiwaniach w końcu znalazłam fryzjera, który się zna na tym co robi i używa kosmetyków Olaplex i jestem zachwycona jego działaniem ( fryzjer/produkt :) ) , przeszłam już kilka rozjaśnień włosów co spowodowało, że były w opłakanym stanie ( zawsze z płaczem wychodziłam od fryzjera idąc do drugiego... jeszcze gorszego) Ale teraz z całym sercem zalecam i polecam pana Michała i produkty ( wszytskie są świetne :) ).Nie wiem czego używa firma przy produkcji Olaplexu, ale działa rewelacyjnie! Moje włosy po wstępnym rozjaśnianiu, a następnie po farbowaniu blondem nigdy nie wyglądały na tak błyszczące i zdrowe,może to tez zasługa farb KEVIN MURPHY na których pracuje mój - BÓG - Michał w KM STUDIO na HUBSKIEJ we Wrocławu, albo zasługa jego magicznych rąk ale w końcu znalazłam salon z którego wyszłam z naprawdę chłodnym platynowym blondem a nie żółtym jajem jak zazwyczaj. I najlepsze jest to, że za miesiąc idę na regenerację Olaplexem.Pozdrawiam i polecam KM STUDIO we Wrocławiu. szukajcie ich na facebooku !!! Chociaż nie wiem czy powinnam polecać wam jedynego fryzjera znającego się na rzeczy... później będę miała problem aby umówić się na wizytę .... :) Ale polecam, polecam, polecam...Olaplex i KM studio- pytajcie o Pana Michała:)