Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coward

Strach przed ciążą (dni płodne i okres)

Polecane posty

Gość Coward

No więc sytuacja wygląda tak: "Bawiliśmy" się dwa razy trochę z moją dziewczyną i generalnie... posunęliśmy się trochę za daleko. W obydwu przypadkach przez chwilę (góra 4 minuty bo docierało do nas, że to niebezpieczne) uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia. Wiem, to było skrajnie głupie z naszej strony. Za pierwszym razem był to jej trzeci dzień okresu, a za drugim, według niej, trzeci dzień niepłodny. Nie skończyłem w niej ani razu. W tej drugiej sytuacji prawie, ale zdążyłem wyciągnąć. Potem wszystko było mniej więcej jak zwykle. Obiecałem sobie, że już nigdy czegoś tak głupiego nie zrobię, ale boję się, że trochę za późno. Około tydzień później powiedziała mi, że jest coś nie tak z jej śluzem. Był dość gęsty, przylepiał się do palców, dość silny kwaśny zapach, kolor biały. Przez jeden-dwa dni było go dużo, a potem, aż do teraz sucho. Przez kilka dni przed planowaną miesiączką pojawił się ból w podbrzuszu (ucisk) i delikatny, według niej typowy ból po bokach piersi. Stała się też bardzo nerwowa, ale o wiele bardziej niż zwykle. O wiele łatwiej ją zirytować. Problem w tym wszystkim jest taki, że miesiączka nie przyszła. Spóźnia się już drugi dzień. Zaczynam od tej sytuacji wariować. Ona powtarza, że wszystko jest w porządku, a ja nie mogę spać po nocach. Jakie jest ryzyko tego, że ona naprawdę zaszła w ciążę? Dodam, że nie było żadnego krwawienia w międzyczasie, żadnego kłucia w jajniku, wymiotów, ani przebarwień sutków/żyłek na piersiach. Przez dwa ostatnie dni skarżyła się trochę na ból głowy.

Gość gość
jasne ze ryzyko jest , niech dziewczyna zrobi test