Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
helloimnatallia

POMOCY

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie, niedawno zaczęłam kurację przeciwtrądzikową z użyciem aknenorminu. To moja jedyna i chyba ostatnia szansa na wygraną walkę z trądzikiem, z którym walczę od podstawówki. Nigdy nie był on jakiś przesadnie duży, latem prawie nic mi nie wyskakiwalo, natomiast wszystko komplikowało się zimą i rzeczywiście tych krostek było więcej, ale przeważnie na czole i zdarzały się pojedyncze na buzi (nos, broda, policzki). Teraz trwa trzeci tydzień leczenia i trądzik okropnie mi się nasilił, jestem przerażona, bo nigdy nie był tak duży. Aktualnie mam krosty wszędzie, na czole, policzkach, brodzie i to silnie zaczerwnienione. Wprawdzie w ulotce było napisane, że w pierwszych tygodniach może się nasilić, a stąd moje pytanie do Was, ile to potrwa ?? Czy którejś z Was również przydarzyło się takie działanie niepożądane i po jakim czasie zaczęło ustępować ??? Bardzo proszę o odpowiedzi, bo strasznie się z tym czuję i szczerze mówiąc nie mam ochoty wychodzić aktualnie z domu. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować