Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Na całuski zapraszam 2 ..czyli usterka

Polecane posty

Ale to było generalnie o życiu!;-)Los poza tym płata figle.Myślę,że nastawienie wpływa na przebieg wieczoru.Spojrzenie kobiety ściąga facet podniecony...ale nie zatrzymuję.:-)

Boszzzz jakieś mam ruchy palca zwolnione.:-D cze Luiza.Jak z***biście jest w piątek o tej porze,co?:-D

Ja wypiję za siebie,też atakuję dziś siedliska gorączki wiosenno-piątkowej.:-) Słoniu na rano do lodówki wrzucam butelkę piwa.Czym się chamie strułeś...itd,znasz.:-p Luiza zaczytania po uszy.Cóż to za lektura?

Znając Boską ,książką musi by naprawdę dobra :) a więc ? zdradzisz nam jaką lekturą jesteś tak pochłonięta :) 👄

Gość hajabuza93
ona 🖐️ Odpowiedź przyjdzie w czasie bliżej nieokreślonym,ale przyjdzie.Trzeba tutaj uważać z pytaniami,gdzie odpowiedzi oczekuje się z niecierpliwością...;-) Słoniu,jeśli bawiłeś się jak ja,to sięgnij też po piwo.:-D:-D:-DCoś mi tam tupać zaczynało :-Dale się uratowałam.:-D gościu nie gościu 👄

hm...napiszę całkiem szczerze ...bardzo bym chciała bywac tu czesciej ,czuje ogromną niemoc względem siebie ,ale mam ogromny sentyment do Boskiej i do wielu Innych :):):)

Gość Boska z awatarem
👄 Słoneczka moje kochane, dziewczęta moje śliczne Dziś mogę zacałować każdego, energia mnie rozpiera :classic_cool: czekałam na tą pogodę ..wymodliłam w końcu :D O książce pisałam na poprzedniej stronie " Być kobietą i przetrwać" C.Rico-Godoy ...o paniusi w moim wieku, z dynamicznym charakterkiem, kolejny "boski" mąż, dorastające dzieci i wkurw... szef :) ..napisana z humorem i chyba tak trochę feminizmem zajeżdża ;) gorąco polecam :)))) Jeszcze raz ściskam i lecę na łono 👄 ...już rower czeka ;)

Witaj PSuju 👄 odwzajemniam nawet z :-p Słoniu biedactwo,przeżyłeś?:-D Luizo 👄 ja myślę,że najlepiej byłoby zmienic nam pracę na taksówkarki.Ale by czasu było na fantazje!:-D

Gość Słonik z naftą
👄 👄 👄 witam wszystkich :) Ale mnie Luizka spiła :/

Gość gość
Psuj Andrzej

Psuju,pisząc o taxi wyobraziłam sobie tych wszystkich znudzonych czekaniem na klienta kierowców.:-) Słoniu koniecznie szczegóły chcę znać,jak do tego doszło.:-D

Gość Słonik z naftą
Zgodnie z obietnicą piłem za nas oboje i głowa to mi prawie odpadła :p

Gość Boska z awatarem
👄 Dziś to od rana nie tylko taxi ale chyba pendoliną kieruję :P Słonik z wszystkich form zabawy akurat picie musiałeś zdwoić :O jakieś tańce przytulańce cy inne ruchy bioder miałam na myśli :P

Czekanie na klienta brzmi właśnie bardzo...dziko.:-D chciałabym raz zamienić się na pracę z taką panią....no tylko z tirówką nie wyjeżdżać.Mówię o lidze królewskiej.:-D Słoniu narobiłeś głupot,czy tylko kac?:-D

Gość Słonik z naftą
Tańce przytulańce też były Luizko i to na oczach monitoringu miejskiego :D