Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Centrum Zdrowia i Urody Dermikos KRAKÓW

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie... Zastanawiam się bowiem nad tym, czy by do nich się nie zgłosić. Słyszał ktoś o tym centrum? Moja koleżanka tutaj była na depilacji laserowej i jest zadowolona, ale ja chciałabym poznać inne opinie na temat tego miejsca. Będę wdzięczna za każdą informację na temat tego miejsca. Pozdrawiam

Gość malinowka5
Słuchaj ja byłam i jestem zadowolona. Seria zabiegów przebiegła zgodnie z planem. A Ty też chciałabyś iść na depilację laserową, czy inny zabieg?| Bo wiem, że w Dermikosie mają ciekawą ofertę jeszcze innych zabiegów, więc dobrze by było gdybyś napisała o jaki zabieg ci konkretnie chodzi ;)

Gość gość
No chciałabym iść na depilację laserową również, ale jakoś zdanie jednej osoby mnie nie przekonuje, więc gdybym mogła wiedzieć ile to wszystko kosztuje, ile jest potrzebnych zabiegów, czy boli, czy są jakieś skutki uboczne po wszystkim, to byłabym wdzięczna :)

Gość malinowka5
A to musisz wszystko dowiedzieć się w Dermikosie. Tam stawiają na indywidualizację, więc osobiście ustalą ilość zabiegów dostosowanych po prostu do Twoich potrzeb. Ja osobiście nie miałam żadnych skutków ubocznych. Żadnych podrażnień, zaczerwienień. No i w efekcie byłam bardzo zadowolona. Nie masz się o co martwić - zabiegi są całkowicie bezpieczne dla skóry.

Gość gość
Też mogę Ci polecić Dermikos! Naprawdę wyjątkowe miejsce! Nowoczesny sprzęt a do tego fajna obsługa. Kosmetyczna dokładnie wyjaśniła mi przebieg zabiegu no i oczywiście opowiedziała czego mogę się spodziewać.

Gość gość
Macie rację! Dermikos jest ekstra! Kierowałam się pozytywnymi opiniami i także sama zdecydowałam się przyjść. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Depilacja ekstra! Polecam gorąco.

Gość gość
Bylam. Polecam. Depiacja laserowa bikini. Jestem brunetka - wlosy ciemne, geste, grube. Skora baaardzo jasna. Cale zycie problem z infekcjami po depilacji, wrastajacymi wlosami itd. Po serii 5 czy 6 zabiegow rozplakalam sie ze szczescia jak zobaczylam efekt. Minelo 6 lat jakies pojedyncze cienkie wlosy odrosly - ale w porownaniu z tym co bylo przed depilacja - to nadal nie ma porownania. Naprawde goraco polecam. Dodam, ze Pani ktora wykonywala zabieg byla bardzo sympatyczna i przede wszystkim profesjonalna. Wszystko tlumaczyla i odpowiadala na pytania. Jedyny minus - BOLALO :( ale dla tekiego efektu ... Zastanawiam sie teraz nad depilacja laserowa lydek i pach. Problem jest taki ze nie mieszkam juz w Krakowie :(((((( Mam nadzieje ze komus pomoglam tym wspisem :)

Gość Ewelanhn

Byłam na laserowym zamykaniu naczynek plus foto odmładzanie. Efekt widać od razu. Polecam