Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rockuś

Lublin Tattoo Konwent 28 29 marca 2015

Polecane posty

Gość Rockuś

Hej, kto z Was interesuje się tatuażami? Wiecie, że w ten weekend w Outlet Center Lublin zorganizowany będzie Konwent Tatuażu?

Gość gość
Szykuje się gruba impreza, pokazy driftu, dwie sceny muzyczne, pokazy tatuażów, ja czekam na pokazy odjechanych motocykli, na pewno będę bo taka impreza nie prędko się powtórzy!

Gość Kaneczkaaaa
W Outlecie? przecież to jest galeria z ubraniami:) jak to pomieszczą??

Gość PaulaR
No jak to, spokojnie pomieszczą, widziałaś ile tam jest przestrzeni? Poza tym przecież pokazy już wiosna, pewnie część atrakcji będzie na zewnątrz, tak myślę. Wiecie po ile bilety?? Czy wstęp wolny?

Gość gość
A może będą szaleć motorami po galerii, jak ten agent o którym mówili ostatnio w wiadomościach :D

Gość gość
Bilety są w przedsprzedaży za 15 zł na dzień, albo 25 zł karnet na dwa dni, ale najlepsze jest to że jak w tym tyg kupisz coś w outlecie to dostaniesz przy kasie od razu karnet na dwa dni. Czyli wystarczy kupić np coś za 5 zł i masz karnet

Gość gosć10008
Odwiedziłam, miejsca było ok, specjalnie na konwent otworzono środkową część outletu, do tej pory zamkniętą i po tej imprezie jest ze mną mała gwiazdeczka na szyji :) :) :) :) :) :)

Gość gość
Warto było, bo wytatuowane modelki to nieczęsty widok, a jakże piękny! A prócz tego w big starze wszystkie spodnie i buty były o połowę tańsze, a w reserved kurtki.

Gość gość
Outlet to właśnie ma do siebie, że można się obkupić :) Fajne promocje są w różne dni tygodnia, słyszałam o studenckich środach, gdzie można dostać dodatkowe zniżki na legitymacje, to mi się podoba!

Gość Erixka
po konwencie to mogliby zrobić kolejną sesje z Anją Rubik z fajnym tatuażem:) Jak byłam tam ostatnio w poniedziałek to w Reserved,Mohito,Sinsay i Cropp buty i płaszcze były o 1/3 a nawet 40% tańsze.

Gość Kuba student
o studenckie środy na legitymacje, extra! a to we wszystkich sklepach?

Gość gość
Przydało by się tam kilkunastu psychiatrow

Gość gość
niedługo w outlecie center będzie też galeria lego :D :D :D w sobotę są jakieś targi ze zdrową żywnością rozkręcają się nie?

Gość Marianna_23
Uważam że świetne rzeczy wymyślają na rozkręcenie i w ogóle :D Mam nadzieję że w 2016 też coś fajnego wymyślą :D