Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martonina

Faceci karły poniżej 170 cm wzrostu powinni mieć zakaz płodzenia dzieci

Polecane posty

Gość Martonina

Załóżmy że facet o wzroście 169 cm będzie uprawiał sex z kobietą i spłodzi dziecko, to jakie to dziecko będzie jak dorośnie - KARŁOWATE tak samo jak on! Uważam że kurduple i karły powinni się zabezpieczać żeby nie daj boże nie było z tego dziecka, bo to będzie wielka krzywda dla tego dziecka że będzie takie niskie

Gość gość
babochlopy 169+ również, bo mogą urodzić tak samo wielka córkę :O

Gość gość
A ja 177 cm wzrostu ? Mogę bzykać panienki ?

Gość gość
Od 170 cm facet może bzykać. Poniżej 170 cm to karzeł i nie powinien bzykać

Gość gość
Babochłopy? Goń się leszczu! Napluję ci na głowę jak cię spotkam! Wysokie jest boskie ... -Kiedy idę widzę tylko niebo:) Fajnie tak w chmurach żyć!

Gość gość
Mam 176 cm, więc zapraszam wszystkie chętne na bzykanie, podajcie kontakt.

Gość gość
Wysokie jest długowieczne Wiecie że ludzie przed potopem byli wyżsi? Mieli nawet do 4metrów wysokości! A żyli 900lat! Od 2007 roku naukowcy badają przyczyny tej długowieczności i ma to związek ze składem chemicznym ówczesnej atmosfery, oraz ciśnienia atmosferycznego oraz wpływu tychże czynników na organizmy żywe-to bardzo ciekawy temat! Naprawdę! W przyszłości będziemy otaczać się technologiami które wydłużą nam życie nawet o kilkaset lat i będziemy wyżsi! Tyle że jest nas za dużo bo ziemia nie jest z gumy:(

Gość gość
Pewnie dlatego szykują się wojny na świecie :( Technologie już są, aczkolwiek drogie i korzystają z nich możni tego świata lecz gdyby tak dać to ludziom i mieliby żyć po 300lat to faktycznie katastrofa

Gość gość
Tak nie bez powodu banki komórek macierzystych zbijają fortunę na przechowywaniu czegoś co nie koniecznie musi być w 100%skuteczne. Komórki te są skuteczne, ale moje u ciebie a twoje u mnie itd. Moje u mnie nie zadziałają tak jak twoje u mnie. Nauka o tym wie i dlatego ten przekręt! Bogate kraje jak Szwajcaria finansują takie banki przechowując te komórki dla wszystkich a biedne kraje jak Polska oszukują wszyscy wszystkich byleby nachapać kasy. A komórki macierzyste to tacy zminiaturyzowani lekarze regenerują goją leczą chronią i utrzymują młodość Każdy je produkuje ale z wiekiem coraz mniej Wysokie ciśnienie atmosferyczne i więcej wodoru w atmosferze to główni sprawcy nadprodukcji tych zminiaturyzowanych sprzymierzeńców człowieka.

Gość gość
To prawda do banków spermy nie biorą spermy od facetów niższych niż 170cm.

Gość Kamilek

Temat stary,ale odświeżam bo po co mają inni czytać takie bzdury.Mam dwóch kumpli , ich rodzice są bardzo niscy, zwłaszcza ojcowie mają około 160 cm wzrostu .Jeden kolega ma 192 cm a drugi 180,więc trochę z dupy takie argumenty , wzrost tylko w niewielkim stopniu jest kontrolowany przez geny. w dużo większym to dieta i styl życia w wieku najintensywniejszego wzrostu.Większość ten czas zaniedbuje i jest ich wzrost jest i tak średnio 5- 10 cm niższy niż by mogli osiągnąć.

Gość cvcvcv

Krzysztof Kononowicz ma 185 cm

może płodzić dzieci

Gość Qqq

Kiedyś ludzie byli ogólnie niscy i nikomu to nie przeszkadzało. Wysoki ma gorzej w wielu kwestiach. Np są sporty, w których wysoki wzrost przeszkadza. Poza tym są kobiety, które wolą niskich. Jestem kobietą i coś o tym wiem