Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc finansowa w zamian za seks ? Jestem w kropce...

Polecane posty

Gość gość

Mam 28lat i potrzebuję pilnie 12tys zł (nie pytajcie na co), niestety nie pracuję aby bank udzielił mi kredytu, zwróciłam się z prośbą o pomoc do znajomego który nie raz mi pożyczał mniejsze kwoty, on postawił jednak warunek ze pożyczy mi jeśli zgodze sie na seks analny (niestety nie tylko raz) Zszokowało mnie to z lekka, lecz chyba nie mam wyjścia z moja sytuacją, jak radzicie? Znam go od pewnego czasu i nie jest to jakiś głupi facet, jednak nigdy nie zbliżyliśmy sie do siebie jakoś z racji odległości naszej.

Wyjedz i zarób za granicą 2 miesiące spokojnie wystarcza,nie rób z siebie d***** gdzie godność?

To nie jest znajomy to zwykły śmieć skoro ma takie wymagania !!!

Gość gość
Niestety nie moge wyjechać bo opiekuję się dziadkiem.

Gość gość
Pomoc finansowa w zamian za seks --> jakie ładne określenie prostytucji :p

Gość gość
A czy seks analny bardzo boli?

Gość gość
nie sprzedawaj sie

Gość gość
to pozycza czy daje ci te pieniadze? jak seks to rozumiem,z e pozyczka bezzwrotna?:P

Gość gość
Pożyczy mi jak się zgodzę na ten seks, oczywiście jestem uczciwa i będę chciała mu oddać co pożyczyłam jednak szybko to nie nastąpi, mam nieciekawa sytuacje finansową, on o tym nie wie bo inaczej by mi pewnie odmówił....wiem ze to trochę nie fair ale jestem w kropce bo szybko potrzebuję kasy i chyba przystanę na jego propozycję.....

Gość gość
Chętnie Poznań również tego Pana może i mi pomoże ?

Gość gość
jakaś kompletnie idiotyczna sytuacja. Pomoc za seks i to na dodatek analny i jeszcze miałabyś oddawać mu pieniądze? To już zupełnie bez sensu. Uzgodnijmy jedno. Albo po prostu z dobroci serca pożycza Ci pieniądze i nie żąda żadnego seksu za to a tym bardziej analnego. Co najwyżej możesz się umówić z nim na kawę w ramach podziękowania. A jeśli decydujesz się już na to aby za pieniądze uprawiać seks = sponsoring czyli prostytucja (i to na dodatek z wymogami, że ma to być seks analny - pewnie ciąży się boi) to nie powinno być żadnej mowy o oddawaniu pieniędzy bo jest to usługa a ty zgadzasz się na seks za pieniądze. Jeśli już doszłaś do takiej ściany, że chcesz dawać d. za pieniądze to może znajdź sobie innego sponsora, który nie będzie żądał anala - i podejdź to takiej formy prostytucji profesjonalnie. Zabezpiecz się przed ciążą (tabletki, spirala), zażądaj badania hiv i zawsze żądaj zabezpieczenia (kondoma) i ustal stawkę miesięczną albo poproś o wypłatę od razu 12 tys złotych za "odpracowanie" tego w ciągu np. roku a potem zrezygnuj z robienia tego dalej chyba, że ci się spodoba.

Gość gość
Cóż pewnie trochę by się znalazło tych pomagających ale czy można uwierzyć tym proszącym o pomoc. Kilka razy nabrałem się na drobniejsze sumy. Już nie pomagam na nawet duże tragedie bo w większości nawet przy dużym problemie jest to zwykłe naciąganie klienta na kasę. Tego nie lubię.

Gość gość
do roboty kur/wy a nie doopy dawać za kase, leniwe szmaty

Gość gość
no przeciez opiekuje sie dziadkiem, to nie moze pracowac i nie jest leniwa A ty jestes OSTATNI, by dac jej robote, zwlaszcza za pensje 15 tys zlotych na start, bo tyle trzeba miec na oddanie dziadka pod czyjas opieke na miesiac i zarobienie tych 12 tys.