Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciętny facet po 30stce jest łysy, otyły i ma problemy z erekcją

Polecane posty

Gość gość

Fuj! :/

Gość gość
to prawda :( zadbany, wysportowany facet, bez łysiny, z twardą pałą jak u nastolatka to niestety rzadkosc :( wystarczy spojrzec na ulicy, podwojne podgardla, czerwone ryje, otłuszczone wszystko, doopa jak szafa, zapadnięta klata albo tzw misiek spasiona świnia :(

Gość gość
dziękuje za info:) grubaski

Gość gośćDawid
Jeżeli idzie o wzmocnienie potencji i poprawienie jakości stosunku, co pewnie interesuje ciebie jak i Twoja partnerkę, to również uważam, że IQman jest opcja którą bardzo poważnie powinieneś rozważyć, ja swój zestaw kupiłem w promocyjnej cenie na Allegro

Gość wawrzon
A ja jestem grubo po 40tce i ani nie jestem łysy, ani gruby, ani tym bardziej nie mam problemów z potencją, ale to może dzięki temu, że dbam o siebie. Ostatnio do diety dołączyłem tabletki na bazie buzdyganku ziemnego i żeń szenia. Wawrzon stoi cały czas.

Gość gość
ty nieudaczniku wal do psychiarty :D ośla łąko haa

Gość gość
Która by mnie chciała?..brzydki i siwy z brzydkimi zębami i gruby jak szafa z micropenisem :D

Gość gość Tadeusz
Więc tak, jestem po 30 i to 2 lata. Owszem problemy z ereckją miałem, ale rok temu i to w związku z podjętym leczeniu po kontuzji, o czym byłem powiadomiony. 3 miesiące iqman i wróciłem do pełnej formy. Otyły nie jestem, ba wręcz bym powiedział, że daleko mi do nawet najdrobniejszej nadwagi, a co do łysiny... może faktycznie nie jest to lwia grzywa, ale nigdy takową nie była, nie mniej żadnych, nawet najmniejszych prześwitów też nie ma. Więc niestety masz bardzo złe wyobrażenie o facetach... a znam też i takich po 40 którzy o siebie też potrafią zadbać... Swoją drogą jak byś się czuła, gdybym napisał, że przeciętna kobieta po 30 ma obwisłe piersi, pomarańczową skórkę, zmarszczki, ma nadwagę po ciąży lub bo o siebie nie dbała, wstyd z taką pokazać się na plaży... ogólnie wygląd kaszalota... Miłe?

Gość gość84
No nieźle. Mam tylko jednego, grubszego kolegę, no ale on zawsze był przy kości. Reszta nijak nie przypomina opisu z początku tematu. Pytanie gdzie mieszka autorka?

Gość gość
autorka wymyśla bzdury bo MĘŻCZYZNA ją odrzucił

Gość gość
to dobrze że nie jestem przeciętny :P

Gość gość
Ja jestem po trzydziestce. Jestem łysy, nie mam na to wpływu ale ogolona na 0 głowa i ciemny zarost na twarzy tworzy bardzo męską mieszankę. Z otyłością i erekcją nie mam żadnego problemu. Mało tego nigdy wcześniej nie wyglądałem tak dobrze jak teraz i ni czułem się tak męsko jak teraz. Jestem wysoki z zarysowaną muskulaturą nad którą świadomie i regularnie pracuję. Dobrze zarabiam i stać mnie na drogie dobrze dopasowane ciuchy buty i dodatki. Z erekcją problemu nie mam za to w seksie jestem zdecydowanie lepszy niż kiedyś. Mogę kontrolować dowolnie wytrysk a nie jak kiedyś być szybkostrzelnym szczawiem. Więc od autorki wiek po 30 jest dla mnie najlepszym okresem w moim życiu i myślę, że wielu mężczyzn ma tak samo jak ja czego nie mogę powiedzieć o wieku po 30 niektórych znajomych mi kobiet

Gość gość
trochce to niepsrawiedliwe wysmiewac lysch, to tak jaby sie smiac z kobiety ktora stracila piersi bo miala raka, prownanie z czapy ale dziala na tej samej zasadzie . Lysina to kwestia genow a nie kwestja wyboru

Ja nie smieje sie z lysych:) mnie nawet oni kreca. Tylko ma byc kompletnie lysa glowa a nie ogromne zakola. Znam wielu przystojnych 30 latkow

Gość gość
Od 30 to się zaczyna bycie MĘŻCZYZNĄ 30 to kryzys w byciu kobietą a właściwie koniec!

Gość gość
ja kiedy po starym winie mialem biegunke i glowa mnie bolala

Gość vin diesel
moge udowodnic, dla dobra nauki oczywiscie

Gość gość
KitKat19 dziś Niby czemu koniec?pechowiec.gif niektore kobiety sa jak wino-im starsze tym lepsze oczko.gif x Wino to sfermentowany sok. sok jest słodki a wino daje w głowę i ma się po nim kaca.

Gość gość
Mój partner, a jest po 40, ma mało włosów i jest niski, ale takiego go stworzyła natura. Ciałko ma za to dość wysportowane, a na sprawy związane z sferą intymną nie mam prawa narzekać. Posiada pasje, które realizuje i nie mam czasu z Nim na nudę, tym bardziej że ja realizuję swoje. Hmmm.... czasami ciężko nadążyć. Chyba obracasz się w środowisku kanapowców pospolitych, jeżeli przedstawiasz taki obraz mężczyzny. Ja mam inne postrzeżenia obecnych mężczyzn ( przynajmniej z mojego otoczenia). Coraz bardziej zaczynają dbać o siebie i często motywują do tego też swoje kobietki. Proponuje, zmień otoczenie, a zobaczysz że chodzą po świecie mężczyźni może łysi, może niscy, może nawet brzydcy, ale sprawiający swoją osobą radość i motywujący do działania.

Gość gość
gość dziś ile masz lat? mniej niż 25?

Gość gość
fakt, facet nawet jak waży 85 kilo przy 170cm nie uważa, że jest gruby. Im się wydaje, że wszystko jest OK. Albo teksty: ważę 100 kilo, ale jestem wysoki (185 :D) i nabity! A patrzy na ciebie fakt, nabity, ale prosiak :D

Gość gość
tak wam przeszkadza przerzedzona głowa? przecież to normalne po 30-stce? liczyć się powinno raczej co w tej głowie jest

Gość gość
eh ten dzisiejszy kult ciala, ciekawe czy te wszystkie fanatyczki urody beda wyrozumiale jak ich facet w przyszlosci zmieni je na nowy mlodszy,szuplejszy, jedrniejszy model.