Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uchlałam sie dzisiaj

Polecane posty

Gość gość
no to dobrze, poniewaz bałam sie tych mysli o nim, balam sie ze to jest taka mała zdrada mojego męza a ja bym nigdy mu tego nie zrobiła. Boze jaki on był cudowny, masakra. wiem ze to było tylko takie jego "czarowanie" zebym sie z nim przespała ale to był naprawde jedne z najpiekniejszych chwil w moim zyciu

Gość mag_w
Gość. Godz. 23.41 Witaj w klubie. Teź tak mam.Nawet kładąc się myślę o innym bo poznalam kogos. Zawsze wyobrażam sobie jakby bylo z tamtym gdybym sie z nim kochała i robila to czego nie zrobie ze swoim narzeczonym:(

Gość gość
mocze dzioba ale z umiarem

Gość gość
ja mam resztke piwka i mam jeszcze mało, musze zajrzeć do barku co tam ciekawego na mnie czeka. ale ty tego goscia teraz poznałas?? oj to bym sie bała ze sie na serio zadurzysz i bedzie problemo bo co z narzeczonym??

Gość gość
wystarczy dobranoc dziewczyny

Gość whiskylady
narzeczonego jeszcze można zostawić.... narzeczeństwo to i duzo i mało.... chyba za ostro ciagnę

Gość mag_w
Znamy sie już jakiś czas...A z narzeczonym to bardzo długo już jestesmy ze sobą i mieszkamy ze sobą.Kiedys bardziej się staral..Jakos bardziej sie ogień palił. Z tamtym to raczej sex by nas łączył nic wiecej :)

Gość gość
ale jak ty byłas juz z narzeczonym to z tym juz sie spotykałas?? czy to zupełnie osobne historie??

Gość gość
mi ten mój tydzień przed slubem napisał e-maila po chyba 5 latach zupełnego braku kontaktu ze za mna tenskni ze chciałby sie spotkac pogadac ze nie moze o mnie zapomniec itp. a ja mu odpisałam ze ja wychodze za mąz i tp i juz on wiecej nic nie odpisał. do dzisiaj załuje ze nie spotkałam sie z nim i nie pogadałam, chociaz ten ostatni raz. ale wiadomo nic by nie zaszlo tylko tak po prostu spojzec w jego przesliczne oczy.

Gość mag_w
Tego Pana Poznalam rok temu a z moim facetem żyje ponad 10 lat. Tamten jest żonaty. Wyznał mi kiedyś pod wplywem alkoholu milosć :( Udalam źe tego nie slyszę.. Korci mnie by spotkac sie z nim na sex.

Gość gość
ale jak?? a twoj facet nic nie wie ma sie rozumiec?? a jak to sie stało ze sie spikneliscie??

Gość mag_w
Nic nie wie o nim.. klade sie i mysle o tamtym. Wiem że to zauroczenie zresztą kiedyś mu powiedzialam " Nie zakochaj sie we mnie". W Święta się schlał i napisal @ Kocham Cię.. Zawsze bylas mi bkiska i bedziesz. Szmaragdy bym Ci dal. Pragne cie.. x x Najlepsze jest to, że kiedyś pisząc @ wspominaliśmy nasze dzieciństwo. Wiem ze coś wspomnialam. Nie wiedzialam że to drażliwy dla niego temat. Napisał że mnie pożada a za chwilę że "Nienawidzi" bo cos wspomnialam.

Gość gość
yhm, to rzeczywiscie. ale wiesz co ja teraz po takim naprawde głębszym przemysleniu to jednak doszłam do wniosku ze jakby ten moj stanął przede mną i mi powiedział choc ze mną to bym jebła wszystko i bym poszła. taka jestem p******a!! ale męza kocham nad zycie i zrozum tutaj baby. a ja by ten twoj powiedzial ze zostawia zone bo chce byc z toba to co bys zrobiła??

Agresja i wulgaryzm to jeden z objawów nie radzenia sobie ze sobą i problemów emocjonalnych. Życzę szczęścia z kochankiem o imieniu Vodka itp. W życiu każda chwila jest piękna ale komu ja to tłumaczę - najpierw trochę trzeba zrozumięc. Nigdy z nikim na poważnie nie bedziecie bo nie szanujeciei siebie. Może na numerek jedynie.Alkohol jako lekarstwo Wasze wypala przednią część kory mózgowej dlatego tak jedna z drugą się tutaj wyraża patologicznie. Więcej w necie na ten temat.

Gość gość
yhm bardzo dziekuje a teraz mozesz juz wyjsc i ewentualnie zamknąc za sobą drzwi poniewaz nik tnie ma zamiaru czytac twoich wypocin, zegnamy!!!1

Gość mag_w
Przepraszam bardzo ale jestem trzeźwa i nie pije alkoholu. Przeszkadzamy ci? Znadz inny temat i bądz zdrowa🖐️

Gość mag_w
Nie wiem bo to świeże wszystko dziewczyny. Myśle o nim dosyc często.

Gość gość
ale bardziej czujesz do niego czy do narzeczonego??? ja pierdziele kaszanka na maksa u ciebie. u nmnie to chociaz wiem ze temat zamkniety na forever

Gość mag_w
Niezła kiszka ..Czuje ,że jest mi bliski.. Teraz cos milczy od środy się nie odzywa. Kiedyś po 30@ dziennie pisalismy. Pracuje w Holandii i teraz zjechal do Polski do domu.

Gość gość
dobra, ide spac, ale nie wiem czy zasne szybko. znow zbyt mocno mysli ktorych chce sie pozbym usilnie wbijaja mi sie do tej mojej chorej mózgownicy. a tobie meg zyczę powodzenia niezaleznie jaka podejmiesz decyzje- nigdy nie rób niczego przeciwko sobie.Powodzenia :*

Gość gość
Ja rowniez ucie kam spac wypiłam dwa drinki i to mi wystarczy, dla mnie to za duzo. Miłych snow życzę i pozdrawiam.

Gość gość
dopiero ranek w pracy, a bym to samo zrobiłą. Perła by pasowała