Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz mnie to zaczyna wkurzac i wpedzac w depresje

Polecane posty

Gość gość

Mam w glowie swoj ideal idealnej dziewczyny zony i matki moich dzieci i gdy taki znajduje i zarywam to zostaje olany... :-/ natomiast do mnie zarywaja albo same brzydkie albo puszczalskie i latwe ktore chca zebym byl jednym z kilku jakich ma jednoczesnie :-| ktos ma podobnie? Bo zaraz zwariuje od tego!

Gość gość z nerwami
1/ twój ideał w głowie to twoje obciążenie w życiu - zbyt sobie poukładałeś w głowie ale nie ma to wpływu na twoje życie - zacznij od życia nie od marzeń 2/ kobiety które uznajesz za ideał przy bliższym poznaniu straciłyby ten idealny blask którym w twoich oczach błyszczą bo są z krwi i kości nie twoich marzeń 3/ miłego dnia

Gość gość
No wlasnie po to sa marzenia zeby je spelniac i dlatego szukam idealu przeciez nie bede z kims kto mi sie nie podoba albo bedzie mnie zdradzac z kazdym napotkanym

Gość gość
pytanie na ile ten ideał jest sztuczny na ile jest realny

Gość gość
Na ziemi jest ponad 7 miliardow ludzi z czego polowa to kobiety ktoras musi odpowiadac mojemu idealowi i ja musze odpowiadac jej

Gość gość
zapewne ale problem w metodzie poszukiwania i możliwościach oraz być może w czym innym bywa że wymyślamy sobie ideał który do nas nie pasuje po prostu kobieta/mężczyzna jakich pragniemy wcale nas nie chcą i w tym sensie taki ideał jest fantazją nie mającą niczego wspólnego z rzeczywistością

Gość gość
A Ty jesteś przystojny? Bo jeśli sam jesteś brzydal to czego szukasz pośród ładnych dziewczyn. Może one by chciały, żeby facet do nich pasował i też miał urodę. Nie dla psa kiełbasa.

Gość gość
ideałów nie ma, kazdy ma jakieś wady. Ty też :D

Gość gość
Jak wymyslam ideal ktory do mnie nie pasuje? Przeciez znam siebie i wiem czego chce! X Nie ma czegos takiego jak wady i zalety sa tylko cechy osobowosci ktore jednym sie podobaja innym nie X Co to za roznica czy przystojny czy nie? Jedne lubia pieknych inne brzydkie i w cale nie jest tak ze piekni wiaza sie z pieknymi a brzydcy z brzydkimi (wedlug opini obcych ludzi jedtem przystojny)