Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy JKM,Kowalskiego,Kukiza,Brauna,Wilka pamiętajcie że w II turze tylko DUDA

Polecane posty

Gość anniaa12
Czy się to komuś podoba czy nie Platforma jeszcze długo będzie w Polsce rządzić!!! Pisowcy najlepiej na emigrację, nie potrzebujemy was tutaj.... I nie wracajcie! Dla dobra Ojczyzny!

Gość gość
Tylko zydzi glosuja na zydow,po to aby sprzedac nasz kraj,wiek emeryt w gore to szybko opuscimy israel aby wypracowywac emerytury w innych krajavh,dzieki waszym wyborom juz jestesmy rozproszeni po swiecie,sprzedani

Gość gość
Platforma niebawem będzie siedzieć w więzieniach, pogódź się z tym :)

Gość gość
I mam nadsieje ze skoncza w wiezieniach za kradziez i 2pakowanie w dlugi polski i polakow ,komoroch do komory! Gazowej

Gość tak sobie myślę
PO- jedyna sensowna partia w Polsce.

Gość gość
Dobrze sobie myślisz- też tak uważam!

Gość gość
ciekawe co sensonwnego w tej waszej PO widzicie :D że okłamali Polaków i przez lata rządów zrobili całkowitą odwrotność dokładnie tego co obiecali?

Gość gość
Widzimy Polskę rozwijającą się, gdzie ludziom żyje się coraz lepiej

Gość gość
taa lepiej. Polska "rozwijająca" się na kredytach i inwestycjach po cenie najdroższej w europie. ludzie żyjacy co raz lepiej też na kredytach. Tak wam jest lepiej że zostawicie ogromny dług swoim dzieciom i ich dzieciom dalej wybierjąc PO

Gość gość
Typowy leming wyborca PO "widzimy rozwijająca sie Polskę". To jest typowe płytkie myślenie mało inteligentnego człowieczka który zobaczył Stadion Narodowy w telewizji ,albo inną tego typu inwestycje kóra u nas kosztowałą 10x więcej niż na Świecie (z wiadomych względów)... Albo zagraniczne pendolino ktore jest kompromitacją bo wo gole jest nieprzystosowane do naszej infrastruktury i to w przypadku gdy w Bydgoszczy produkujemy o wiele lepsze pociągi i tańsze które kupuje od nas zachód.Oto jest właśnie ta rozwijająca się Polską PełO.... Ludzie otwórzcie oczy. Pomyślcie jak Polska mogłaby się rozwijać gdyby była uczciwie rządzona!!!!

Gość gość
Lepiej nie brać kredytów i nic nie robić!??? Jak nie chcecie ich spłacać to uciekajcie na emigrację....bez was sobie lepiej poradzimy!

Gość gość
wasze dzieci i wnuki wam nie wybaczą tego że dzis wybieracie PO. Zobaczcie dług publiczny

Gość gość
up

Gość gość
A ja wcale nie uważam, że Duda to mniejsze zło. Wręcz przeciwnie. W I turze zamierzam głosować na Kukiza i mam nadzieję, że wbrew jakimkolwiek sondażom, on się do II tury dostanie (lub nawet wygra w I). Ale jak dojdzie w II turze do pojedynku Komor - Duda, to dla mnie mniejszym złem jest Komor i to jemu oddam w tej sytuacji głos. Co prawda niechętnie, ale jak sobie przypomnę, że Duda jest wystawiony przez partię z takimi personami jak Pawłowicz czy Macierewicz, to mam wręcz odruch wymiotny.

Gość gość
To jak tacy ludzie głosuja na Kukiza to ja zmieniam zdanie i zaglosuje na kogos innego niz Kukiz bo widac ze Kukiz wcale nie jest antysystemowy skoro ma wyborcow co itak wybiora ta zdradziecka wladze...

Nie glosuje na socjalistow! Jaki Duda? Widac ze malo inteligentny jestes!Tylko Korwin Mikke !

Gość gość
Pupilek władzy wojewódzki namawiał do głosowania na kukiza więc kukiz to taki chuj a nie antysystemowiec

Gość gość
glosuje na Korwina nie tylko za program ale też za to jak go starają sie go ośmieszyć i zrobić z niego wariata:-O Wyrywają z kontekstu każdą jego wypowiedź, nie dopuszczają do TV a to znaczy że sie go boją bo właśnie ekonomicznie tylko jego program zagraża komuchom z elity:classic_cool: A na Dude w II turze nie zaglosuje za: 1. Jedwabne 2. za pajaca Marcinkiewicza 3. za oddanie władzy w 2007 roku 4. za hajtanie sie z córkami komunistów etc ps. glosowalem na PiS w 2004 roku i wystarczy:-O

Gość gość
Głosuje na Korwina i nie marnuje głosu na socjalistów.

Gość gość
wybieram dobro czyli dude zło to komorowski

Gość gość
PiS może może robi wiele złego ale jedno mi sie podoba to że chce oczyścić w jakimś stopniu te k******o wśród polityków. Za to PełO to jest masakra na tyle wysysające ostatnie soki z obumierającego Narodu Polskiego że i tak wolę zły PiS niż złe PełO. Dlatego w II turze oddam głos na Dudę. Wszyscy głosujący na antysytemowych kandydatów musicie to zrozumieć że w II turze nie możemy odpuszczać. Nie może być zgody na dalsze nieudolne rządy tych oszustów!!!

Gość gość
dziś a niech rządzą, zobaczymy jak długo zajadą na długach

Gość gość
Popieram. Choć wybór może sie wydawać że miedzy młotem a kowadłem to ważne że chociaż Duda chce obniżyć ten wiek emerytalny to juz coś. Bo Komor to porażka... A Duda chociaz obiecuje dymisje w przypadku nie spełnienia obietnic

Gość gość
Zgadzam sie z autorem. Najgorzej robią ci ktorzy popierają niby "antysystemowcow" a potem nie ida na wybory albo ida i glosuja na to co jest. Zawsze trzebaa dać szanse opozycji, mniejszemu złu chocby te zło było minimalnie mniejsze to zawsze...

Gość gość
popieram

Gość gość2529
Tu macie całą prawdę na tacy. Możecie nie wierzyć i dalej głosować na lewackich socjalistów. .https://www.youtube.com/watch?v=xIoFwv0tY_U "By żyło się lepiej" - Nie Polakom, ale lewackiemu rządowi.

Gość gość
Jak widać Polacy dają się wodzić za nos Platformie, od lat PO robi pijar i jedzie na tym , robią to umiejętnie tak samo umiejętnie podkręcają nienawiść wobec PiS A ja pamiętam jak początkowo zwłaszcza Tusk judził i wzbudzał nienawiść do PiSu aż doprowadził do tego że z tej nienawiści doszło do zamordowania człowieka w Łodzi, ta słynna sprawa z wdarciem się do lokalu PiSu i zamordowanie niewinnego człowieka i ranienie innych, to wina Tuska, pamiętam jadowite wypowiedzi Tuska wobec PiSu. Po tym morderstwie Tusk trochę przystopował podkręcanie jadowitej nienawiści. Ale jednak przez te wszystkie lata Platforma manipulowała i zwalczała PiS , a wy wszyscy daliście się urobić przez PO, uważacie PiS za największe zło, a kto z was potrafi zastanowić się nad tym dlaczego tak nienawidzicie PiS ? Bo co, bo parę twarzy wam się nie podoba? A zauważacie ze jest tam też sporo ludzi którzy się podobają i są wartościowi? Zapoznaliście się z programem i ideologią tej partii ? Sądzę że nie, bo by wam się podobało. Mi się podoba , pewnie dlatego że ekonomia i prawo jest mi oczywiste, potrafię docenić wartości dobre dla Polski i ludzi. Widzę też ile zła wyrządzono przez te 8 lat rządów PO i Komorowskiego, a będzie jeszcze wiele zła. PO boi się PiSu jak diabeł święconej wody, i zrobi wszystko aby zmanipulować i ustawić w nienawiści społeczeństwo, bo PiS to jest jedyna realna siła która ma pewne szanse na odsunięcie ich od władzy. Teraz rządzi Po w duecie ze swoim prezydentem Komorowskim który pokornie robi wszystko co rząd mu podsunie, podpisuje wszystko i nie zawetuje niczego, Jeśli Komorowski pozostanie prezydentem na następną kadencję, to PO mając podległego i poddanego sobie prezydenta, przeprowadzi jeszcze szereg posunięć po których nie zostanie już nic, tylko niewolnicy i kamieni kupa, a Rząd się wyżywi. Dlatego jedyną szansą jest rozbicie tego duetu jaki tworzą PO jako rząd i Komorowski jako prezydent. Taką realną szansą jest Duda, to fakt, inni kandydaci raczej nie mają szansy,dlatego każdy głos oddany na innego kandydata niż Duda jest chyba głosem zmarnowanym. Duda ma dość niezależny charakter, to człowiek wysokiej klasy, i znany jest z tego że ma swoje zdanie i nie daje się sterować przez znane twarze ze swojej partii, dlatego można na niego głosować. Te wybory są szansą na potrzebną zmianę, o ile wybory nie zostaną sfałszowane.

Gość gość
zgadzam sie. W II turze poprę A. Dudę bo przynajmniej obiecał ze poda sie do dymisji jak nie zrealizuje zapowiedzi. Chce cofniecia wieku emerytalnego i nie chce euro. Poprę Dudę w II turze bo to mniejsze zło.

Gość gość
Glosowalem na Kukiza i mialem olać 2 ture ale po tym co sie dzieje im blizej 2 tury i po tym jak pompowany jest komor a jak upadlany Duda nawet sie nie zastanawiam i ide na II ture oddac glos na Dude i radze to samo kazdemu kto poparl ktoregokolwiek z ww kandydatow. Skoro nawet systemowe PełO takie ma pompowanie w mediach i boi sie równie systemowje opozycji to ja już wole tą systemowa opozycje opluwaną w mediach niemal tak samo jak nasi kandydaci (opluwani bądź pomijani) niż pompowany balon PełOwski i Komora.