Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy JKM,Kowalskiego,Kukiza,Brauna,Wilka pamiętajcie że w II turze tylko DUDA

Polecane posty

Gość gość
Ja głosowałem na Brauna i oczywiście że w II turze, poprę Dudę, mimo iż nie jestem za PiSem, ale lepszy Duda, niż Bredzisław "Bul" Kompromitowski. PS. Uwaga na przefarbowane PO, powstające pod nazwą NezależnaPL. https://www.youtube.com/watch?v=nj4QwzIQiaA

Gość gość
Głosowałam na Komorowskiego,ale teraz na Dudę.Po ostatniej debacie zobaczyliśmy naszą pomyłkę.A do tego znowu nowe afery i jeszcze Cejrowski.

Gość gość
Kochani !!!! Apeluję do Was ! Idźcie na głosowanie ! Rozmawiajcie z rodziną z sąsiadami , namówcie ich również aby poszli ! Ja i moja rodzina nie przepadamy za PiS ale , nie oddamy głosu na Komorowskiego bo za jego czasów i rządu PO nasze życie legło w gruzach ! Polska ,stanowiska pracy , podatki, umowy śmieciowe to wszystko nas spotkało ! Do tego rząd PO i pan prezydent Komorowski ignorował i ignoruje nasz naród , NAS ludzi którym nie żyje się szczególnie w miarę dostatnio ! Idę oddać głos na Dudę ! Tylko po to aby nie oglądać więcej tej chamskiej gęby człowieka który gardzi NAMI POLAKAMI !

Gość gość
Brzydzi mnie skład honorowy B.Komorowskiego.Karolak-blagier,oszust ,kłamca,troszkę komuszków,celebrytów,sportowców.Otylia Jędrzejaczak.Z wielkim szacunkiem do Jej sportowych osiągnięć ,po wypadku w którym zginął Jej brat ,a za który powinna iść siedzieć(tak jak 90 % ludzi którzy spowodowali podobne kolizje) nie powinna wyłazić na polityczne tapety. Nikomu nie życzę więzienia ,ale przydałoby się trochę skromności.Po tym jak polskie prawo potraktowało Ją łagodnie, przydałaby się praca w wolontariacie przy ofiarach wypadków drogowych a nie pchnie się w komitety honorowe i nie chodzi czy u pana X czy Y,chodzi o zasady.To niesmaczne.

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 15:17 i jednocześnie przestrzegam przed przefarbowanym PO, pod nazwą NezależnaPL, bo nie każdy widział ostatni post ze strony numer 2. https://www.youtube.com/watch?v=nj4QwzIQiaA

Gość gość
oczywista oczywistość,TYLKO DUDA!

no właśnie, typowe zajadłe kuce nie zagłosują na nikogo oprócz swego krula, bo cała reszta to socjaliści:-p są jeszcze bardziej niezgodne do kompromisu niż ich trudny we współpracy ekscentryczny mistrz. autorze, wykreśl JKM z tego tematu:D

Gość gość
Duda jest mieszany z błotemw reżimowych mediach tak samo jak nasi (antysystemowi) kandydaci (no niektórzy byli pomijani ale ci co nie byli byli tak samo atakowani jak teraz Duda a juzsamo to o czymś świadczy... .Głosuję na Dudę

Gość gość
Jakież było zdziwienie części wyborców, że w wyborach uczestniczy aż 11 kandydatów. Niepoprawni prawicowi kandydaci byli skutecznie ignorowani przez środki masowego przekazu. Teraz z kolei cała medialna para idzie w lansowanie Komora i ataki na Dudę. Mam nadzieję, że wyborcy pozostałych kandydatów wyciągną z tego wnioski.

Gość gość
Jeśli mam się wstydzić że głosuje na Komorowskiego lub Dudę to wolę wstydzić się za to drugie. Nie idąc na wybory pryczyniłbym sie tylko do zwycięstwa Komora i tego co jest :O

Gość gość
up

Gość gość
Wybór mamy pomiędzy złem i mniejszym złem. Te zło które jest wybieramy idąc na wybory i głosując na Komora, ale takze nie idąc wcale i pozostając biernym. Najlepszą opcja jest mimo wszystko pójście do urn i danie głosu na Dudę. Tak jak ktoś pisał niech to będzie nawet ćwierć kroczku do przodu niż 5 w tył i tkwienie w tym samym bagnie które mamy, a nawet nie tkwienie tylko powolne opadanie na dno...

Gość gość
Zgadzam się z wami

Gość gość
Bede głosować na Dude choc jeszcze tuż po I. turze miałam nie isc w ogóle... Ale to co sie dzieje sklania mnie co raz bardziej do tego ze jednak warto isc izaglosowac PRZECIWKO Komorowskiemu czyli na Dudę

Gość gość
up

Gość gość
możecie sobie darować głosowanie, głosy zostaną tak policzone, że na pewno wygra Komorowski, wszystko jest już do tego przygotowane.

Gość gość
mnie śmieszy postawa tych co w pierwszej turze wybierali Kukiza a teraz chcą głosować na Komora :O LUDZIE czy wy macie mózg ? jak można głosować wpierw na Kukiza a potem na całkowite przeciwieństwo jego Komorowskiego ?!!! to tylko świadczy o niewiedzy całkowitej prościej pisząc o głupocie ! Nawet Kukiz powiedział że głosu na Komora nie odda !

Gość gość
Zagłosowałem na Dudę w I turze jak i w drugiej ! Zagłosowałem już , bo mieszkam za granicą :) Powiem tak, konieczna jest zmiana władzy w PL całkowita zmiana ! Dlatego dziwię się Polakom , jak mogą głosować na tego przez którego wyjechało tylu rodaków z kraju ! Przez którego cała gospodarka w Polsce legła w gruzach !Przez którego duża część ziem Polskich jest w łapach Niemców ! Mnie jest to obojętne , bo ja mam pracę i mi się w miarę dobrze powodzi ale WAM POLACY dziwię się ogromnie ! nie zależy Wam na tym aby Polska była Polską ? ! Bo mi bardzo ! Mimo iż w niej nie mieszkam. Głosujcie na Dudę ! Dobrze Wam radzę ! nawet nie wiecie co tutejsi ludzie gdzie mieszkam , obcokrajowcy mówią na temat rządu PO i Komorowskiego :O Obudźcie się w końcu i nie dajcie wodzić na nos !

Gość gość
Czy Wy naprawdę myślicie, że jest jakaś różnica między jednym a drugim? PiS, PO, SLD, PSL, to wszystko jedno i to samo kolesiostwo, jeden układ, jeden szajs. Serio, co to za różnica...

Gość gość
o bosze człecze , wszystko jedno , wszystko jedno ale i tak chcę aby PO i Komorowski odszedł w zapomnienie ! ten wredny fałszywiec ! nie zostawiajcie mu Polski w łapach bo będziecie płakać !!!

Gość gość
PiS to a pewno nie jest ten sam układ widać to po wściekłym ataku reżimowych mediów na nich i na Dude. Ten atak na nich był takze wtedy kiedy rządzili. PiS jako jedyny po 89r. próbował rozwalić ten cały mafioski układ okrągłostołowy dlatego tak na nich kwiczą. Dlatego każdy 'antysystemowiec' nie powinien być bierny tylko poprzeć Dude. Nie pójście na II turę to to samo co głos na Komora :O

Gość gość
Pamiętamy! Dziękujemy!

Gość gość
zgadzam sie z wami Panowie i Panie. Glosuje na Dude

Gość gość
pamietamy, pamietamy ;)

Gość gość
Pamiętamy podbijamy 🖐️

Gość gość
Duda wygra, ma za sobą wszystkich antysystemowców którzy później wezmą się za niego.