Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy JKM,Kowalskiego,Kukiza,Brauna,Wilka pamiętajcie że w II turze tylko DUDA

Polecane posty

Gość gość

Mimo wszystko to mniejsze zło! I trzeba o tym pamiętać dla dobra Polski.

Gość gość
W pierwszej turze głosuje zgodnie z moim światopoglądem na Korwina, w drugiej turze na Korwina albo nikogo. Nie marnuje głosu na Socjalistów.

Gość gość
a ja zaglosuje w II na Dude bo chociaż ma prezencje nie bedzie tyle robil obciachu i przynajmniej zapowiada że Euro nie teraz wiec bedzie bliżej wizji Koriwna że Euro w 2222r ;-)

Gość gość
chociaż na krześle nie bedzie stawać :P

Gość gość
socjalista jest synonimem tępego idioty i złodzieja

Gość gość
taa a czy Komorowski coś wspominał o wprowadzeniu euro w najbliższym czasie??? nie więc nie wiem skąd oni wg ten temat wywlekli

Gość gość
glosuje na Korwina ale nie bede glosowal w II turze na Dude :-O chciałem ale jak się dowiedziałem że jest żonaty z córką pewnego poety (który oczywiście juz długo żyje z naszych podatków) to pomyslalem że to kolejny karierowicz :-O NIE BEDE NA NIEGO GŁOSOWAŁ ps. co oznacza że w II turze wogóle nie bede głosował

Gość gość
A ja będę i w I i II turze głosował na Dude.Tylko on może pokonac Komorowskiego. A to jest teraz dla Polski najważniejsze

Gość gość
prawdoppoodobnie jesteś debilem, Duda to kolejny karierowicz typu Sikorski i Komorowski - pożenieni z żydówkami zeby sie zasadzić na salonach :-O

Gość gość
Duda był wcześniej razem z Komorowskim w Unii Wolności. Kumple wywodzący się z tych samych środowisk antypolskich.

>>>Mimo wszystko to mniejsze zło! I trzeba o tym pamiętać dla dobra Polski.<<< Nie bawię się w politykę, ale dzisiaj miałem wątpliwą przyjemność, wysłuchać w radiu reklamę wyborczą Dudy :(. x Takiego natłoku KŁAMSTW i MANIPULACJI ludzką głupotą, nie słyszałem już dawno :(. x Nie chce mi się wierzyć, by inteligentni ludzie, dali nabrać się, na ten BEŁKOT :( :( :(. x Nie popieram żadnego z kandydatów, ale od dzisiaj BRZYDZĘ się Dudą :(.

Gość gość
Nikt porządny w życiu nie zagłosuje na duet Duda&Komorra sp. ZOO

Gość gość
chciałem zagłosować na Grodzkiego ale nie zebrał podpisów :(

Gość gość
Idioci zejdzie na Ziemię. Nie glosujac na Dude pozwolicie by wygral Komorowski.Czyli chcecie by bylo jak jest teraz.By przeciwnikow wtrącać do więzienia. Wczoraj mieliście przykład

Gość gość
racja

Gość gość
misio zamknij ryj i spieprzaj stąd peowski szajbnięty fanatyku

Gość gość
do EU głosowałem na k***ina, nic n ie pokazał :( teraz zagłosuję na ogórkową, ale nie wierze ze wejdzie wiec na drugą turę nie idę. nie będę wybierał między dżuma a (c)holerą

Gość gość
Pozostając biernym w 2 turze tylko szkodzimy sami sobie. Pamiętajcie kto podniósł vat, kto przybił wiek emerytalny 67 lat, itd... Za PiSu chociaż pamiętam że złotówka była mocna i obniżyli jakiś podatek....

Gość gość
ja będę głosować na Kowalskiego, ale w II turze na pewno Duda.

Gość gość
.....obniżyli jakiś podatek.... x tutaj trzeba radykalnej obniżki wszystkich podatków zamiast obniżania jednych i podnoszenia innych. PiS to nazistowki skansen wraz z bolszewikami z PO

Gość gość
PiS o ile pamiętam nic nie podniósł a chociażcoś obniżył. Można mówić że i PO i PiS to bagno ale każdy logicznie myślący wyborca w/w Panów wie co jest mniejszym złem i wie że nie warto być biernym w II turze.

Gość gość
haha żadnego głosu na mendy okrągłostołowe.

Gość gość
A ja się zgadzam. Głosuję na Kukiza, ale w II turze wybieram MNIEJSZE zło.

Gość gość
Tylko Komorowski!!! A w wyborach parlamentarnych PO ale z taką przewagą, żeby wreszcie mogła rządzić samodzielnie!!! Dla Polski!!! Precz z PISiorami!

Gość gość
prezcz z lisodupstwem pseudowładzy1 W II turze głosuje na DUDE. W I na Brauna

Gość gość
Wyborcy Komorowskiego...mobilizacja!!! Tylko I tura!

Gość gość
jak można głosować na człowieka który od 5 lat nic nie robi po za podpisywaniem podstawionych pod nos kolejnych wyniszczających Polskę ustaw i do tego bełkocze coś o zgodzie :D

Gość gość
A jak gada bez kartki to beka ze smieje się prawie cala Polska.A jak z kartki to tak nudno ze mozna zasnąć

Gość gość
Można ,można....przynajmniej nie wszczyna kolejnej wojenki jak co niektóre zakompleksione karły. Ja z rodziną też będziemy na niego głosować!

Gość gość
jak można głosować na człowieka który od 5 lat nic nie robi po za podpisywaniem podstawionych pod nos kolejnych wyniszczających Polskę ustaw i do tego bełkocze coś o zgodzie x w zgodzie z Platfusami sieje zagłade i spustoszenie :)