Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzenie TYLKO w spódnicach i sukienkach

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o takiej kobiecie? Macie ją za dziwaczkę????

Gość gość
tak...

Gość gość
Seksowna kobieta chodzi w obcislych spodniach, a dewotki w sukienkach i spodnicach.

Gość Spodnie na TAK
Nie używanie spodni to jakaś skrajnośc niestety. SPodnie sa cudne i w zasadzie bardziej seksowne.

Gość gość
czemu dziwaczka? ja chodzę tylko w sukienkach i spódnicach :) Panowie nie narzekają, ja lubię kiecki, a te "seksowne" kotki w portkach to sa seksowne tylko dla swoich koleżanek i dla siebie :) Owszem w góry, na siłownie, na rower i na narty zakładam spodnie :P

Gość gość
Ja lubię dziewczyny w sukienkach, bo zazwyczaj są to babki z gustem, a z tymi spodniami to pół na pół :P Jak nie jakaś locha w rurkach której się wylewa sadło to zgrabna dziewczyna w pumpach jakby w pampersa narobiła, a rzadko kiedy kobieta ma dobrane fajne spodnie.

Gość prawdziwy facet kurna
idzie wiosna - idą sukienki LIKE IT!

Gość gość
jeżeli myślicie że te wasze dwycierane dżinsy z cekinami, ćwiekami są sexi to jesteście w błędzie drogie panie

Gość gość
MAM 30 LAT i kocham chodzicw skuenkach. Mam wrazenie, ze wtedy jestem inaczej-lepiej traktowana zwłaszcza przez mezczyzn.

Gość gość
ja ostatnio polubiłam spódnice i sukienki ale jak jest taka pogoda jak dziś to wolę założyć spodnie

Gość gość
kiecki są the best :)

Gość gość
Dlaczego uwazacie, że tylko dewotki chodzą w sukienkach i spódnicach?

Gość gość
Noszę tylko sukienki i spódnice, spodnie dresy wyłącznie kiedy idę pobiegać. Myślę że jestem normalna, dobrze się czuję w sukience i nie widzę powodu żeby nosić portki, po co? Bo wszystkie noszą?

Gość gość
Niestety, dzisiaj większość kobiet chodzi w spodniach. Kobieta w sukience/spódnicy to rzadkość na ulicach. Jestem facetem i dla mnie kobieta w spodniach wygląda okropnie, a już największym koszmarem są legginsy + baleriny = rzyg. Niestety latem królują z kolei szorty, a nie ma piękniejszego widoku niż dziewczyn w letnich sukienkach (lekkich i zwiewnych - to kwintesencja kobiecości)

Gość gość
Latem chodzę w samych spódnicach i sukienkach, zimą w spodniach, bo nie znoszę rajstop :O

Gość ania654
Ja mam spódnice skórzaną do kolan

Gość gość
Spódnica skórzana do kolan to nie spodnica- to przebranie sado- maso....

Sukienki, spódniczki- super kobiece. Czemu kobieta ma wypierać swoją kobiecosć? To takie sexi, trampki+ jakies leginsy czy dzinsy? Tak rzadko widzi się kobiety w sukienkach, spódnicach, ze na ulicy wszyscy na to zwracają uwagę:)

Gość poi7
Ja zdecydowanie lubie kobiety w spódnicach do kolan a jeszcze jak jest skórzana to bym po pupci poklepał

Gość gość
Maxi jak dla mnie, jestem dziewczyną

Gość gość
chodzę całe życie tylko w spodniach bo mam krzywe i chude nogi w innym wypadku chodziłabym tylko w sukienkach i spódnicach ale ze względu na ich wygląd nie mogę :-(

Gość poi7
szkoda

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
ja spodnie zakłądam tylko na rower a tak chodze w tunikach leggimnsach, sukienkach, spódniczkach ale musza być sporo przed kolano, bo moje nogi tylko w takich łądnie wyglądją poniewaz sa umięśnione i spódnica do kolan mi nie pasuje :) jeżdżę też w upały latem w spódniczce na rowerze, bo nie lubię spodenek nie wygodnie mi w nich :) I w tyłku mam co inni myślą :) a jak tak jadę w spódniczce i rozpuszcze swoje blond włosy to kierowcy trąbia jak opetani ha ha ha ha wugladają przez okna i krzycza do mnie machają jak mam podły humor to tak robię i zaraz mi humor wraca i uśmiech na twarz korzystam z młodości póki jeszcze mogę :)

Gość prawictwo pospolite 137
Prawie we wszystkim można dobrze wyglądać jeśli masz dobrą figurę.. Obojętne czy sukienka czy shorty albo legginsy Aseksualne u kobiety są za to : spodnie dzwony , skórzane kurtki ( w skórze wyglądają dobrze tylko faceci ) i latexowe legginsy ( są tandetne i świecą jak choinka) http://img.szafa.pl/ubrania/1/012830213/1353445222/legginsy-lateksowe-mat.jpg