Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozżalona33

Czy facet mnie kocha

Polecane posty

Gość rozżalona33

Jesteśmy razem od przeszło roku. Jeśli to można nazwać związkiem. Bo on dojeżdża do mnie do domu. Otóż jest taka sytuacja. Jestem chora - grypa. Dzień wcześniej był u mnie i na noc także. Rano wstaliśmy i mówię mu, że mam gorączkę i że sama nie mogę zostać i tym bardziej z dzieckiem. Mam 2-letnigo syna. A on na to, że jedzie do domu i koniec. I tak parę razy powtarzał. Ja mu na to, że nie mam do kogo jechać, jedynie pozostał mi mój ex. A on, że ma rodzinę (mama, siostra i corki od niej). Jak pytam go, czy mnie kocha, to mówi, że tak. I w koncu pojechał. W kłótni rozstaliśmy się. Po południu zadzwonił z zazdrością, że mam jakiegoś faceta w domu. I przyjedzie to sprawdzić.

Gość rozżalona33
Ja dość mocno zawsze angażuję się w związek. Tak łatwo nie odpuszczm. Ale widzę, że to wszystko chyba nie przetrwa.

Gość rozżalona33
Powiedział jeszcze, że i tak powinnam się cieszyć, że przyjechał. Ja naprawdę mam wrażenie, że mnie nie kocha.

Gość gość
kobieto! masz do wyleczenia nie tylko grypę, ale także głowę pogoń tego dziada daleko od siebie o jakim związku mówisz, to układ na seks i nic więcej

Gość gość
he he he marne prowo PS. Gimbaza ma już przerwę świąteczną?

Gość rozżalona33
Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam. A co z tym wybuchem zazdrości? Co o tym sądzić?

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość rozżalona33
Wiem, że on nie ma nikogo na oku.

Gość gość
Zadzwonił, ale już nie z emocjami. Zapytał, gdzie jestem. Wiem, łudzę się i zadawalam się byle czym z jego strony.

Gość rozżalona33
Nie potrafię o tym wszystkim zapomnieć. O tych dobrych i złych chwilach.