Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny z dziewczyną zapobiega hemoroidom u dziewczyny słyszeliście?

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak mi to powiedział a on jest lekarzem duzo zarabia i dzisiaj będziemy sie tak kochać

Gość gość
i dobrze ze zarabia,a kochanie tobie moze sie tak stac jak bedziesz analu dawala ze ci kiszka stolcowa wyleci i bedziesz sr---ala pod siebie albo nosila pieluche do konca zycia.:-(

Gość gość
Co ty szukasz naiwnych, czy agitujesz? Wiekszej glupoty dawno nie słyszałam.

Gość gość
co to za moda j-----///eb///----ac sie w o***t?powiedzcie swoim faceta niech wypna swojego anaala i mu sprubojcie wsadzic butelke od wina(nie z tej strony z ktorej sie otwiera i siedzi korek )tylko od dna i mu prosze wsadzic i obesrwowac jak to przyjemnosc,juz wam sie dokladnie j....===bie pod czupryna.

Gość gość
gorne drogi oddychowe?tak tez zalapiecie jakiegos grzyba w gebie,i te bakterie z d(((ooo)))py sa naprawde smaczne w gebie

Gość gość
Od tego jest lewatywa aby zrobić jej przed seksem :)

Gość gość
czucioweNawet nie spojrzales na mnie dzisiaj Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Nawet nie spojrzales na mnie dzisiaj gość dziś gość dziś Beata zamknij klapę gość dziś a niby na kogo się patrzyłem? na niego?usmiech.gif gość dziś rozglądałąm sie zna nim na francuskich ulicach smutas.gif gość dziś nie doszedłem jeszcze do siebie po wczorajszym usmiech.gif gość dziś usmiech.gif a Ty patrzyłeś na mnie. gość dziś Beata , ma ciebie gdzieś , tak jak ty mnie gość dziś Ty też zachowałaś się tak jakbyś chciała dać mi do zrozumienia że dla Ciebie nie istnieję gość dziś Piotr ,ja też ma ciebie gfzieś gość dziś 16;55 naprawde? A co takiego wczoraj sie stalo? Bo nie wiem czy ty to Ty usmiech.gif gość dziś ślicznie dziś wyglądałaśusmiech.gif zresztą jak co dzieńusmiech.gif gość dziś Naprawde? Dziekuje usmiech.gif a mi sie wydawalo ze wlasnie na odwrot smiech.gif gość dziś Spojrzałem usmiech.gif gość dziś a co już troszkę lepiej wyglądam?usmiech.gif gość dziś Kiedy na mnie spojrzales? Mialam wrazenie ze ani razu... smutas.gif gość dziś logiczne chyba że skoro nie to nie jasmiech.giflapka.gif gość dziś bo nic do ciebie nie czuję, wolę jego usmiech.gif Inne tematy z tej kategorii Po co slub?? pewien problem gość dziś 17:08 jetesvtu jeszcze? usmiech.gif gość dziś tak jestem jeszcze ....usmiech.gif śliczna! gość dziś usmiech.gif gość dziś Piotr kochasz mnie smiech.gif gość dziś no to powiedz gdzie mnie widziałeś?..czy na moim kanale czy na miescie bo własnie wróciłam. gość dziś A Ty mnie ? gość dziś nie kocham Cię bo nie jestem Piotrsmiech.gif spadaj na drzewolapka.gif gość dziś na fb ku gość dziś a kto jak nie Piotr? : O dla mnie jesteś piotrem gość dziś Ten z 17:08 już sobie idzie bo męczy go to forumusmiech.gif do wieczorka gość dziś Nie kocham Piotra!!!! mam fb.ale tam nie wyglądam za ładnie..chyba.lepiej na kanale you tube,ale tym drugim.usmiech.gif gość dziś kretynko ty p******a, skoncz w takimi watkami ,musziszsz być młodę śmieszną suka w dodatku głupi azeby tak durne tematy tworzyc

Gość gość
"Seks analny z dziewczyną zapobiega hemoroidom" tylko kler tak twierdzi !

Gość gość
Nie tylko, są badania naukowe które to potwierdzają.