Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulmnieteraz

Facet nie przytula tylko rozbiera

Polecane posty

Gość przytulmnieteraz

Przejdźmy od razu do sedna. Spotykam się z pewnym facetem, miło sobie rozmawiamy, potem on prowadzi mnie do sypialni rozbiera szybko, ot tak po prostu jak jakąś lalkę, rozbiera siebie, kładziemy się pod kołderkę i dopiero wtedy mnie zaczyna przytulać, całować, pieścić, mówić jak mnie lubi dotykać i wszystko zmierza w wiadomym kierunku. Po wszystkim mnie przytula/obejmuje i sobie rozmawiamy lub tak się przytulamy jakiś czas. Poza tym żadnego przytulania, pocałunków (jedynie cmok na dzień dobry i na do widzenia), żadnych przypadkowych dotknięć czy trzymania za rękę. Normalnie facet się do kobiety klei z łapami, daje jakieś znaki, czego mu się chce, obejmuje, zachęca itp. Ostatnio pytał mi się co lubię jak mnie zadowolić, powiedziałam, że lubię być przytulana w ubraniach, pogłaskana czy dotknięta :przypadkiem: " ale ja cię lubię dotykać bez ubrań". Następne podejście do tematu jego "ale to bez sensu tak w ubraniu" mnie dobiło. Jest to kulturalny i wykształcony człowiek, miły, lubię się z nim spotykać ale już mi się wszystkiego odechciewa przez tą oziębłość:( Jak mogę go przekonać, czy jest szansa że on zacznie coś robić...?

Gość gość
idiota

Gość gość
Nie dziwię Ci się. Każda chyba lubi być przytulana i całowana nie tylko w łóżku;)

Gość gość
nie ja niestety tez jestem z taim od 7 miesiecy i zamierzam odejsc bo potrzebuje czulosci przytulania a jemu tego nie potrzeba

Gość przytulmnieteraz
Od pewnego czasu mam stolec z domieszką śluzu. Kiedyś nawet zdawało mi się, że poza śluzem dostrzegłam krew - malutką ilość. Czsem odczuwam bóle w podbrzuszu - lewa strona. Uczucie rozdęcia. Czy może to być zespół jelita nadwrażliwego? Czy może coś poważniejszego? :(

Gość przytulmnieteraz
Tylko pierwsza wypowiedź jest moja, nic o kupie nie pisałam, komuś się mój nick przykleił;p Up, czy można go jakoś naprawić? Poza tym to na prawwdę fajny i inteligentny facet. Mówił, że nie miał uczuciowego domu, że nie odkazywano mu uczuć.

Gość gość
Niestaty tego typa nie naprawisz. Miałam takiego faceta czułam się z nim jak dmuchana lala, gdy tylko do niego przyjechałam on kazał mi się rozebrać, zero całowania, górna czesc ciała jakby nie istniała, od razu zjeżdżał na dół. Był w seksie świetny, ale to był seks totalnie mechaniczny taki jak uprawia się na p****lach. Prosiłam, płakałam że nie potrafie tak że potrzebuję czułości, pocałunku w ciągu dnia i rpzytulenia. Nic to nie pomagało:-( On nawet nie dawał mi głupiego buziaka w ciągu dnia:-( Uciekaj od niego bo będziesz niedługo miała wstręt do samej siebie. Ja już jestem w nowym związku i mój facet wprost uwielbia się całować długo namiętnie, ciagle mnie przytula, drapię po pleckach, masuje. Tamten ex to był jakiś odpad nuklearny o którym nawet nie chce pamiętać.

Gość gość
a ty nie trafiłaś na mojego ex męża?:-D

Gość gość
co za baba,jak by chłop przytulał,to by załozyła temat,co z nim jest nie tak,tylko przytula,zamiast rozbierać,hahaaa

Ostatnio pytał mi się co lubię jak mnie zadowolić, powiedziałam, że lubię być przytulana w ubraniach, pogłaskana czy dotknięta jezyk.gif rzypadkiem: " ale ja cię lubię dotykać bez ubrań". x typowy manipulator: udaje zainteresowanie Twoimi potrzebami, a potem stawia na swoim. wygoń kundla.

Gość berenka
to po co sie dajesz rozbierac jak Ci nie o to chodzi? Ja juz tu pomijam,ze jak do faceta nie docieraja slowa, to nie ma sensu sie z takim meczyc, ale rozumiem,ze chcesz z nim byc, wiec rada jest taka: naucz go calowania i przytulania w ubraniu = po prostu nie daj sie rozebrac i koniec kropka. Lala nie jestes, a czlowiekiem podobno

Gość gość
kobiete latwiej jest rozebrac wbrew jej woli niz ubrac po jej mysli, wiec ...

to juz zalezy jakim czlowiekiem ta kobieta jest, a nie ze płeć nagle, aczkolwiek zart dobry

sam się głaszcze po swoim z Ciekawości czy sprawia to frajdę i tak jest. z biodra przejeżdżam po Twoim boku z góry na dół . Na prywatę :)