Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulmnieteraz

Facet nie przytula tylko rozbiera

Polecane posty

Gość gość
Mój facet to taki średniak, jeżeli chodzi o grę wstępną, ale jak mam wenę twórczą to proszę go o masaż całego ciała i musi robić :) Szczerze mówiąc nie bardzo mu się chce, a jak już masuje to najchętniej okolice pośladków i górną wewnętrzną stronę ud...ale mu muszę podpowiadać, że łydki też ważne i ramiona .... ehhh, Ci faceci, oni mają tylko jedno miejsce, które chcą mieć masowane ...

Gość przytulmnieteraz
Możliwe, że był czyimś mężem wcześniej ale teraz nie jest, spokojnie. Manipulator? Może faktycznie te spotkania i rozmowy są tylko po to aby sobie ze mną ulżyć... Nie jest tak, że od razu na dół "biegnie" jak mnie rozbierze, przytula, potrafi jak chce ale tylko nago. Coraz wyraźniej daje do zrozumienia, że nie jestem zadowolona, gdy mnie tak po prostu porywa, niczego nie udaje, robię zadowoloną minę dopiero na końcu jak mu się uda miło skończyć (wtedy dopiero mi się ta cała szopka podoba). Ostatnio powiedział, że czuje się jakby mnie krzywdził, może na skrzywdzoną próbować? Tylko żeby to nie przyniosło odwrotnego skutku,nie wiem... Może ultimatum, może jakiś film zwykły gdzie zakochani się obejmują z nim obejrzeć? Chciałabym go jakoś nakłonić aby raz Porządnie się mną zajął (poprzytulał pogłaskał, dał buzi itp) PRZED. Wtedy miałabym ochotę też go wypieścić, wygłaskać, potem być bardziej zachęcona i zaangażowana we właściwą zabawę już w łóżku. Pokazałabym jak to fajnie jest być przytulanym (może nikt go wcześniej nie tulił? mówił, że w dzieciństwie nie miał nadmiaru czułości..), pokazałabym jak ja się wtedy fajnie angażuje i może wtedy Zrozumiałby, że Przytulanie jest FAJNE i się OPŁACA?

Gość gość
A co cię powstrzymuje przed przytulaniem jego?Przed okazywaniem jemu czułości?Może pokaż mu,czego pragniesz,zamiast mówić.Spotkaj się z nim w miejscu publicznym i tam sie do niego przytulaj.Naucz go.Chociaż to może być przypadek nieuleczalny i egoistyczny po prostu,pamiętaj o tym.

Gość przytulmnieteraz
Nie wiem, czy będzie chciał tak się przytulać w miejscu publicznym ale postaram się go zaciągnąć gdzieś gdzie nie ma łóżka żeby jego schemat nie wyszedł;p Chętnie go wyprzytulam i wypieszczę tylko niech da coś od siebie bo inaczej mnie to nie kręci a zmuszać się do igraszek to jak samobój na meczu.