Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po Co dziewczyny chodza do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Rozumiem jakby czuly ze sa chore tam i potrzebuja konsultacji ale bez powodu j Kroczem swiecic? Tak samo jak w ciazy. Ciaza to nie choroba. Moze dziewczynom sie podoba jak im ktos miedzy nogi zaglada?

Gość gość
chadzamy tam aby zaznac rozkoszy. nikt tak jak gin nie posmyra lechtaczki, on dobrze zna anatomie i nie błądzi jak dziecko we mgle tak jak wy, ogiery :P

Gość gość
Bezwstydne babsztyle

bo jak boli, to już jest za późno. Potem studencie przyjeżdżają do Polski oglądać raka narządów rodnych w 4 stadium. Bo u nich nie ma takowych od lat.

Gość gość
Ciekawe bezfiutne Wacki

Gość gość
Nie trzeba wspolzyc z Kim popadnie i lapac dziadostw. Czy wasze pra pra babki chodzily swiecic kroczem jak Wy? Nie bo mialy jednego partnera a nie 10.

Gość gość
Chodzcie bo sie boicie ze cos zlapaliscie albo wam cos naroslo od roznych czlonkow. Nikt inny ceniacy intymnosc by nie rozkladal tam nog. Rozumiem przy porodzie bo to dla dobra dziecka i kontrola po porodzie czy wszystko dochodzi do normy ale z powodu tysiaca partnerow ktorzy was penetrowali. Wstyd.

Gość gość
ktos nas jednak penetruje. czy to przypadkiem nie... wy? :D

Gość brokeninside87
:O:O:O:O:O autorze, masz chyba rzeżączkę mózgu

Broken, on nie może mieć rzeżączki mózgu, bo nie ma mózgu. Nasze prababki nie chodziły i w wieku 40 lat umierały na raka macicy albo przydatków. Ja umierać nie mam zamiaru. Nawet przy mojej zawrotnej liczbie 2 partnerów w życiu.

Gość gość
Jeden czlonek nie ma roznych wielkości i ksztaltow by zrobic narosl w waszych pochwach. Jak macie wiecej partnerow to tak jest. Raki nie Raki i rozne choroby.

Gość gość
Ja to chcialbym byc ginekologiem. Przychodzi do mnie taka 18-letnia sliczna szmata a ja zagladam do jej wilgotnej dziureczki. Cos wspanialego.

Gość gość
haha marzenie, trzeba sie bylo uczyc tłuku po zawodówce.

Gość gość
Palant

Gość gość
Dziwne ze haze sprawdzila pochwe swojej pra babki ze zna przyczyne zgonu :D jakos moja pra babka dozyla 91 lat i umarla ze starosci. Widocznie pra babka Haze musiala sie puszczac ze jej cos naroslo lub wkladac tam Co popadnie jak do kieszeni

Gość gość
jakby faceci nie latali na dziw/ki to by nie zarazali swoich partnerek roznymi syfilisami

Gość gość
"trzeba sie bylo uczyc tłuku po zawodówce. " Nieladnie tak mowic o swoim ojcu hahahahahahhahahaha

Gość gość
A ile było wtedy poronień... Zalezane jest żeby kobiety po 25 roku życia co roku chodziły robić wymazy. To jak chodzenie do dentysty. Prababcie też nie chodziły i jedna zęby miała do śmierci, a inna umarła od infekcji

Gość gość
Poronienie jest wtedy gdy dziecko jest za slabe i nie ma szans na zycie wiec po co ginekolog? Chyba tylko zeby tam wyczyscil. Rozumiem po 21 tyg ciazy bo to juz jak male dziecko trzeba chronic bo skoro tak dlugo wytrzymalo wytrzyma Jeszcze i ma szanse prawidlowo sie rozwijac ale od poczatku? To juz wiadomo ze wczesniak bedzie i nie warto mu zycia marnowac

Gość gość
Poronienie może wynikać też z kiepskiego zdrowia matki. Smute, ze mamy 21 wiek i nadal trzeba to komus tlumaczyc

Gość gość
do gosc 18;21 to z twojego ojca buhaj rozplodowy skoro podejrzewasz go o ojcostwo kolezanki

Gość gość
Stanowczo nam samce debilnieja

Gość gość
A kiepskie zdrowe matki to powod do zachodzenia w ciaze? Gdyby myslaly to pierw by sie wyleczyly a pozniej o dzieciach myslaly.

Gość gość
I dlatego wlasnie chodza do ginekologa, zeby przed i w czasie ciazy utrzymac zdrowie.

Gość gość
U trzymac zdrowie czego? Bez pokazywania krocza nie mozna wyleczyc przeziebieniia?

Gość gość
Niestety bez wizyty u ginekologa nie dowiesz się, że masz cysty na jajnikach albo, że odkleja ci się łożysko. Musisz iść żeby wiedzieć czy twoja ciąża przebiega zgodnie z planem, czy ni musisz leżeć. To są oczywiste rzeczy

Gość gość
Wasi mezowie preferuja taki uklad ze pokazujecie wszystkim krocze?

Gość gość
gość dziś jakby faceci nie latali na dziw/ki to by nie zarazali swoich partnerek roznymi syfilisami x zgadzam się :D

Gość gość
9/10 bo jeszcze nie ma drugiej strony, gratuluję!

Gość gość
Mój chłopak rozumie, że wizyta u gina to po prostu wizyts u lekarza. Nie ma w tym nic sprośnego.