Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pielgrzym Romantyzmu

Szept życia....

Polecane posty

Raz Ciebie widziałem... czekałem... gdzie jesteś? Tyle czekałem... tyle kobiet widziałem. Ale twe oczy.... czar, iskry dwie... rozpaliły me serce... wieczorem smsy. Tyle czekałem, tyle minęło od upadku mego... wstałem, lata minęły... dziś jestem silniejszy, lecz przy Tobie... słabnę... zastanawiam się czy zakocham się. Chcesz... mówiłaś, piszesz i przypominasz mi.... czemu nie mogę Ciebie zobaczyć... wytyczasz magiczną granicę... na ciepłe dni... modlę się o nie.... pozwól mi zaś ujrzeć Ciebie....gram w życiu o zwycięstwa... lecz dla Ciebie przegram... oddam się Tobie moja Pani....

Gość tata szarika
Siódmy z miotu?

Gość gość
Piękne

Gość gość
Przepiękne.s

Gość obcy osmy kpiarz
wyczysc uszy kiedys a uslyszysz krzyk zycia

Stratą wielką jest żyć bez.... mężczyzna bez kobiety... lub ten co bije i nie szanuje kobiet... jest słaby... nie jest mężczyzną... lecz istotą, która wybiera słabszych by wyładować swe Ego.... Tak dla was kobiety my żyjemy... my mężczyźni... dla was budujemy, walczymy... jesteście nam snem, motywacją... siłą... dla Ciebie wstaje... dla Ciebie zbieram resztki sił.... by zdobyć świat... rzucić Ci go do kolan, by tylko ujrzeć uśmiechu twego blask

Gość gość
ten kto nie docenia baby zwykle staje przed dylematem - oddac ja rywalowi bez walki czy uznac ze kazda jest be

Gość Estrella gosc
Piękne

Każda kobieta ma wolny wybór... zależy od ans czego my oczekujemy. Oj jaki ja byłem kiedyś załammy jak ex zostawiła mnie dla naszego przyjaciela. Dziś oni są chajtnięć... czasem wychodzimy na piwo... i nie jest mi żal.... Dla mnie wówczas droga do odkrywania uczuć się nie zakończyła - lecz to był początek - empiryzm. Dziś dziękuję byłej że mnie zostawiła.... bo dzięki temu... poznaje to co rozpala serce i zmysły - Amor Vinci Omnia :)

Gość gośćszarik
Ying&Yang...reszta jest subskrybcją życia,potem zaczyna się problem tycia.

Gość Estrella gosc
Milosc zwycięża wszystko, jesli ma sie ta prawdziwa milosc:-))

Estrella - bo miłość, trzeba mieć w sobie... nie uzależniać jej od osoby innej... Wiele zależy od nas... nie jestem super optymistą... wiele od życia dostaje po tyłku... ale ciągle wstaje i walczę... i jednak coś rusza do przodu. Czasami nie warto jest stać i narzekać... Chcemy kochać... być kochani... ruszmy na łowy... Spotykałem różne kobiety... przepiękne, urocze... cudowne... a ona była zwyczajna i skromna.... jak poszliśmy na kawę... ściągnęła płaszcz, rozpuściła włosy, ściągnęła te małe okulary.... dosłownie anioł...cud. Czasem warto jest otworzyć się... bo jak widać... cuda bywają na pierwszy rzut oka nie pozorne... takie zwyczajne... a później okazuje się.... że skrywają wiele tajemnic ;)

Gość Lenka 88
może i piekne ale nieskładne gramatycznie i logicznie poza tym zbyt częste łączenie czasu teraźniejszego i przeszłego, kogos chyba ładnie poniosło ale nie dziwię się ze uciekła skoro nie potrafi się poprawnie wyrazić.

Gość gość
lenka jesteś brzydką plamą idz zrób coś ze sobą

Gość gość
nawet jak ktoś na chwilę pofrunie wyżej takie jak Ty będą pluć i wydzielać odór ,było poprawnie logicznie?

Gość gość
ha a skąd ty możesz wiedzieć jak wyglądam?

Lenka 88 - życie nie jest składnią gramatyczną... chaos myśli daje im autentyczność... Lubisz obrazy? Ja lubię... szczególnie te z impresjonizmu... nie mają ładu... ale są wolne od zasad, od schematu...

Gość Lenka 88
tym bardziej nie dziwię się ze panna się zawinęła skoro gościu taki "kulturalny" i taką ma klasę... gdzie ja tu kogos obraziłam? plułam jadem?

Lenka 88 - pragnę Ciebie Lenko uspokoić.... Panna nie zwiała, a gramatycznie... problem bardziej złożony.... zaznaczyłem na wstępie... kontakt regularny... ale los bywa złośliwy i ciężko jest zaś nam sie ponownie spotkać :) a Ty masz charakter... jak widać... :)

Gość Lenka 88
Pielgrzym Romantyzmu pewnie masz racje,zycie nie jest składnią gramatyczną i na pewno nie jest zawsze idealnie poprawne, uderzyło mnie tylko to... ten przeskok czasowy " czekałem... gdzie jesteś?", "Chcesz... mówiłaś" itd... ale OK. nie wszystko trzeba zawsze rozumiec a juz na pewno nie sztukę,ale na pewno jestes na dobrej drodze:) skoro nie ta to inna, tego kwiatu jest poł swiatu wiec spoko wyluzuj :)))

Gość gość
a mi się podoba,nie przejmuj się tutaj zawsze znajdzie się jakiś krytyk

Gość gość
wiem, bo w zdaniach widać kawałek wnętrza ale Ci wybaczam bo pewnie młoda jesteś i prosta .autor sobie fruwa w uczuciach a Ty mu mówisz spoko stary wyluzuj :-) zabawne

Lenka 88 -lubię tak mieszać...nie ma nas bez przeszłości... tkwimy w teraźniejszości dla przyszłości. Chciał bym wyluzować... uwierz mi...ale do póki walczę, wiem że żyję.... ona sprawia... że ma dla kogo, mam o kim myśleć... dodaje mi wiary. Świat bez jakiegoś wewnętrznego rozwoju duchowego jest pusty, czysto materialny...Kapcie, Pomidorowa i Trudne Sprawy.... ja nie chcę takiego świata...wolę ten romantyczny i magiczny, pełen pasji.... bo dzięki temu wszystko ma sens, ma swój urok... :)

Gość gość
kapcie i pomidorowa czyli proza życia wszystkich dotyka, a ci którzy się szarpią i przed tym buntują są nieszczęśliwi

Gość gość
czy to pieniądze są przyczyną że spotkanie utrudnione miesiącami?

Gość gość
czy wszystkie utrudnienia powodują pieniądze?

Gość kamilla parker
jaka klase? lekkie pioro ma :P, :P, :P

Gość gość
lekkie klawisze już mało kto pisze piórem

Wszystko się składa - ja miałem spokojna pracę... za średnie pieniądze. Tak chciałem czegoś więcej... zmieniłem pracę... wiele lepiej płatna... i już wiem dla czego... bo ta praca zabiera czas.... to stoi nam na przeszkodzie... ja ciągle pracuję... obiecałem sobie że dla niej... w tym roku jeszcze, po raz kolejny zmienię pracę... wiem że jak nic się nie zmieni, stracę ją. A jest wyjątkowa... bo daje mi czas, jest cierpliwa.... warta tego by dla niej oddać część siebie - ale czas by losowi skopać tyłek

Gość gość
ja tak czekam ,jak ona ,on taki jak Ty podobny bardzo