Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pielgrzym Romantyzmu

Szept życia....

Polecane posty

Gość gośćnocnaaa
nie bój się pielgrzymie ,bądź jak wojownik ,strach to pułapka ,ale bądź ostrożny ,hindi na dobranoc :-) idę już fruwać w gwiazdach

Gość gość
dlaczego jak się człowiek nie chce zakochać ..to się zakochuje

Gość szarik na 102
Świata nie odkryłem,ale o miłości najpiękniej piszą ci co jej doświadczyli...nawet te "chłopki roztropki". https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI I niech się tu żadna menda od komentarzy nie szwenda!

Gość gość
Wlasnie tak. Prosilam by kolezanki nie pozwolily mi sie nigdy zakochac. Rok z pustym sercem wytrzymalam. Ktos w nie wpadl z impetem a potem.... Bleh. Ilez razy mozna popelniac ten sam blad? Jak sie nie zakochac :D

Gość szarik na 102
Fajne masz koleżanki.

Gość Pielgrzym Romantyzmu
Szczęście zawsze kryje się w smutku.. Ja tym co narzeka, co tęskni... co wspomnienia... lecz są ludzie co znają dobrze samotność... żadna/ żaden nie uśmiechnie się... nie mają myśli... nie tęsknią... bo nie mają za kim. A ja lubię tych ludzi :) bo są fajni... Miłość to uczucie jakie kwitnie w nas... to e my je posiadamy ne znaczy że mamy je zachować dla siebie... uczmy innych... ten świat nigdy nie będzie lepszy.. ale czemu by się tu nie starać o to ;) ?

Gość gość
Zawsze między nami całe lata... Zawsze lata. Zawsze miłość. Zawsze godziny...