Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja nr 1

Polecane posty

Gość gość
- Przystąpimy w przyszłym tygodniu do akcji, która będzie pokazywała ostatnie pięć lat prezydentury pana Bronisława Komorowskiego. Będzie pokazywała jego obietnice i będzie pokazywała to, co z tymi obietnicami w ciągu pięciu lat się stało - mówił dziś w RMF FM kandydat PiS na prezydenta Andrzej Duda. Stwierdził, ze prezydent wzmacnia podziały w Polsce, skomentował też wczorajsze uroczystości upamiętniające ofiary katastrofy smoleńskiej. x x Wolę Dudę niż Cymbała

Gość gość
Stwierdził, ze prezydent wzmacnia podziały w Polsce, skomentował też wczorajsze uroczystości upamiętniające ofiary katastrofy smoleńskiej.xxxA wystarczyło tylko posłuchac tego co mówił Komorowski a co mówił Jarosław K. wczoraj.I wtedy już wiadomo, że to JArosław K. dzieli Polaków a Komorowski usiłuje ich połączyć.

Gość gość
1No i zaczyna się "wieszanie" topiku przy zmianie strony.Wygląda na to, że do 20 strony jest OK a potem zaczynają sie schody.To chyba świadoma polityka Kafeterii.

Gość gość
Do Shatyna i innych POmyleńców propos nadchodzących wyborów: x x "- Z czego? Nie z czego, moi państwo, tylko z kogo?! Z was się śmieję, z was! Z całego społeczeństwa, z wszystkich kochanych rodaków! - Panie!... - Milczeć - wrzasnął Ponimirski i jego blada twarzyczka chorowitego dziecka zrobiła się czerwona z wściekłości. - Milczeć! Sapristi! Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha... Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, wasz Nikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii, lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oksfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura spod ciemnej gwiazdy, o moralności rzezimieszka. Sapristi! Czy wy tego nie widzicie? Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wywindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!..." x T. Dołęga-Mostowicz, "Kariera Nikodema Dyzmy" x x :D:D:D

Gość gość
- Milczeć! Sapristi! Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha...Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek, waszNikodem Dyzma to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz ijednocześnie kompletny kretyn! Idiota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomii,lecz o ortografii. To cham, bez cienia kindersztuby, bez najmniejszego okrzesania!Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manierom! Skończony tuman,kompletne zero! xxWypisz, wymaluj cały Jarosław K.Skąd Dołęga mógł wiedzieć o tym przywódcy pisiorów?

Gość gość
"To wy samiwywindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnychkryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!..."xxxTak pisiory i pisioro podobni.To o was, cała prawda.

Gość gość
Dołęga Mostowicz jasnowidzem :classic_cool: Przewidział Bula bez nadzieji:D

Gość gość
Przewidziała Jarosława K. który co prawda nie robi błędów ortograficznych ale cała reszta do niego pasuje jak ulał.I żadne pisiorskie zaklęcia tego nie zmienią.

Gość gość
Post był skierowany do Shatyna: {Do Shatyna i innych POmyleńców propos nadchodzących wyborów: x x "- Z czego? Nie z czego, moi państwo, tylko z kogo?! Z was się śmieję, z was! Z całego społeczeństwa, z wszystkich kochanych rodaków!....} > > Ale Edek jak to Edek, tuman bez szkoły, ma jak zwykle kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem......

Gość gość
A teraz... Już za dużo czasu poświęciłem ci omamisto.Popisz sobie teraz sam, pocytuj, poonanizuj się własnymi postami, których potwierdzenie jest tylko w omamie.Znikam na czas jakiś...

Gość gość
"przewidziała" :O co za tuman :classic_cool:

Gość gość
zniknij na zawsze padalcu a kysz 🖐️

Gość gość
gość dziś Post był skierowany do Shatyna:{Do Shatyna i innych POmyleńców propos nadchodzących wyborów:xxDokładnie. Był skierowany m.in. do mnie ale opisywał człowieka na którego żaden porządny wyborca nie zagłosuje czyli Jarosława K.Autor postu nas przed nim przestrzegał. Dzięki mu za to.PA:D:D

Gość gość
To fakt. Bardzo śmieszna strona. Takich bredni o rzekomych kłamstwach dawno nie czytałem. Ale trzeba przyznać, że śmieszna jest. x On przeciez nie glosuje ani nie popiera PO ta obrona ich ciągla to tylko takie jego hobby przeciez :D:D:D co za kretyn sie uruchomil na dobre jeszcze poludnia nie ma a juz zasrał wlasny topik mondrosciami z d.... :D:D:D

Gość gość
No i zaczyna się "wieszanie" topiku przy zmianie strony. Wygląda na to, że do 20 strony jest OK a potem zaczynają sie schody. To chyba świadoma polityka Kafeterii. x Moze nie sa w stanie zniesc tych bredni które tutaj spładzasz :D

Gość gość
Shatyn 11:16 "wypisz wymaluj cały Jarosław K" Tekst napisany a propos nadchodzących wyborów. Jarosław K nie kandyduje w nadchodzących wyborach.Czytaj teksty ze zrozumieniem.

Gość Nie PiSior
PO sklocilo polaków napuszczajac ludzi na krzyż. Od ich chamskich zagrywek mamy teraz podział na którym im tak bardzo zależało. PO nie dąży do zgody tylko dzieli jeszcze bardziej biednym narzucając podatki, które dla bogatych nie robią różnicy.

Gość gość
Co Shatyn ominął? Możesz napisac dokładnie?

Gość gość
Pisowcy postawili krzyż w miejscu do tego nie przeznaczonym i odbywali tam modły. Od krzyża i modłów jest kościół.

Gość gość
np. Tekst o Tusku, który olal wczorajsza rocznice tragicznej śmierci swoich partyjnych kolegów. Ominal to, bo wie, ze jedność polaków w takich momentach dla oficjeli po to bzdura.

Gość gość
A na jakiej podstawie wysuwane są tezy,że stawiać krzyże i modlić się można tylko w kościołach? A na jakiej podstawie opiera się twierdzenie ,że ksiądz nie może zajmować się biznesem albo polityką?

Gość gość
Ten Shatyn nawet się nie domyśla ze Dyzma to Bul.Shatyn ale ty jesteś "inteligentny "hihihihihihi

Gość gość
shatyn, ale tak szczerze - ile dostajesz za tą propagandę?

Gość gość
Do gość 12:20 Sprytnie ominął mnie odnośnie ks.Rydzyka.Napisał,że jest to przebrany zakonnik i twierdzi,że odnośnie polityki.Ja uważam,że podważył po prostu jego tożsamość.Odnośnie polityki powinno być polityk w przebraniu. Pisze również nieprawdę na mój temat,że manipuluję itd.,co jest nieprawdą bo ja wcale nie zajmuje się polityką.Ani zawodowo ani prywatnie i nic o polityce nie było w moim tekście tylko o chorych ludziach i ich punkcie widzenia/oraz moim/.Jest mi przykro,bo odnoszę wrażenie,że tacy ludzie jak ja albo moi podopieczni nie mają prawa głosu.

Gość gość
Tak się naparzają politycznie,że nie patrzą na nic wokół siebie.Do władzy po trupach.Kłócą się cały czas o same bzdury, ważnych społecznie tematów nie dotykając wcale.Nie mają pojęcia jak żyją normalni ludzie i co jest dla nich ważne. Potrzebujemy najbardziej producenta taczek,żeby to całe towarzystwo załadować i wywieźć.I trzeba się pospieszyć bo jak ruszy sprzedaż ziemi to nawet gnoju polskiego nie będzie.

Gość gość
Edek znowu siē popisał... :-)

Gość gość
gość dziś Shatyn co niewygodne to pomija.Omamista i manipulator.xxStaram się nie omijać, żadnego postu skierowanego do mnie. Co ominąłem?

Gość gość
gość dziś A na jakiej podstawie wysuwane są tezy,że stawiać krzyże i modlić się można tylko w kościołach?A na jakiej podstawie opiera się twierdzenie ,że ksiądz nie może zajmować się biznesem albo polityką?xxxBo w każdym innym miejscu w tzw przestrzeni publicznej trzeba mieć na to zezwolenie od władz miasta.Ksiądz może zajmować się biznesem i polityka jako obywatel RP. Jak ktoś twierdzi inaczej to jest idiotą.Natomiast nie wiem jak to wygląda ze strony kk.