Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczyliśmy?

Polecane posty

Zapewne to wszystko przez to, że łóżko nie jest mi dzisiaj bliskie:) A Ty siedzisz czy leżysz?

Ja zawsze leże z laptopem na brzuch gdy z Tobą rozmawiam.;) No chyba,że w pracy jestem.

Najważniejsze,że nie zasypiam.:) Nie przykrywam się kołdrą wiec nie jest mi ciepło i sen mnie nie dopada.

Przepraszam,że piszę tak chaotycznie ale 20 min temu dopadł mnie pijany kumpel na skeype i trochę marudzi rozpraszając mnie.

Uff poszedł w końcu spać.:) Będę mógł się zupełnie skupić na rozmowie z Tobą.;)

Mów mów o swoich rozważaniach o naszym zachowaniu w pewnym wieku to było ciekawe

Na co dzień to ja myślę,że zasypiasz dlatego ponieważ rozmawiasz,że mną długo i padasz z braku snu.:)

A zachowania w dużej mierze zależą od tego w jakim momencie swojego życia się znajdujemy, co nas dopinguje, co bawi, co razi i na co już nie zwracamy uwagi bo przywykliśmy lub musieliśmy przywyknąć. Czy jesteśmy od kogoś zależni albo czy ktoś od nas....i tak to się kręci.

Lubię z Tobą rozmawiać wieczorami(w nocy)ale czasami mam wyrzuty sumienia,że okradam Cię ze snu.:O

Jeśli potrzebujesz więcej snu to naturalnie ok zrozumie to choć z drugiej strony szkoda.Ale tak jeśli brakuje Ci snu to tak lepiej.

Mad krotkie pytanie masz meza dziecko.........jezeli nie to rozumiem. jezeli tak to wspolczuje......gdzie te chlopy same kompoty ze sliwek

Czasami mam ochotę Cie zapytać o to czy o tamto,ale coś się domyślam i wole zostać przy domysłach,bo wiadomo ta rozmowa jest upubliczniona.