Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczyliśmy?

Polecane posty

JaKobieta No tutaj już lepiej trafiłaś pode mnie.To jest już bliżze tego co słucham.Przesłucham tego potem na spokojnie.

Mam w pracy takiego jednego delikwenta, który w większości takich przypadków nie wie co powiedzieć:)

O rany.To już widzę jak po nim jeździsz.Biedak pewnie nie ma się gdzie schować.:)

Byłem dzisiaj na spacerze na najgłówniejsze tu ulicy.Mogłabyś tu zrobić furorę,kobiety głównie w spodniach chodziły i w płaskich butach.;)

Nie tylko u Ciebie kobiety tak chodzą ubrane, to wszędzie taka moda jest. Jak ich zapytasz dlaczego to zapewne usłyszysz, bo tak wygodniej. Tylko gdzie ta kobiecość pytam się ja:)

Chyba działam na wolniejszych obrotach bo nie wiem czym Cię rozbawiłam ale co tam, najważniejsze że udała mi się ta sztuka:)

Tą beztroską.Takie stwierdzenie jak kto lubi...To było tak naturalne...po prostu wyszło z Ciebie.Ten spontan mnie rozbawił.:)

Ty chyba jesteś z natury spontaniczna.Pewnie tak inaczej nie miałabyś poczucia humoru.Bo dystans do siebie masz a to drugi warunek do poczucia humoru.

ha ha ha I od razu włączył Ci się diabełek. Spontan kojarzy się Ci tylko z jednym?:P

Wiem,że żartujesz.:) Ze mną troszkę więcej sobie pozwalasz.:) Choć nie przeglądałem dzisiaj jakiś wątek w którym się udzielałaś kiedyś i tak też żartowałaś tylko ludzie jakoś brali sobie za bardzo pewne Twoje wypowiedzi do siebie.

Mam nadzieję,że nie pogubiłaś się w mojej składni.Nie chciało mi się poprawić.;)