Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaFacet

Zobaczymy...zobaczyliśmy?

Polecane posty

A silnym psychicznie się jest lub nie.Nie można się do tego przyzwyczaić,najwyżej można pod wpływem pewnych wydarzeń i sytuacji odkryć swoją siłę o której wcześniej sobie nie zdawaliśmy sprawy.

Tak jest na pewno. Ja generalnie też jestem silny psychicznie choć mam swoją piętę Achillesową.

Coś Ci teraz powiem choć to w sieci może zabrzmi trochę absurdalnie,ale co tam. Lubię Cię

Generalnie teraz są takie czasy, że albo jest się silnym psychicznie albo się odpada w przedbiegach zarówno na polu zawodowym jak i prywatnym.

Nie prawda.Czasy są zawsze,a my znamy tylko swoje.Ja myślę,że kiedyś było o wiele gorzej.A walczyć zawsze trzeba tylko zmieniają się pola i sposoby walki.

Powiem tylko Dobranoc a jeśli będziesz miała siłę to jeszcze możemy porozmawiać ja jeszcze czuwam przez jakiś czas.

Jacek Odpuść sobie nie masz 15 lat tylko dwa razy tyle z nadkładem więc jak wchodzisz do kogoś to nie wyzywaj go od idiotów.Skoro niewiele rozumiesz z tej rozmowy to nie komentuj jej ani nie obrażaj tu nikogo.

To byl prosty koment.....czeka to sie na zone dzieko srodek komunikacji.....mad zrozumie o cco chodzi ty nie wirtualu realu.......p.s co ona robi ze myla swiaty......fakt ma to cos co przyciaga ale to ona cie znalazla nie ty ja wiec.......jaka slaba plec

Gość JaKobietka
Och Jacuś...

Gość gość
Jacuś mad pisała,że jest mężatką.Widać jej atrakcyjność nie spotykasię w realu z takim jak tu zainteresowaniem.Życie to nie bajka.;-)

!o jest czy nie jest.....chociaz to bez roznicy ale jak kazdemu pisze co innego to jej wizerunek słabnie w oczach....

Witam.:) Mam nadziej,że się wyspałaś po ciężkiej nocy.:D Ja idę na spacer.Ten zaległ sprzed tygodnia.;) Pogoda sprzyja.

Dzień dobry:) Tak, wyspałam się i faktycznie wrócili gospodarze. Dziękuję za dotrzymanie mi towarzystwa w nocy:)