Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona roztyla sie po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Moja zona jest 3 miesiace po porodzie, w ciuazy przytyla 21 kg,z czego 13 zrzucila,a 8 wciaz ma na liczniku. Na poczatku duzo cwiczyla,dbala o siebioe,a potem totalnie sie rozleniwila, czekolada non stop,tony zarcia i ona jest "zmeczona", a dziecko daje nam pospac. Kiedy do niej o tym mowie to bierze to "na klate",nie obraza sie,obiecuje poprawe, kilka dni i znowu olewka. Jak mam z nia rozmawiac?

Gość gość
A Ty jestes taki model umiesniony, cialo atlasa? Watpie. Pewnie spasiony swiniak siedzacy przed kompem i tv, a zone by chcial anorektyczna modelke. Pffff. Po tylku ja caluj, ze dziecko Ci dala, poswiecila swoje cialo, niewdzieczniku. Daj spokoj tej kobiecie.

Gość gość
Możesz rozmawiać jakiś czas ale w którymś momencie trwanie w tym w czym trwasz stanie się już decyzją i zgodą na taki stan rzeczy. Mam nadzieję że nie zagmatwałem za bardzo i zrozumiesz.

Gość gość
Jesteś idiotą! Twoja żona cię kocha, urodziła ci dziecko, co było okropnym bólem! Zniszczyła tym sobie ciało! Za kilkanaście lat będzie miała problemy ze zdrowiem, a ty narzekasz na wagę? To i tak świetnie, że tyle schudła! To dla ciebie istotne, ile waży? Kim ty jesteś w ogóle? Może zacznij zajmować się dzieckiem, to może twoja żona będzie miała trochę czasu dla ciebie. A co, kobieta czekolady nie może zjeść? Nie wolno? A wy wżerać możecie te swoje czipsy, colę, piwsko i siedzieć przed TV? Idioci.

Gość gość
Wstydziłbyś się zakładać taki temat i przyznawać publicznie do swej głupoty i zdziecinnienia. Nie dorosłeś do bycia mężem...

Gość gość
tak sie sklada,ze o siebie dbam. Na silownie idzie jak na sciecie,nie chce cwiczyc w domu,ale do jedzenia jest pierwsza. W miedzyczasie placze,ze jest brzydka i,zebym jej nie zostawial,ze sie zmieni,a chwile potem to samo. Mowie,ze zamiast mowic,to powinna dzialac. A ona dziala krotkotrwale

Gość gość
Chłopie,aleś Ty pusty :-(

Gość gość
Biedna kobieta.. Żyje pod presją, że zostanie sama, jeśli nie będzie miała figury zgodnej z wymogiem mężusia :/ W sumie widać, że jest słabą jednostką i pozwała się tak traktować.

Gość gość
nie dawaj jej tyle żreć, bo to jest szkodliwe, chyba takie same babsztyle ciebie tutaj krytykują, powiedz jej że jak się spasie to pogonisz

Gość Anastasia94
Módl się o to, żeby Cię ona w dupę nie kopnęła. Jak by mi mój facet coś takiego powiedział to by już nie był mój. Trzeba mieć trochę kultury bo 3 mies po porodzie to nie jest długo.

Gość gość
Zawsze zastanawiam się, czy tacy lovelasi nie mają oczu, żeby zobaczyć jak wygląda życie ich kolegów za 10-15 lat (nawet nie na starość): są podstarzałymi casanovami płacącymi za seks młodym dziuniom, które się ich brzydzą, znienawidzeni przez dzieci, które hojnie alimentują, otoczeni ostracyzmem bliższej i dalszej rodziny. Czy młodzi faceci nie boją się takiego losu, że ciągle popełniają te same błędy?

Gość gość
8kg u kobiety to wcale noe jest malo zaczyna sie wiosna na twoim miejscu zaszczepilbym w niej pasje do zdrowego trybu zycia zabierz ja kilka razy na silke rowerki pobiegac nadwaga to jest zwykle lenistwo a lenistwo to jest choroba... nikt nie chce miec leniwej zony kolegi zona wygladala kiedys jak modelka a teraz rzygac sie chce jak ja czlowiek widzi i jeszcze klamie w zywe oczy ze nic nie je a utuczona jak swinia na uboj

Gość gość
A Twoja jaka jest gościu? Wątpię,że ją masz. Która mądra byłaby z takim facetem?

Gość gość
Ale ona przed ciaza i krotko po o siebie dbala, a teraz sie rozleniwila,mimo,ze widzxi problem.Nie wiem jak z nia rozmawiac. Komplementowalem w jej obecnosci inna kobiete. Efekt byl taki,ze chgodzila przybita,a w nocy slyszalem jak plakala pod prysznicem.

Gość gość
ode mnie dostałbyś w mordę (tak! w mordę!) i tak by się skończyły twoje chamskie uwagi! kobieta pewnie wpadła w depresję, bo ma męża chama i najzwyczajniej w świecie tą depresję zajada

Gość gość
to zachowales sie jak ostatni huj tyle ci powiem obcą babe podziwiac a zona placze pod prysznicem wstydz sie męska gnido

Gość gość
Komplementowałeś inną w obecności żony żeby ją zmobilizować?:-( Współczuję jej męża idioty.

Gość gość
moze i jestem hooyem,ale to dla jej dobra. Czy zamiast plakac,nie powinna cos zaczac dzialac? przeciez wiem,ze potrafi ejsli chce. To jest lenistwo. Lepiej plakac niz schudnac

Gość gość
jesteś chu/jem i to strasznym, bo zamiast ją wspierać, to jej dokładasz, poza tym weź pod uwagę ćwoku, że tyła 9 miesięcy, więc skoro już zgubiła 13 kg, to bardzo dużo i zamiast to docenić, to ją dołujesz, wykopałabym cię z domu na zbity pysk

Gość gość
cwaniakujesz bo sam nie wiesz co to znaczy urodzic dziecko ale wiadomo ze chlop oczekuje ze w ciazy zona nie przytyje ,zamiast sie zachowywac jak swinia to zaproponuj jej wspolna aktywnosc rowery czy basen albo wspolne bieganie

Gość gość
mąż normalny, żona leniwa i żarłoczna, ma wszystko w tłustym dupsku, wyje ale chyba z lenistwa, i dlatego że nie chce się jej odrobinę zadbać o siebie, niech siedzi w domu

Gość gość
jestesw dupkien

Gość gość
Wiele kobiet po ciąży ma problemy hormonalne i trudniej im schudnąć. Twoja żona i tak dużo już schudła. Nie znęcaj się już nad nią emocjonalnie. Komplementowanie obcej kobiety w towarzystwie żony po porodzie naprawdę żałosny jesteś i bez kultury.

Gość gość
Wiedzialam na 100%, ze bada takie oto odpowiedzi. Gdyby jednak ta zona zalozyla temat, posypalyby sie bluzgi, ze jest gruba, leniwa maciora i maz ja lada chwila zdradzi:) Eh drogie kafeterianki...

Gość gość
ale masz nudne życie, nie lepiej posiedzieć z rodziną?

Gość gość
Skoro ty jesteś taki super idealny,chodzisz na siłownię,znasz się na tym to zamiast pierdolić głupoty opracuj żonie dietę i zakres ćwiczeń . Wydaje mi się że tutaj tak gadasz a prawda jest taka że nie wyglądasz lepiej od większości mężczyzn a żonę chcesz mieć modelkę,bo swoją osobą nic ciekawego nie reprezentujesz i dlatego musisz mieć ładną oprawkę w formie kobiety.

Gość gość
Ale jak ty sobie to wyobrażasz? Że żona w pół roku wszystko zrzuci, będzie biegała, ćwiczyła z dzieckiem przy cycku, będzie jadła zdrowo i wszystkiego odmawiala sobie i patrzyła jak ty wsuwasz przysmaki, a przy komentarzu twoim ze tamta kobieta wygląda tak pięknie a ty nie, ucieszy się, powie masz rację i machnie 200 pompek. Ona niedawno urodziła, ma dziecko na głowie i to ze nie płacze w nocy nie znaczy ze w dzień tez tylko leży i nic nie chce, ta kobieta dba o dom o ciebie i dziecko, schudła w tym czasie 13 kg, a ty zamiast ja docenić i dalej dopingować to prawisz innej babie komplementy i ja dobijasz. Ona ma zero wsparcia w tobie, nie dziwię się czemu nie może dalej chudnąć i mieć dotego motywację skoro i tak usłyszy od ciebie obelgi. Jedząc zajada stres i smutek który ty powodujesz. Postaw się na jej miejscu i pomysł jak strasznie musi się czuc zamiast tylko wymagać ze od tak straci wszystkie kg

Gość gość
a ty autorze pewnie jesteś bogiem seksu? :D

Gość gość1990
Często jest ten sam scenariusz: podczas ciąży kobieta tyje, a potem nie chce się jej już zrzucić tłuszczu, pracować nad ciałem, bo myśli, że jak już jest dziecko to może wyglądać jak świnia i facet już jej nie zostawi. Po porodzie kobiety czują się bezpieczne, czują że nie muszą się starać.