Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubraliscie sie dzic elegancko?

Polecane posty

Gość gość
najlepiej to ten dzień spędzić bogobojnie,można,oczywiście zaraz po kościółku się upić ,narzygać na stół i cukrowego baranka,babie wpieprzyć bo żarcie przesolone było,itp,itd tylko qqqwa na ryby iść nie można,dobre to ,nie debile,???hahahaaa

Gość gość
Nie,to nic nie zmieni czy gumofilce czy lakierki.Chodzi o to by być w tym dniu z bliskimi,lub samemu odświętnie ubranym czystym,delektującym się przygotowanymi daniami.Pościło się przed tymi świętami to dziś i jutro można jeść do woli i myśleć że Pan Jezus zmartwychwstał i dlatego to wszystko leży u nas na stole.Jak można iść na ryby ???????

Gość gość
Nie trzeba się upijać zaraz pomszy,ale pić można cały dzień i jeść ,bo to dzień radosny z powodu zmartwych wstania Pana Jezusa.:)

Gość gość
Można być niewierzącym.

Gość gość
jaki pop*************y katozjeb!!! o k******* szok!!!!!! widać czego cie twoja wiara uczy

Gość gość
a kto pościł, jadło sie cały czas tak samo,to i w te chore świeta nie trzeba żreć ,jak świnia

Gość gość
Nie pościliście?no choćby w ten sposób że nie jedliście tak obficie jak dziś?a dziś nareszcie możemy jeść czego dusza zapragnie do woli,z tej radości że Pan z grobu wstał,bo tylko on zmartwychwstał.Można też napić się wódeczki ,bo radość z tego zmartwychwstaniua nas przepełnia ,prawda?to tylko raz w roku,a wy sobie tak to olewacie:(

Gość gość
Dla mnie dzień jak co dzień plus ból gardła bo byłam na imprezie wczoraj i suę przeziębiłam

Gość gość
Właśnie,że dziś możesz jeść ile dusza zapragnie,stąd przecież szykowaliśmy tyle potraw prawda?te pasztety,mięsa,kiełbasy,ciasta itp.Dziś możesz jeść ile chcesz w takie święto,nareszcie najeść się po 40 dniach postu.

Gość gość
skoro to dla ciebie katolu az takie wazne zeby odpierdzielac ta szopke to powiedz mi po jakiego ch u ja siedzisz na kafe zamiast sie modlic w kosciele??????????!!!!! hym???

Gość gość
Dziś nowy dresik wdziałam, także niemal elegancja

Gość gość
no widzisz,dobrze mówię ,dziś będą żreć ,jak świnie i pić na umór,co za prostacki naród,haaaa

Gość gość
W wielki piątek na imprezie byłaś??????????to kara boska cię spotkała i dobrze ci że gardło cię boli .

Gość gość
Byłam rano na mszy,bo dziś jest tylko jedna! To gdzie mam siedzieć pod kosciołem?A tu piszę tak do 17-tej bo idziemy do rodziny na uroczystą kolację

Gość gość
W wielki piątek na imprezie byłaś??????????to kara boska cię spotkała i dobrze ci że gardło cię boli . xxxx Ja nie była na imprezie a gardło boli, to pewnie kara szatana za to, ze za grzeczna byłam :/

Gość gość
a dla mnie to nie był żaden wielki piątek,a początek weekenziku i z kumplem wypilismy flaszeczkę gorzałki pod dwie pięknie wypieczone goloneczki,mniam,mniam

Gość gość
Eeee...wczoraj była sobota z tego co się orientuję :D Dobra...wiem, że to ładne prowo, ale pociągnę dalej: a co jeśli dajmy na to jestem buddystką? Albo muzułmanką...?

Gość gość
To mieszkaj sobie w Buddolandii albo Muzołamnolandii, tu jest Katoland!

Gość gość
i to racja,tu jest tępy,albo tempy prostacki katoland,taki qqwa klimat,haaaa

Gość gość
wiadomość z ostatniej chwili,"w ciągu dwóch dni mundurowi zatrzymali łącznie 573 pijanych kierowców: w piątek 261, a w sobotę już 312" to co samych ateistów połapali,no ładnie w piątek nawet,a tu pisza ,jak pościli,hahaaa

Gość gość
Jakbys zobaczyla jak seksownie w tej tunice wygladsm to bys nie gadala ze wiesniacko. Moj juz ma na mnie ochote a przy stole siedziny ;)

Gość gość
To nie tamat o rybach k***y!

Gość gość
A padał śnieg na tych rybach?

Gość nie tylko na rybki
nosi ktoś z was gumofilce w święta,bo ja obowiazkowo

Gość i na rybki
dobrze,ze choc ziemia nie jest zmarznieta,bo udało mi sie robaków nakopać

Gość gość
A no to pewnie boża opatrzność sprawiła, że ziemia miękka :) Bóg na pewno lubi wędkarzy.

Gość gość
Wczoraj była sobota....

Gość gość
bozia woli wedkarzy niz katoli wciaż klepiących po setki razy te całe zdrowaśki i wiecznie o cos proszących

Gość gość
A bo ty najlepiej wiesz co było wczoraj i dyktujesz innym! Dziś niedziela, a wczoraj był piątek. Kto zaprzeczy ten idzie na ryby.

Gość gość
Ja sobie kuku zrobiłam bo jechałam na motocyklu w cienkich ubraniach i jestem chora teraz :/