Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

styl ubioru u chłopaków

Polecane posty

Ale ja naprawdę na ulicach widzę facetów z krokiem niemal w kolanach, a na górze zazwyczaj wystają im niemal całe gatki a`la spodenki gimnastyczne z dość długimi nogawkami i zastanawiam się, o co chodzi. Kwestia tego, co dla Ciebie jest "normalnym ubraniem" - dla mnie jeansy, trampki i t-shirt są jak najbardziej "normalne". Rurki odpadają. Dresy też. Biodrówki i obniżony krok śmieszą mnie.

Gość zbereźnik
op**********ym ci gałgana słodziaku :*

Gość gość
styl casual, elegancki czasami ale na ogól taki normalny przeciętny typu spodnie np jeansy lub materiałowe, koszulki jakies t-shirty, sweterki. bluzy obojetnie ale nie jakies jak dla 5 latka, niech jest męsko w miarę. spodnie rurki odpadają :D

wredny małpiszon nie jestem pedałem, mówimy tu o stylu ubioru i po co zmieniasz temat żeby ludzi wkurzać ? inaccessible89 dzięki za opinie, rozumiem wiec że normalne dzinsy plus trampki i zwykła bluza też jest ok co nie ? :-) gość elegancki styl to już nie dal mnie :P

Gość zbereźnik
jak nie jesteś, przecież widzę żeś pedałek 😘 wrzuć rozete do oceny :D😘

No, ale ja nie jestem kobietą :) Wydaje mi się, że podobają im się zestawienia typu proste, nie przesadnie obcisłe ciemne jeansy, t-shirt albo rozpinana koszula + marynarka, trampki albo skórzane półbuty. Mało która lubi dresy i krok w kolanach. Taki strój, o jakim piszesz, jest tolerowany, ale nie pożądany.

wredny małpiszon - no właśnie w końcu użyłaś właściwego słowa ! pedały to masz w rowerze a ja jestem gejem :-)

Antonio Fellatio nie lubię takich homofobicznych odzywek inaccessible89 gdyż dziewczyny też są bardzo dobrymi doradcami w modzie/stylu ubioru. o to najlepiej pytać dziewczyny (fakt nie wszystkie może :p) lub gejów tak samo jak właśnie często dziewczyny gejów pytają o porady co do ubioru i lubią z nimi chodzić na zakupy bo lepiej ci doradzą niż zwykły chłopak hetero ;-)

Antonio nie to jest tematem tego postu i nie zamierzam ci odpowiadać, jeśli masz ochotę się z kimś umówić to masz do dyspozycji odpowiednie portale gejowskie :P

Gość gość
Ja ubieram się na sportowo w jakieś ciekawe unikatowe i niespotykane ubrania. Polecam sklep http://www.oytam.pl w którym można znaleźć ciekawe ubrania.