Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

styl ubioru u chłopaków

Polecane posty

co sądzicie o stylu ubioru u chłopaków ? wolicie tych w rurkach, trampkach i sweterku/t-shercie czy raczej takich bardziej "ziomków" w luźnych ciuchach, w bluzie z kapturem bym powiedział tak "bardziej normalnie ubranych" ?

Gość gość
Już wolę tych a rurkach niż "ziomków"

właśnie mam wrażenie, ze obecnie większość dziewczyn woli tych "modnych chłopaków" ubierających się właśnie w obcisłe rurki - czy się mylę ?

Gość gość
Jak jwst do wyboru albo facet w rurkach, albo ziomek w dresie...to z dwojga zlego lepiej ten w rurkach

Gość gość
Czy avatar przedstawia Twoje zdjęcie?

tak ja właśnie kreuje się na takiego bardziej na luzie w stylu ubioru, ale już kilka osób doradzało mi aby iść w obecną mode i zmienić styl.... sam nie wiem, moda na luźniejsze ciuchy juz nie wróci ? :P

ale nei chodzi mi akurat o dres, po prostu spodni dzins ale takie normalne, luźniejsze, ja nosze akurat skejtowskie, z takiego luźnego stylu ciężko się przestawić na rurki no i całą garderobe trzeba by zmienić bo do rurek nawet bym nie miał nic pasującego poza parą trampek conversów :D

Gość gość
Ubior skejta u kogos kto skejtem nie jest?

Gość gość
Ty pisałeś, że się moczysz w nocy , a teraz wstawiasz swoje zdjęcie, nie jest Ci trochę głupio?

a jeśli lubie po prostu luźny styl ubioru to też zarazem muszę jeździć na deskorolce ? nie sądze :p po prostu to styl ubioru tylko :P a poza tym kiedy byliśce ostatnio na skate parku popatrzeć sobie na skejtów ? teraz zwykle ci co jeżdżą na desce mają ubrane rurki :P

Kolesie w rurkach to pedały, k**wa mać! Jak widzę takiego typka, który ma rurki bardziej obcisłe od moich, to aż we mnie się gotuje. Zalegalizują pedalstwo w Polsce, to dopiero zobaczycie narodową tragedię. Osobiście preferuje kolesi normalnie ubranych, albo w dresy, albo w zwykłe jeansy.

to jest tylko mały avatar i tak mnie nie znajdziesz po zdjęciu wielkości 90 na 90 pikseli :P brakowało i tak pogawędek w sieci i potrzebuję odpowiedzi innych młodych ludzi na moje pytanie bo mam okazje wyjechac z kolegami na fajny wyjazd na majówke, ale jednak mam taki problem i zastanawiam się jak to rozegrać, licze, ze w sieci znajde też druga osobę co ma lub miała podobny problem co ja abyśmy mogli się wspeirać. Miałem wcześniej takiego przyjaciela, ale niestety wyleciał do londynu :-(

Skejtowskie? Masz na myśli te luźne spodnie z krokiem w kolanach, wyglądające, jakby facet miał pod spodem dobrze wypełnioną pieluchę...? :P

Gość gość
ĆPUNY DO GAZU :classic_cool:

Lubię dobrze ubranych facetów. Więc ani rurki, ani dresy. Eleganckie spodnie, ewentualnie fajne jeansy, sportowa marynarka, fajna koszula.

Gość gość
Na szczescie wszyscy wiedzą, żeś ćpunka i każdy bierze ciebie za osobę niepoczytalną więc nie sil się ze swoimi poglądami. Za to ja mowię, małpy do gazu!

Gość gość
A ty tak odważna jesteś bo ćpasz :D nie każdy tego potrzebuję :)

Od kiedy osobom zażywającym substancje psychoaktywne, stawia się diagnozę bycia niepoczytalnym? :D Hehe, dobre sobie :D 🖐️ Ćpają nawet najlepsi, ludzie wykształceni i dobrze ustawieni, więc nie pie***l, bo nawięcej zawsze ma do powiedzenia osoba, która nawet temaciku na oczy nie widziała :D 🖐️

wredny małpiszon nosze okulary, bo mam wade wzroku, i nie bądź złośliwa proszę zbereżnik, jeśli dla ciebie chłopak mający 20 lat wygląda na 45 i ciekawe jak dla cieie wygląda 20-sto latek ? :P inaccessible89 nie y krokiem kolanach ! po prostu luźe spodnie, moga być z lekko obniżonym krokiem ale bez przesady :p i nie docinak złośliwymi komentarzami o takim fajnym stylu bo ja już się tak od dawna ubieram i znam wielu chłopaków co tk się ubierają i też się dziewczynom podobają ;-)

Gość gość
Codzienna koszula bez przesadnej elegancji proste spodnie, dobrze dobrane buty, moga byc nawet sportowe, jesli calosc kolorystycznie nie wyglada jak cyrk. Prosty, gladki sweter z dobrego materialu. Ogolnie stonowany, prosty styl, ktory daje pole do popisu i przystoi w wiekszosci sytuacji i nie powoduje, ze kobieta wstydzi sie za faceta

Fajne jeansy? Dopasowane, odpowiedniej długości, nie za ciasne, bez "efektu Travolty". Fajna koszula? Sportowa elegancja. Nie chce mi się zdjęć szukać