Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeszcze go nie poznałam a juz mnie denerwują jego smsy

Polecane posty

Gość gość

W tym stylu:cytuje:Na tv puls jest bajka kot filemon. W sam raz dla takich małych dziewczynek jak ty. :-)) Miłego dnia.

Gość gość
Zdarzają sie typy facetow ktorzy darzą o nieporadnej dziewczyece zdanej na ich łaske.Lubie jak facet jesw wsparciem nie jestem tatalnie niezalezną feministką,ale denerwuje mnie takie infantylne traktowanie,nawet w zarach.Przdsadzam?

Gość gość
niedobraliście się kompletnie,jak już na takie bzdury macie zupełnie inne podejście,inne poczucie humoru

Gość gość
Gdyby to był jeden esms w tej tonacji to ok ale z korespondencji wnioskuje ze on lubi nieporadne kobiety-dzieci bo wtedy czuje sie wazny

Gość gość
jakas c***a bezpodstawnie z gory zaklada, ze jestes jakims niedorozwojem i wysyla taki chlam myslac, ze jest cooool, ja widzac takie cos napisalabym a tobie co, na leb cos upadlo?:O sam oglada jakies bajki i mysli, ze wszyscy to robia hahah dojrzaly sie znalazl bo wmowi komus, ze bajeczka jest dla niego, ale zenada hahahha

Gość gość
Przesadzacie

Gość gość
Wybrzydzaj tak dalej, to cię daleko zaprowadzi :)

Gość gość
faktycznie głupi sms. A co jeszcze pisze?

Gość gość
To jadę i do ciebie i odłącze prąd w całym gałkowku :-) I już za późno na przeprosiny :-)j ak ogladałam film i nie chciało mi się gadac,bo film mnie wciagnał,cytuje

Gość gość
To musisz chodzić z kimś kto będzie trochę cię hamował :-)) chociaż pewnie to niełatwe bo coś czuje że ty jesteś strasznie samodzielna :-) Ją bym chętnie z tobą kiedyś poszedł. A po zakupach na lody. grycan. Bardzo lubię :-) zapytal czy lubie chodzic na zakupy,napisałam ze nie,bo idę po bluzke a kupuje spodnie .itp i wole przez internet,to napisał tak wlasnie.On chyba woli takie niesamodzielne dziunie,tak czuje

Gość gość
A on nie jest jakis lekko uposledzony?

Gość gość
no to po co z nim korespondujesz.... sama nie wiesz czego chcesz, ja tam nie. Nie jestem mała dziuńka i nie lubię takiego słodkiego pierdzenia. Więc po pierwszych smsach tego typu bym to uświadomiła facetowi a jak dalej by pier... takie idiotyzmy to bym go pogoniła