Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks na 5 randce będzie źle odbierany?

Polecane posty

Gość gość

Nie chce aby facet myslal ze jestem łatwa, ale jest chamia i coraz trudniej mi się oprzeć. Już są tak namiętne pocałunki , pieszczoty że nie wytrzymuję

Gość gość
Jak będzie dobrze to ucieszyłby się nawet na pierwszej ;) A tak poważnie, to jesteś debilką, za dużo hamerykańskich filmów się naoglądałaś.

Gość gość
czemu debilką?

Gość gość
Wolałabym aby to przebiegało wolniej ale ciężko wytrzymać to napięcie

Gość gość A
W zasadzie to trochę za wczas na 1 sex na 5 spotkaniu. Lecz czasem najzwyczajniej kobieta czuje że jest odpowiednia pora na cudowne cielesne doznania. Teraz musisz się zastanowic. Czy to naprawdę odpowiednia pora czy tylko pożądanie. Może porozmawiaj z nim tak szczerze!! Powiedz mu że masz ochotę ale gdyby coś nie tak to w każdej chwili możecie przestac

Gość gość
Ja tak miałam z obecnym facetem!! Widziałam go nie raz nago najczęściej w do sauny gdzie chodzimy. Czy gdy byliśmy razem w Górach. Wówczas byliśmy przyjaciółmi. Z jednej strony chciałam seksu z nim ale z drugiej trochę się obawiałam. Rozmowa i wspólne mieszkanie sprawiło że pasujemy do siebie a sex to rewelacja.

Gość gość
No tak ale wy jak piszesz byliście rpzyjaciółm to z takim można nawet na pierwszej randce iść do łóżka. A my się dopiero co poznaliśmy, nawet miesiąca nie ma nasza znajmość:-)

Gość gość
dzięki wredny ze tak brutalnie napisałaś, jednak powstrzymam się

Gość gość
ja ze swoim ex wylądowaliśmy po 2 tygodniach znjamosci u niego w łóżku i jakoś nie odpuścił sobie mnie i tak się zakochał że gdy z nim zrywałam to ryczał jak dziecko. Nie ma reguły.

Gość doradzam ci tak
poczekaj jeszcze

Gość gość
No ale jak już jest ostre całowanko i pieszczoty to przecież to jak seks:-D

Gość gość
Eee tam, po co się męczyć. Jak już chcesz zgrywać cnotkę to daj mu po ślubie. Po co ustalać sobie jakieś głupie reguły, masz ochotę, jesteście wolni to nad czym się zastanawiać.

Gość gość
Ja z moim jednym byłym poszłam do łóżka po 3 tygodniach znajomości - a trzeciej randce i byliśmy potem razem 2,5 roku, a z moim drugim byłym poszłam na drugiej randce i byliśmy razem 6 lat! Więc jak widzisz nie ma reguły

Ja ze swoim poszłam do łóżka w dzień, w który się poznaliśmy. W zeszłym tygodniu się zaręczyliśmy. Jesteś dorosłą, jak chcesz, to idź. Dla faceta to nie ma większej różnicy czy był seks, czy nie, skoro pieszczoty już były.

Gość gość
Ojeju idz z nim do łóżka jak oleje to zlej to i szukaj dalej, czym ty się martwisz? nie ejstes jeszcze zaangażowana wiec nawet gdyby cie olał to nie dotknie cie to tak jak po dłuższym czasie randkowania

Gość gość
Nigdy nie dowiesz się tego czy facet chce cie tylko bzyknąć czy chce dłuższego związku póki nie zaryzykujesz i nie pójdziesz z nim do łóżka. Po seksie wszytsko się szybko wyjasnia.

Gość gość
Jezeli z tego niepowstanie maly czlowiek ,ktorego potem nikt niebedzie chcial z powodu ,ze to byla wpadka to sie gzdzij. Ale jak jestes nieodpowiedzialną kobieta z chcica to sie zastanow co robisz. Przez glupote zwana chcicą robic komus kszywde? Zadajesz pytania jak malolata. Mysl zanim zaczniesz beczec i pytac ,czy to ciaza, i zastanawiac sie czy starzy beda karmic bachora ,jak urodzisz . Takie pytanie se zadaj:-P

Gość gość
a ty powyżej wiesz co to są gumki?:-D

Gość gość
to za wcześnie czy nie?:-)

Gość gość
Tu autorka, ok powstrzymam się jeszcze macie rację to trochę wcześnie, zresztą ja też tak twierdzę no ale chemia robi swoje ze człowiek głupieje:-)

Gość gość
To teraz pytanie za 100 punktów, jak się powstrzymać?:-)

Gość gość
po co się męczyć?

Gość gość
absolutnie bym poszła z nim do łóżka,ja z moim chłopakiem jesteśmy juz 3 rok a na drugiej randce nieżle się upiliśmy i wstyd się przyznać ale lizałam mu kakaowe oczko:):):)

Gość gość A
Czasem i tak bywa że na 1 spotkaniu idziemy z sobą do łóżka. I jesteśmy trafiamy na tego jedynego. Co prawda rzadko się taki ktoś trafia.