Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem 22 letnia dziewica

Polecane posty

Gość gość
Hahahah ;) "czekaliśmy co się stanie" :D komuś się nudzi na kafe...

Gość gość
Nie no sama uwazam, ze 14 latki to troche za szybko. A potem wielce nieszczesliwe, ze w ciazy. Urodza bachora i potem taka nie skonczy szkoły, nie pojda do pracy bo po co? Panstwo da bo samotne matki. A kogo to obchodzi. Byla swiadoma d******y to niech teraz sama sobie radzi z wychowaniem dzieciaka. A prawda jest taka ze zazwyczaj to patola piepszy sie z patola i to sie szerzy bo kolejne bezmozgi i nieroby sie rodza

Gość gość
ale kogo to obchodzi , twoje zycie twoja sprawa

>>>a ja ponad 30 letnim prawi i nigdy nie mialem dziewczyny...<<< I tak Ci już zostanie :D :D :D. x >>>za to ile spokju!<<< i zadnych kłótni z mamusia :D :D :D. x >>>bez seksu mozna zyc!<<< parszywie :( :( :(.

Gość gość
22letnia dziewica ?chyba za uchem?

Gość gość
Misio nie życz źle koledze :D nie z każdego taki ogier jak z Ciebie :D

Gość gość
A potem nieletnie matki.

Gość gość
22letnia dziewica ?chyba za uchem? XXX Nie, za uchem już nie. Ale zostają jeszcze dziurki w nosie -.-

Gość gość
Nie rozumiem po co posza tu osoby, ktore maja gowno do powiedzenia. Jakies tepe pustaki jak np kolega, ktory napisal ze dziewice nie chodza do ginekologa.????? Koles spadaj stad!!!

>>>Misio nie życz źle koledze <<< Miałem w rodzinie takiego CIAPCIAKA :(. x Zmarnowałem dwa tygodnie w apartamencie nad samym morzem, by dla dobra rodziny, znaleźć mu jakąś "instruktorkę" :D :D :D. x Gdy ugadałem dwie piękne nastki, by zamieszkały z nami, w zamian za sprzątanie i gotowanie, to ten "geniusz" zaczął im robić test na inteligencję i oczytanie :( :( :(.

Gość gość
hahaha , dobre.

Gość gość
do-dziś moja droga,to ja ta 14 latka -dzis mam 44lata,nigdy zesmy niczego nie robili czego by nas Bog nie nauczyl:-( to byl moj pierwszy chlopak/pierwsza milosc.Jestem mezatka od 20 lat mam 17 letniego syna ktory sobie zaprasza swoja dziewczyne do naszego domu(i zostaje na noc,lepiej ze dzieci sa w domu niz maja sie gdzies chowac po krzakach)syn wie ze ma sie zaopatrywac w gumki i nie krzywdzic dziewczynek.

>>>to z tego ze jestem wstydliwa osoba i nie mam zamiaru sie przyznawac ze jestem dziewica.<<< Nie przesadzaj :). Dla normalnego ginekologa, to nic nadzwyczajnego :).

Gość gość
Misio ty to masz życie niczym ze scenariusza amerykańskiej komedii :D

Gość gość
"czego by nas Bog nie nauczyl" no zwalaj na Boga,że zachciało Ci się gzić na działce :D

>>>KRETYNI OD KIEDY DZIEWICE CHODZĄ DO GINEKOLOGA<<< Miło mi pana poznać, panie KRETYNIE :D :D :D. x Dziewice chodzą do ginekologa zazwyczaj od 12...14 roku życia :).

Gość gość
Też myślę,że dla ginekologa to nie będzie nic szokującego. Pamiętam,że jakaś 30parolatka tutaj pisała i również miała podobny problem, ale ginekolog zachował się z klasa i nie było żadnych docinków na temat jej dziewictwa.

Gość gość
Hehe

>>>Misio ty to masz życie niczym ze scenariusza amerykańskiej komedii<<< W amerykańskiej komedii , nie straciłbym przez taki wyjazd, dwóch pięknych dziewczyn, które obraziły się, że to nie z nią spędzam urlop :( :( :(. W zasadzie jedną z nich mógłbym wziąć :D, ale uparła się pojechać z psem .

Gość gość
gość dziś "czego by nas Bog nie nauczyl" no zwalaj na Boga,że zachciało Ci się gzić na działce. XXX nie mnie samej -tylko nam .tego uczyli nas w kosciele

Gość gość
Moja Droga! Dziewictwo to nie powód do wstydu a do dumy w tym brudnym, paskudnym świecie w jakim przyszło nam żyć! Ja straciłam dziewictwo w wieku 29 lat i bardzo tego żałuję! Gdybym wiedziała że tak mnie potraktuje mój chłopak to wolałabym zostać dziewicą i panną do śmierci! A on mnie wykorzystał seksualnie i emocjonalnie, zabawił się mną i moimi uczuciami a później po 3 tygodniach zostawił dla swojej kolejnej z wielu jego dziewczyn! Poza tym zaszłam w ciążę! Tak się stresowa łam że poroniłam, ciąży nie udało się utrzymać! Minęło od tego momentu 2 lata a ja nie mogę się psychicznie podnieść po stracie mojego dziecka! Ciesz się ze nie masz takich problemów jak ja i jesteś przed! Zawsze dobrze jest poznać chłopaka i zobaczyć czy jest odpowiedzialny, dopiero później iść z nim do łóżka - inaczej czeka później cierpienie. Dziewictwo to nie rzecz, której się pozbędziesz i zapomnisz! To jak je stracisz i z kim zaważy na całym Twoim życiu! Dlatego nie spiesz się, podejmij swoją decyzję świadomie a nie na zasadzie ze to już czas! Nigdy nie jest się za starym na utratę dziewictwa, a poza tym co wolisz? swój niezrozumiały wstyd czy cierpienie emocjonalne?

Gość gość
Do gość (20:03) raczej to pierwsze. Dziękuję za odpowiedź

Gość gość
co ty masz za problem dziewczyno , to nic w porownaniu do mojego . Gorzej jest byc samotnym za granica wsrod ludzi to jest dopiero c*****e uczucie. Seks to nie problem teraz . Teraz seks to jest na porzadku dziennnym.

Gość gość
Juz nie jestem dziwica. Zrobilismy to z soboty na niedziele. Z poczatku bolalo ale sprobowalismy znow powoli delikaltnie. Krew wcale nie leciala jak to pisza ze można pobrudzic przescieradlo. Trzeba bylo wsadzic.palce do erodka zeby zobaczyc krew. Krew a raczej delikatne takjakby zmazane jej slady byly tez na drugi dzień podczas toalety. Jestem bardzo szczesliwa. Bylo swietnie. Mimo tego ze on byl prawiczkiem a ja dziewica. Super. Juz nie moge sie doczekac majowki kiedy sie zobaczymy autorka

Gość gość
Gratuluje ja sie nadal trzymam mimo 20. Lat :) w sumie to nawet mi z tym dobrze

Gość gość
Ja też autorko ale mam nadzieję,że już niedługo :P